- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz valory #47232 üzenetére
Szia
El kell döntened,hogy a nem cserélhetős fényerős kompakt gépet,esetleg ULTRA nagy ZOOMOS vagy cserélhetős objektíveset szeretnél?pl.: Olympus XZ10 (60000 Ft-Oly kártyával olcsóbb) vagy a jobbik a XZ2 (85000Ft-Oly kártyával olcsóbb-kihajtható LCD)
A Fuji X10 (80000 Ft- Edigitalban bónusz ponttal 73000 Ft)
esetleg a Panasonic LX7 (109000 Ft)
Mindhárom 4x zoom (Oly XZ 10 gép-5x)
a kiemeltek jobbak,fényerősebbek és nagyobb cenzorosak.Nagy zoomosakat?-ezek kevésbé fényerősek,de egyes esetekben méretéből adódóan akár nehéz lehet a használata.
Nikon Coolpix L830 ultra zoom
Fuji S4700Cserélhetős tükrös gép?
Nikon D3100
Előny a többrétű felhasználás,több fajta objektívek,APS-C cenzor,masszív felépítés.
hátrány obi cserélhetőségben az,hogy további kiadással jár annak megvétele,nagyobb súly ,hosszabb útra fárasztóbb lehet annak használata.Ha kisebbet szeretnél akkor a MILC között keress,kisebb súly de személyre szabható objektív cserélhetőség.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
mennyi is a plafon, 100k? kis gép kell a lehető legjobb képminőséggel? olympus e-pm2...oly xz-10, xz-2, fuji x10 is hozzák kb. ugyanazt a szintet elvileg mint ha az e-pm2-őt csak kitobival használnád, kivéve dinamikában meg színmélységben sztem. ha viszont később fix obikra is fejlesztenél a pm2-re, akkor minden szempontból felülmúlja az előbbi kompaktokat képminőség terén.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Dida104
tag
Szia!
Ha utazáshoz, emlékképek készítéséhez kell gép, szerintem ne vegyél dslr-t, mert csak nyűg lesz a cipelése, egy idő után nem is fogod magaddal vinni. Nézd meg az Olympus XZ-2 -t, páromnak ilyet vettem, imádja. Ennek nagyobb a szenzora, mint az XZ-10 -nek, jobb képeket készít szerintem, ISO 800-on még egész jó fotókat csinál. -
jeni
félisten
válasz valory #47123 üzenetére
Üdv
Pontosan alapból is jobb a DSLR Nikon D3100.
Hátrány,hogy óhatatlanul belebotlasz a további költségekbe,cserélgetésbe (obi vásárlás),ide értve a teleobjektívet.[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz valory #23336 üzenetére
Én 3 évig használtam Panasonic FS3-at,semmi baja nem volt az akksijának,gaveromnak Sony w 350 vagy milye van az is már jó régen megvan neki vagy 4-5 éve neki sincs baja az akksijának. Am. meg 4 db. jófajta AA elem árából kijön ezekbe is az akksi majdnem Szal nemkell tőle félni.
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
csakb
őstag
válasz valory #23333 üzenetére
Igen, ha rendes stabilizátor, és elfogadható képminőség kell, akkor a Canon A3000 IS lehet a legolcsóbb megoldás, HU-ban 26000 Ft körül van. Ezt valami szoftveres kendácsolással lehet kvázi-webcamként használni, de nem garantált, hogy minden programmal megy.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz valory #23333 üzenetére
Akkor még gyüjteni/spórolni egy keveset. 35-40k alatt nem kapsz valódi stabilizátoros gépet.
A WEBkameraként való használat sem jellemző. A gépnek külön támogatnia kell ezt a módot, de nem jellemző.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest