Hirdetés
Aktív témák
-
veber2
csendes tag
HI
most egy sima p4 van, de ha minden össze jőn ez lesz:
Abit Fatal1ty F-I90HD alaplap
P4-Dual Core-2,0GHz/800MHz LGA775 1MB Box 1év (E2180) vagy egy E4150-es
1GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400 2 db
idővel bele egy radeon hd 3850 vagy hd 3870, 1 sata hdd egy dvd író és egy dvd rom.
Lacitoki
-
diegho
nagyúr
kb 15-en írtuk le neki de ő spórolni akar 300ft-ot...
suti számlaszámod add meg utalok annyit, hogy meg tudd venni az fsp-t csak ne kérdezd meg többször kérlek, nekem megér 300ft-ot, ki van még így ezzel? összedobjunk neki egy fsp tápra valót, hogy többet ne kérdezze meg ugyanazt?
-
volvoguy
addikt
tudom hogy nem érdemes spórolni, unokatesóm gépét is a táp vágta galyra, mert vmi selejt volt benne. az a baj, hogy itt nálunk, nem nagyon van 400as...350w-os van 7200ft-ért, viszont azt mondták, hogy azért lenne a 400wattos, nem is a msotani gép miatt, hanem majd ha később fejlesztek....hát nem tudom mire elég ez a 350es
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
-
volvoguy
addikt
azt hiszem hogy tényleg ez lesz a legjobb választás, amit a pénzemért kaphatok. nem tudom miért szajkózták azt páran ,nem a fórumozók közül, hanem ismerősök közül, hogy minimum 400W-os táp, ha később szeretnék fejleszteni...na mindegy - köszi a segitséget
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
diegho
nagyúr
ugyan... csak boltos vagyok és magamról tudom mennyire utáljuk az értetlenkedőket... igaz egy idő után meg szoktuk unni és elküldjük őket azzal a szöveggel hogy nincs nem is lesz soha, szerencsére fél évente max 1-2 ember van ilyen és az az esetleges 2-3k nyereség kiesés nem vág földhöz, sőt amit teszkóban megvesz gépet úgyis hozzánk hozza hogy tegyünk rá winfost, akkor meg úgyis kifizeti kamatostul a már-már kibírhatatlan kérdezősködését volt egy csóka karácsony előtt, hú az nagyon kész volt, fél óra alatt 5 ször hívta főnökömet és minden baromságot kérdezett... ráadásul utána még tovább okoskodott hogy amit vesz új c2d-t abba a régi p3-as gépének a 80-as vinyóját tegyük és a p3-ba tegyük a 320-as sata-s wd-t és azon legyen az oprendszer! ekkor mondtam azt hogy okés én beteszem a kasszába a pénzt zsebből amennyiért ő vette volna és megveszem magamnak otthonra a gépet porosodni ő meg mehet teszkózni, de legalább nem idegesít ez a sügér... na szóval ilyenek is vannak, de még mesélhetnék milyenek jönnek be néha...
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz Oracle #11121 üzenetére
én semmi hang csökkenést nem tapasztaltam idle állapotban. terhelve okés hogy halkabb volt a noctua viszont melegedett is a táp. tegnap visszatettem a pnr-t, hát hú de rohadt hangos... a seasonic meg full csendben van, lehet eladom a kettőt és veszek 12-ért egy vx450-et
-
looser
addikt
válasz Oracle #11414 üzenetére
Oracle: PATA 160GB Samsungot használok 2 éve, nincs hangja, tényleg. De azóta feltehetőleg tovább rendeződött a piac. A 'korszer'ű tápodhoz gratula! Azt hiszem emiatt már alaplap (s így memória)csere is lesz nálam... De a tápot én sem bántam meg, márcsak a szép kis textilszütyő miatt sem
Mindenki: Apropó, tudtok olyasvalakiről aki itt maga építette a tápját?
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
venember83
nagyúr
válasz Oracle #11973 üzenetére
Elbírja, ha idleban is pörög, mint a veszett, akkor egy próbát megér a gariztatás, mert ugye nem azlrt cseréltél tápot s vettél FSP-t, hogy mindig az első transz-atlanti repülés hangjait idézze fel. Viszont arra vigyázz, hogy ne csak a táp szellőztesse a házat, mert azt minden táp plusz hanggal jutalmazza.
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.