- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz
Szten Márs #9617 üzenetére
Húú - nem is vártam ennyire kimerítő választ, köszi!
Vaku (mármint külső) annyire nem fontos, nem 'műtermezek' - hacsak a néhány beltéri fotót nem vesszük annak, de arra azt hiszem jó lesz a beépített vaku is.
(Műtermi profiktól ez úton is elnézést, gondolom fogjátok a fejeteket
A kisebb megapixel / kisebb zaj dolgot hallottam már én is - az alacsonyabb ár mellett ez is a D40 felé húzna...
...ha másrészt nem lőném a felvételeim kb. 50-60 százalékát jó időben szabadban.
Ráadásul jön a nyaralás... Szóval jobban belegondolva lehet hogy ezért és a VR-es obi miatt mégiscsak a D60 lesz, talán 'értékállóbb' is.
Mármint nem eladás szempontból, ha tényleg bejön, valószínűleg addig hajtom amíg tönkre nem megy, de ugye egyszerűbb most megvenni az x meg y funkciót is tudó gépet, mint később sírni, hogy amit vettem az nem tudja...
Szóval megerősítettél igazából a D60-ban - magamtól arra húzok.(Bár a régi 'kis' Praktikában sincs meg a coolpixben se, szóval én meg ezzel szemben vagyok kicsit szkeptikus.
- Nagyobb zoom obiban persze lehet létjogosultsága.)
Portisztitás - ártani nem árthat, majd meglátjuk mit tud. Bár asszem ez hasonló, mint az Olympusé nem? (Mármint 'rázza' is az érzékelőt, meg levegőt is fúj rá, nem? Alul meg valami légypapír-ragacs fogja meg a pormacskákat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest