- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Lassan többet költök erre a fosra mint ha vennék 10kg újj alaplapot!!!
De sajna nem az enyém és én kúrtam el.......
windows must go on!!!! -
hefe
aktív tag
Ugyanolyan verziójú biost tartalmazó másik bioscsip ment bele.....
oka az hogy biost akartam frissíteni itthon lazán de nem jött öszze és cheksum error volt. Elküldtem pestre és ott tettek bele egy ugyanolyan de jó bioscsipet ugyanazzal a verziójú biosverzióval....
Ehhez már csak csere ram vagy lap kell..... -
hefe
aktív tag
Ugyanaz a verzió ment bele az üdv képernyő alapján... A clear is megvolt de semmi. A memtest meg 7%körül dobálja a hibákat.....most néztem meg. Ez akkor ramhiba vagy a lap memóriakezelési hibája? (setuppba volt fail safe optimized minden fajta ki be amit csak el tudsz képzelni de nem segített...)
-
hefe
aktív tag
Volt egy ilyen lap. Bioscsipet cseréltettem benne. (biosfrissítésnek is mondhatjuk)
-
hefe
aktív tag
Helló! Adott egy mercury 693a FCSX alaplap. Szakszerűen elvégzett(tehát nem általam) bioscsip csere után nem tudok telepíteni semmit... (verziószám minden stimmel vele)
Az xp telepítő nem tud betölteni valami kernel exe-t a 98se meg memfoglalási hibát ír ki.... A ram ugyanaz semmi sem változott. Csak a biosírás cseszthette el a gépet vagy van másféle indok is amiről nem tudok????? Pakoltam a ramot ide oda tisztítgattam is de semmi. nyüssz...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged