Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cipofuzo87
tag
Hello! Szeretném minél jobban elzárni magam a push notification-ök világától. Ez azt jelenti, hogy nem akarok semmiről értesítést kapni, csak akkor, ha én ezt külön beállítom, hogy pl. a messenger üzenet küldés esetén jelezhet, de nem érdekelnek a google hírek, se szoftverfrissítés, se semmi. A telefonom úgy akarom használni, mint egy 3210-est, csak akkor jelezzen, ha én akarom. Androidddal vagy iOS-szel lehet ezt megcsinálni a legkönnyebben? A preferált módszer az lenne, hogy ne utólag kelljen minden appban túrkálni, és letiltani a notikat, ezt a módszert ismerem.
-
cipofuzo87
tag
Hello, milyen olcsóbb 5G mobilt ajánlatok, ami csak és kizárólag mobil hotspotként lenne használva a nap 24 órájában. Legjobb, ha működik akksi nélkül, és a teló újraindulása esetén hotspot módban tud maradni (pl android hackeléssel vagy ha esetleg alapból tudja, az mégjobb). Tudom, hogy vannak ilyen routerek, pl Huawei 5G CPE PRO2, de ez pl most nem kapható és túl drága.
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok! Milyen telefont tudnátok ajánlani, ami tudja rögzíteni a hívásokat? Az utóbbi időben több olyan hívásom volt, amiben akár ügyvédek valótlant állítottak, mondhatni bepróbálkoztak, és később jól jönne, ha meglennének ezek a hívások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest