Hirdetés
Aktív témák
-
Rockybro
tag
mielőtt kérdezel, olvass vissza legalább egy oldalt, és megtalálod a választ... de teszteknél is rákereshetsz: Corsair VX450 - tápos telitalálat
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki haldoklik a Hiper Type-R 480W-os tápom, kikapcsol, resetel amikor csak kedve tartja, vagy ha nagyobb terhelést kell kiállnia, akkor akár azonnal. Sajnos nem tudok cseretápot beszerezni, ezért vennem kell egy újat az alábbi konfigba: gigabyte ds3, c2d e6600, 2*1gb 800mhz geil ultra, gigabyte 8800gt, ASUS DRW-1814BLT, ASUS VW221. Lenne hozzá még egy 500GB-os samsung vinyó is.
10ezer ft környékén milyen tápot ajánlotok hozzá? Nem kell modulárisnak lennie, se vadi újnak, csak lényeg, hogy gari legyen rá ezért az árért!Danke
desert_camo
-
Dyno
veterán
válasz desert_camo #20152 üzenetére
Gigabyte Suberb 460W, iponba max 8K-ért megkapod.
-
Dyno
veterán
válasz desert_camo #20154 üzenetére
Ja bocsi kábé 2hete még annyi volt mikor utoljára jaánlottam, de ez is belefér még a keretbe.Ennél jobb választás nem nagyon van.
-
Traxx
őstag
válasz formasu #20149 üzenetére
Ha több táppal is csinálja, akkor szerintem nem ott kell keresni a hibát.
A multiméteres feszek pedig jók.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
DerStauner
senior tag
merre tudok viszonylag olcsón venni hx520-as tápot? (esetleg vx450-es is szóba jöhet)
-
DaDy0219
tag
ASUS M3N-HT Deluxe
Zotac 9600GT 512MB (később lehetséges, hogy OC VGA-t veszek)
AMD X2 6000+ F3 2 MB cash 125W (Zalman CNPS9700 LED cooler)
2x2GB (OCZ PC2-8000 ReaperX HPC 4GB Edition 1000MHz 2,1V-on fut)
Házon 2db 12cm ventilátor +1db 8cm, alaplapon 1db 4cm hűtő, HDD-n 2x4 cm, lényeg, hogy 7+1VGA cooler van
250GB HDD 16MB 7200 (a közeljövőben lehet, hogy lesz egy 500Gb-os HDD)
1 db optikai meghajtó és nem tudom, hogy mennyire számít egy Thermaltake Soprano VB1000BWS ház, amiből 2 USB 2.0 van rákötve az alaplapra.
Ehhez kellene nekem tápegység.A Corsair VX 450 simán elvinné igaz?...ja, és az OCZ tápok milyenek?
pl.CZ 500W StealthXStream[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,egy kis segitséget szeretnék kérni a PC Power & Cooling Silencer 750 Quad tápról, mi a véleményetek róla? Minöségi táp vagy inkább mást nézzek? Köszönöm.
Zero Defect.No Compromise !
-
MiB
tag
A HKC tápok mennyire jók? A mezőnyben mennyire álja meg a helyét Corsair és FSP tápok mellett?!
-
Pantok
aktív tag
Segítség kéne táp választásában ehhez a konfighoz:
alaplap: ASUS P5KPL-CM
proci: Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz, 1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache
memoria: Kingmax 2 GB DDR2, 1066 MHz (később talán 4gb)
vga: Galaxy Technology 9600GT 512MB DDR3
egy 200 GBs Samsung 7200rpm és egy 80 GB vinyó
és egy LG dvd író és 2 GlacialTech SilentBlade 80 házhűtő
Nem lesz tuningolva vagy hasonlóelőre is köszi
-
keszegduda
őstag
FSB Bluestrom 500W
Mennyire halk és megbízhatóak hosszútávon? Erős a 12V-os águk? Egy 4 magos procival megspékelt gépbe lenne egy gtx 280 vagy 4870x2-vel.
Esetleg ajánlhattok valami ultra halk tápot ami kiszolgálja bőségesen a leendő gépét ismerősömnek.
Köszi! -
Traxx
őstag
válasz Giovanny #20162 üzenetére
Minőséginek minőségi (Seasonic beles), csak éppen fölöslegesen nagy, és szerintem jó elszállt ára is van...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
venember83
nagyúr
válasz Pantok #20166 üzenetére
Egy minőségi 350-400 watt körüli táp bőven megfelel, ha olcsó kell, akkor FSP PNR vagy PNF. A többi ajánlott táp listáját megtalálod az első hsz-ben.
keszegduda: Igen, elég kell legyen a leírt konfignak, de ekkora terhelésen már nincs kizárva, hogy nem lesz igazán halk, én egy ilyen géphez tuti vennék egy Corsair HX-et, azok valamivel halkabbak, és mintha a régebbi négymagos (pl. Q6600) procik is jobban kedvelnék valamiért. Ne kérdezd miért, ez csak Kentsfield topikos tapasztalat. Vagy ha nem kell modularitás, akkor Corsair TX650, erős, olcsó, halk.
-
keszegduda
őstag
válasz venember83 #20169 üzenetére
Én is corsair-t ajánlottam neki, de ő már kiszemelt egyet magának FSP személyében, de most így megerősítésként corsair lesz, főleg hogy találtam egy táblázatot amiben a tápok hangja viszonyul a teljesítmény felvételhez, az FSP eléggé hátul kullog.
-
DerStauner
senior tag
erről mi az általános vélemény??
(a 2 chieftec-et nézzétek)
-
Sonja
nagyúr
válasz DerStauner #20171 üzenetére
Jó minőségű, tartósnak igérkező (lassan 3 éve működik nálam) konstrukció, ellenben iszonyú hangos. Pedig nem vagyok egy "csendbuzi" (elnézést a kifejezésért, nem bántásból írom ezt ), mégis a leghangosabb a gépemben. Ha nem zavar a hangja, akkor megvehető, ellenkező esetben kerüld!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
sto1911
veterán
Udv!
Egy AMD Barton 3000+, 2x512 DDR1, Ati 9800 128MB, 2 vinyo. 1 odd konfighoz melyiket ajanlanatok a ketto kozul?
TAP FSP 400W ATX-400PNR Passive PFC 5 100 Ft
TAP FSP 350W ATX-350PNR Passive PFC 4 500 FtEsetleg mas tipust ilyen arban?
(mi a kulonbseg a PNF es PNR tipusok kozt? Arban +3k az F javara )
[ Szerkesztve ]
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Mi a különbség az enermax pro82 és moduo82 tápok között?
Tippem: csak a kábel modularitás. -
adam3
aktív tag
Hali!
Egy olyan problémám lenne, hogy 2 napja véletlen időközönként csak úgy spontán lekapcsol a gép. Először mondom csak egy kis áramszünet és azért, de 2 napon belül, úgy 10 perce volt az 5. ilyen eset. Játszom, majd egyszer csak lekapcsol. Nem resetel, nem újraindít, lekapcsol.... Én így látatlanba a tápra gyanakszom, nemtudom ti hogy vagytok vele...
-
adam3
aktív tag
válasz Gyuri27 #20182 üzenetére
Minden alapon, de
- a videókártya ventiszabályzását bios módosítással állítottam (ebből sztem nem lehet probléma, nem melegszik, magas hőfokon még gyorsabban is forog, csak alacsonyabb hőfokon forog lassabban a venti)
- a proci pedig mivel nem ment a C&Q, így RightMark CPU Utility-vel van power savingben alapállapotban, de ha egy 3D-s alkalmazás elindul egyszerre leveszi róla a freki és fesz csökkentést
Szóval sztem alapon megy minden.
NFS: PS-sel nem is votlak problémáim, úgy 24 óra játékidőből 2szer ha lefagyott, de most Silent Hunter 3-nál spontán leáll a gép. De azóta is megy, eltelt vagy 3 óra nem játszom csak netezek, és tökéletesen megy minden...mod: helesírás...
[ Szerkesztve ]
-
DaDy0219
tag
CoolerMaster Real Power 520W
Erről kinek mi a véleménye? -
Traxx
őstag
-
vrscr
csendes tag
Üdv!
Szerintetek egy a jelenlegi DEER 450W-os tápom elegendő egy HIS HD4850 VGA kártyához? Vagy inkább vegyek egy újat? -
veterán
Halee!
Érdeklődnék, h ez a táp ez... szóval érdemes megvenni?
Ezt olvastam róla. Tetszik amit olvastam. Csak 2006 márciusi a cikk. Tehát már nem egy új megoldás. Bár ki tudja... Éppen ezért kérdezem meg itt, még most is olyan jóféle-e ez a táp?
15ezer egy 550-es Chieftech is, igaz, az új lenne, de nekem az nem szempont, h új-e, vagy használt. Igaz, h feleslegesen sok a 600Watt, de egy 3870X2-t veszek a közeljövőben. A procim még egy darabig megmarad, sajnos az is eszi a tápot rendesen. Esetleg később nagyobb VGA is szóba jöhet, akkor meg még úgy sem fog ártani egy nagy táp.
15ezernél többet viszont nem szánnék tápra, de 600Watt az mégiscsak 600Watt. Ráadásul ha jól sejtem ez nem egy Codegen, vagy Vargánya..
Szóval?ps:
Az egyetlen ami nem tetszik benne az a sok kábel.
Egy modulárisnak jobban örülnék.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
didyman
őstag
válasz desert_camo #20152 üzenetére
Javítható.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
didyman
őstag
válasz DerStauner #20171 üzenetére
Drága. 9,3k nagykernettóban, 10% haszonkulccsal ennél kevesebb.
-
didyman
őstag
válasz 14adam #20136 üzenetére
Nem 200-at, hanem 240-et kb. És a nagyobb táp az adott teljesítményfelvétellel rosszabb hatásfokú is lehet, mint a kisebb táp ugyanarra a terhelésre, tehát itt is összegyűlhet 5-10W. Nem biztos, hogy jelentős, de említést érdemel.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz didyman #20197 üzenetére
Kellemetlen egy moderátor figyelmét felhívni erre De:
"# ha 4 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a MOD gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
# ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."Idézet az alapelvekből. Igaz nem egy-két szavas, de az egy-két mondatosra is ugyanúgy alkalmazni szokás itt a prohardveren, ha több valakinek válaszolunk gyors egymás utánban, akkor nem nagyon szoktunk több hozzászólást nyitni.
Félre ne érts, no offense és örülünk, hogy ismét van egy igazi szaki a topicban -
didyman
őstag
válasz Szten Márs #20198 üzenetére
# ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál.
Épp emiatt vannak szétszedve. Olykor soknapos kérdésekre válaszolok, így szerintem egyszerűbb meglelni. Ebből a szempontból pedig mindegy, hogy a hozzászólásaim napok folyamán sokfelé vannak szórva, vagy egy-egy nap egymás után. Az azonos nevekre majd figyelek, nem mindig szoktam erre sem, álmos vagyok és következetesen lusta ilyenkor.
-
Dyno
veterán
válasz didyman #20197 üzenetére
Jó oké.Egyetértek. De nekem szimpi a Saga egyik barátomnak van egy 450-es alatta egy 5600+X2,8800GTS 640MB,2x500GB Seagate és csendesen viszi, haver teljesen megvan vele elégedve.Bár oké tudom BS2 más kategória, meg igaz a Saga nem a legmodernebb, elnézve a hatásfokát is elég siralmas. Amúgy tényleg érdemes lenne ha többször látogatnál erre fele.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest