Aktív témák
-
Embi
csendes tag
hello mindenki !! nemrégiben vettem meg a tápom : chieftec GPS 450AA-101 A
vegyek túlfeszültségvédő -t vagy vagy elég az ami bele van építve a tápba ??előrre is köszi a választ
-
Embi
csendes tag
egy ultra power 450-es táprol mi a véleményetek ?
-
Embi
csendes tag
de foglya bírni a gép ? inkább veszek egy chieftek 450-est 12e-ért
TÁP 450W Chieftec DT450A2 12cm, aktív PFC, ATX 2.0
inkább nagyobbat veszek a jövőre gondolva mert ha beujítok majd egy nagyobb vga-t meg procit akkor nem akarok tápot is ujítani és legalább akkor kevesebbet kellesz fizetni
-
Embi
csendes tag
egy kis adat a hkc-rol
HKC USP-3430Bemeneti áramerősség: max. 50 A Leadott összteljesítmény: 430 W Túlterhelés védelem: igen Túlfeszültség védelem: igen Rövidzárvédelem: igen Hatásfok: 75% teljes terhelésnél Hűtés: 12cm ventilátor a rendkívül alacsony zajszint érdekében Zajszint: 20-25 dB ...
-
Embi
csendes tag
találtam két tápot még boltokb aés szeretném a véleményeteket kérni !
1. : m-tech valami ilyemi 460W-os
2. : HKC 430W-osa hkc doboza és kialakítása minőségibbnek nézett ki ...
-
Embi
csendes tag
FSP 400W táp PPFC 5 331 Ft 6 397 Ft
mi az a PPFC ??
ez jó lenne ? -
Embi
csendes tag
na akkor valaki tud 10 e körül mondani tápot
de akkor úgy h később is jó legyen szal ha ujítanék akkor ne keljen tápot is ujítani -
Embi
csendes tag
am semmi pénzem nincs szal 10e körül kéne esetleg max 13e
tom h uj alaplap kell ha quad procit akarok de azt későbbre gondoltam éretségi után húscét után szal vagy ballagás után amikor több pénzem lesz valamikor április május junius körül (de ez nem lényeg...)
szóval h 1 év mulva is elegendő legyen a teljesítménye...
-
Embi
csendes tag
hello mindenkienk!
leégett a 400w-os tápom márka : COLORSit (vagyis ez van ráírva )a config amit hajtott :
pentium d 945 3,4 ghz
1giga ram
zotac 8800gt
asus p5ld2 deluxe alaplap
250gb samsung vinyókérdésem a követekző volna :
milyen tápot vegyek a confighoz??
olyat mondjatok h a későbbiekben is jó legyen ha ujítanék... ( pl quad procit vennék akkor elég legyen neki )ne legyen drága de gagyi se legyen !! egy kicsit márkásabb fajtát mondjatok!!
előrre is kösz a válaszokat !!