Hirdetés
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Én egy ilyen tápra gondoltam.
CM Real Power M520 520W ModularEsetleg erről tapasztalat, vélemény?
Adatlapomon lévő konfighoz. S persze fontos lenne az is, hogy halk is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Srácok lenne egy fontos kérdésem:
8200es wolf, 9600gt, 4*1Gb Kingmax 1066, 500as hdd, dvdrw- ezt a konfigot el kellene vinnie egy 400W-os Coolinknek? Csak mert néha vannak stabilitási problémáim és megfordult a fejemben, hogy a táp nem bírja már a megnövekedett fogyasztást.
Cserének ajánlottak itt már Corsair 450Vx-et, ehhez hasonlóan kellene egy halk és strapabíró táp, csak valami olcsóbb kiadás.
Ti mit ajánlotok?
A válaszokat előre is köszi. -
Mankó
veterán
Érdemes kiadni 15k-t a Corsair VX-450-re vagy elég egy 6k-s FSP is az adataimnál szereplő konfighoz?
Ez a Coolink táp ami van most nekem, képes annyira megzavarni a tuningot egy 9600gt miatt, hogy instabillá váljon a gép? -
Mankó
veterán
válasz Gyuri27 #18609 üzenetére
Most nézem ezt a 460as Gigát. Hát az adatai jobbak, mint a Corsairnek.
DC OUTPUT +3.3V +5V +12V1 +12V2 -12V +5Vsb
30A 30A 14A 15A 0.8A 2AElgondolkodtató.
Tudsz esetleg a hangjáról is valamit? Garancia idő?Valaki tud esetleg érdemben nyilatkozni erről a 460-s gigabyte super tápról?
Köszi -
Mankó
veterán
Most 2 táp között vacilálok Giga Superb 460 vs. Corsair 450Vx. Régi már ez a Coolink és le kell már cserélni.
Kérdés: Egy Giga Superb 460 alá mekkora vid.kari rakható be max úgyhogy gond nélkül elviszi és még csendes is marad? SLI, CF nem érdekel és nem is fog.
Körítés p35 DS3, wolf 8200 + tuning, 500as hdd, 1 odd -vel. -
Mankó
veterán
Dyno & zsolt1129 köszi a válaszokat, sokat segítettek.
Úgy döntöttem elég nekem most a Gigabyte 460asa, reméljük jó is lesz és kitart is egy ideig. -
Mankó
veterán
Úgy néz ki lesz egy vid.kari csere 9600gt-ről 4850.
Így ebben a formában es elég a Gigabyte 460 vagy már ajánlott a Corsair Vx450? -
Mankó
veterán
válasz 14adam #18627 üzenetére
Itt [link] vannak a régi tápom adatai. Gondoljátok, hogy emiatt lennének a gépemmel a problémák? Újraindulás, fagyogatás, stb.? (Végülis, akkor kezdődtek a problémák, amikor 8200re és 9600gt-re váltottam, de kipróbáltam másik kártyával is, ott ugyanaz.)
Mert ez okból kifolyólag akarok tápot cserélni. -
Mankó
veterán
Szia
Én is húzom a procit, és való igaz nem igazán stabil, de tuningra nincs garancia. Viszont nekem 4 ramom van, ami nagyban megnehezíti a tuningot. Ne szidd a Kingmax ramokat, jók azok a ramok! Nálam 2*1 Kingmax 1066, ment 1200on is. Nézd meg Everestben mennyit kapnak a modulok, s úgy állítsd biosban, hogy a 2 V meglegyen! 1066-ig 15-5-5-5-ön, fölötte 18-5-5-5 legyen az időzítés. -
Mankó
veterán
Én is arra gondolok , s remélem a tápcsere megoldja a problémámat. Hát ha nem, a tápcsere akkor is aktuális mivelhogy már lassan 4éves lesz a Coolink. Meg is rendeltem már a Giga Superb 460-at, de csak jövőhéten fut be. Reménykedek benne, hogy a 4850et is simán fogja vinni.
-
Mankó
veterán
Tudtok valami rosszat a Gigabyte SuperB 460asról? Mert holnap azt fogok venni az adataimnál lévőő konfighoz.
-
Mankó
veterán
Megjött a Giga 460as. Hát elég vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban. Az eredeti Coolink nehezebb, halkabb (noise killer), plusz a vid.kari panaszaim se szüntek meg. Igaz 24 pines a régi meg 20as volt, de szerintem semmilyen hátránya nem származott ebből a gépnek.
A táp oldalára rá volt írva, hogy 12V-on 18A ad le, a Gigának meg, hogy a sárga 15, a fehér meg 14-et. Szerintetek?
A végén még kiderül, hogy egy nagyon fajin tápom van, és megy vissza az eredeti. -
Mankó
veterán
Úgy néz ki nagyon feszülnek a Giga kábelei a házban, alig érnek el a kábelek egyik eszköztől a másikig.
A Corsair 450-esnek hosszabbak a kábelei? Mert akkor inkább arra cserélném le a Gigát. -
Mankó
veterán
Halk megbízható tápot keresek. Phenom II 4 magos proci (tuning is lesz), 4gb ram, író, hdd, valami 1gb vid.kari mellé.
Corsair VX-450et néztem, de most annak húzós az ára.
Chicony 430 Hipro-hoz mit szóltok, milyen táp?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest