Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Biztos volt már ilyen kérdés sok,de sajnos nincs időm végigolvasni a topic-ot.
Az lenne a kérdésem , hogy milyen gép lenne az ideális nekem?
Ami fontos: -Minél kisebb legyen (zsebben elférjen)
-Elfogatható képminőség
-HD videó (jó minőség)Amikre gondoltam, Nikon s3100, samsung st65 vagy 35, Panasonic Lumix DMC-FS16..............kb hasonlókra gondoltam.
Tehát amit szeretnék vagy Samsung,Canon,Panasonic,Nikon.
Jónak tűnik a Samsung st 65 is de nem ismerem.Néztem még 10* zoom-os gépeket is.pl Samsung pl210,vagy olympus vg310-320 ezekkel érdemes foglalkozni ,jó gép valamelyik?
Ja igen ,olyan 30.000 ft-ig gondolkodok!Nagyon köszönöm a válaszokat !!!!!!!
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Végül is a Samsung st65 vagy a Samsungpl210 mellett döntöttem.
Az st65 24.000 a pl210 31.000 postával viszont 10* zoom. Megéri a 7 ezer ft különbséget a pl210?
Van valakinek tapasztalata ilyen gépekkel?
Köszönöm!!!!! -
rytsye
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik? Canon 3300 vagy3200? Nikon 5100? Samsung st65 ? Vagy ebben a kategóriában 30.000-ig valami tanács? Kicsit húz a szívem a samsung st65-höz :-). Szerintetek ????? Köszönöm!!!
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Csak egy rövid kérdés ? Samsung pl210 30.000-ért vagy a most akciós olympus vr-310 27.000-ért? Melyik jobb döntés ? Tapasztalatok ? Tanácsok? Köszönöm!
-
rytsye
csendes tag
Segítsetek ! Nagyon fontos a család miatt! Sürgősen szükségem lenne egy fényképezőgépre! Fix elképzelésem 35.000 ft-ig 10xzoom kicsi méret(minél kisebb,jó videó). Amikre kb gondoltam: Samsung pl210, sony h70, olympus 310 ....... (más tanácsot is szívesen fogadok ) Legyetek szívesek segíteni ,illetve tanácsokat adni ,fontos és sürgős lenne Új családtag érkezése miatt :-)! Előre is köszönöm !!!!
-
rytsye
csendes tag
Egyetlen bajom a mérete:-(
-
rytsye
csendes tag
Latom megoszlanak a velemenyek.mindenkeppen kisebb meretet szeretnek hiaba vagyok canon parti azt inkabb majd egy masodik gepnek veszek ha osszejon ra a keret. A samsung pl 210 ennyivel rosszabb a tobbinel h senki nem emliti? Akkor segitsetek minel tobben es gyorsan pro es kontraban.samsung pl 210 vagy olympus 310 vagy sony h70 ezek most kb 30 ezer korul mozognak azert gondoltam .halas koszonet a segitsegert !!!!!!!
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Melyik legyen???? Jó képminőség és jó videó fontos ! Az sem gong ha az esti felvétel is jó.
-canon a3300is
-samsung st65
-samsung pl210
-nikon 5100
-olympus vr310
-panasonic fs16??????????????????? Esetleg egyéb?
Kicsit húz a szívem a canon és a panasonic felé esetleg a samsung pl210.de ti értetek hozzá,segítsetek!!
Ár max 33.000 ! -
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Tudna valaki véleményt mondani a fujifilm t200-asról? Vélemények , esetleg tapasztalatok ????? Nagyon köszönöm !!!!!!!
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Azt szeretném kérdezni ,hogy a nem tudja valaki ,hogy a samsung pl210 fényképezőgépen van panoráma fotó készítésére lehetőség? Mert nem találom sehol akárhol keresem! Ha valaki tudja mondja meg ,hogyan tudom beállítani. Előre is köszönöm !
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok!
Sajnos nincs időm a fórumot végigolvasni ,de mégis segítségeteket kérném.
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Szeretek hobbyból fotózgatni ,de legtöbbször ezt telefonnal teszem. Most telefoncsere előtt állok és arra gondoltam ,hogy nem vennék egy drága telefont ,hanem mellé egy fényképezőgépet,mert szerintem még azért nem érik fel a mobilos kamerák a rendes gépeket.
Ami feltétel éppen ezért : - A legfontosabb ,hogy tényleg minél kisebb és vékonyabb legyen a készülék,hogy simán elférjen zsebben mint egy telefon és tudjon azért azoknál egy kicsivel jobb képeket csinálni.
Ár : Legideálisabb lenne 50 ezer -ig, de fölé is mehetünk ,ha valami nagyon jó ajánlat lenne !
Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest