- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Lassan többet költök erre a fosra mint ha vennék 10kg újj alaplapot!!!
De sajna nem az enyém és én kúrtam el.......
windows must go on!!!! -
hefe
aktív tag
Ugyanolyan verziójú biost tartalmazó másik bioscsip ment bele.....
oka az hogy biost akartam frissíteni itthon lazán de nem jött öszze és cheksum error volt. Elküldtem pestre és ott tettek bele egy ugyanolyan de jó bioscsipet ugyanazzal a verziójú biosverzióval....
Ehhez már csak csere ram vagy lap kell..... -
hefe
aktív tag
Ugyanaz a verzió ment bele az üdv képernyő alapján... A clear is megvolt de semmi. A memtest meg 7%körül dobálja a hibákat.....most néztem meg. Ez akkor ramhiba vagy a lap memóriakezelési hibája? (setuppba volt fail safe optimized minden fajta ki be amit csak el tudsz képzelni de nem segített...)
-
hefe
aktív tag
Volt egy ilyen lap. Bioscsipet cseréltettem benne. (biosfrissítésnek is mondhatjuk)
-
hefe
aktív tag
Helló! Adott egy mercury 693a FCSX alaplap. Szakszerűen elvégzett(tehát nem általam) bioscsip csere után nem tudok telepíteni semmit... (verziószám minden stimmel vele)
Az xp telepítő nem tud betölteni valami kernel exe-t a 98se meg memfoglalási hibát ír ki.... A ram ugyanaz semmi sem változott. Csak a biosírás cseszthette el a gépet vagy van másféle indok is amiről nem tudok????? Pakoltam a ramot ide oda tisztítgattam is de semmi. nyüssz...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged