Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Hello!
Rögtön bocsánat kéréssel kezdem, hogy beleszólok, a vitátokba, ami bizony jó szolgálatot tesz mások okulására, de megjegyezném, hogy nekem eddig lehet, hogy szerencsém volt, de idáig minden egyszerre vásárolt memoria modul, azonos sorszámú chippekel ment dualban. Főképpen amd platformra hivatkozok, és ugyan volt olyan memória aminek utánna kellett állítani, mert nem ment 2,5V-on, csak 2,6V-on, de ott már hibátlanul.
Ebből én is arra következtetek, hogy az egyszerre megvásárolt modulok, azonos chippekkel, 100%-ot nagyon megközelítően mennek dualban, amennyiben a modulok rendeltetés szerűen működnek.
Én nem dolgozom se pici, se hatalmas nagykerben, csak egy mezei vásárló vagyok, de furcsa, hogy az én gépeimmel soha nincsenek olyan problémák, amik itt rendszeresen előfordulnak. Szídják a kiskerest, meg a nagykerest, hogy sz@rt adtak el neki, mert így meg úgy nem megy amit vett, holott egyszerűen csak a helytelen használat, vagy rossz beállítás okozza a hibát, sok esetben a nem müködő dual chanelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest