Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
A lényeg tömören. Mostanában egyáltalán nem nézelődtem telók után - tehát fogalmam sincs semmiről -, de felkínálták nekem, hogy egy Galaxy Note II-t megvegyek baráti áron.
A jelenlegi telefonom nem okos, szóval még tapasztalatom sincs ilyen téren.
A kérdésem, hogy tudnátok nekem valamit mondani róla?Az egyik legfontosabb kérdésem, hogy ezeknek mennyi az élettartalma? Hosszú távra tervezek mindig, a jelenlegi is már 4+ éves, de még mindig jól bírja.
Használat terén (mivel nem értek hozzájuk) nem tudom még, hogy mire tudnám használni, de neteznék rajta flash játékokkal, játszanék néha, meg telefonálnék. Ennyi szerintem...Szóval mit tudnátok mondani róla? Milyen telefon?
Továbbá, hogy használtan kb. mennyit ér egy jó állapotú?Köszönettel:
AssAssynn"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Szóval 2-3 év az, ami után már nem lesznek új játékok rá, meg stb. ugye?
Na de ezen kívül engem még az élettartalma úgy is érdekelne, hogy "fizikailag" mennyit bír. Tehát előreláthatólag kb. mikor jön el az, hogy behal, nem működik, ilyenek?
Jó, nyilván mivel még senkinek sincs ennyi idős telefonja, nem tudja pontosan, de kb.-ra mit lehet sejteni?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlásra szántam el magamat. Jelenleg a 4 éves S60-as Nokiámat nyúzom még.
Árban kb. 20e Ft-t szánnék rá, ha muszáj, akkor 30-at. Használt is teljesen jó, a lényeg, hogy azért ne csak 1-2 évig éljen a telefon, hanem vagy 3-4 évig működjön még.
Amire leginkább használnám a telefonáláson kívül, az a netezés. Facebook, PH!, e-mail, és az se gond, hogy a youtube-t betölti, bár nem létszükséglet. Azt azért szeretném, hogy ez utóbbi dolgokat gyorsan elfuttassa, nem akarom, hogy pl. FB-on írás közben laggoljon, vagy hasonló.Előre is köszönöm a fáradozást. Több véleményre is kíváncsi vagyok!
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
ERRE valaki???
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Üdv!
Lassan telefoncsere előtt állok, viszont még mielőtt hozzákezdenék, volna egy komolyabb felvetés.
Úgy néz ki, hogy fél év múlva kiutazok az USA-ba egy időre. Emiatt 3 kérdésem van:
1.- Ha ott vennék magamnak egy okostelefont, azt utána tudnám Magyarországon is használni később (gondolok itt a hálózatra, különböző szabványokra)?
2.- Egyáltalán vissza tudok hozni magammal a repülőn ilyen dolgokat, anélkül, hogy pluszba kelljen fizetni értük?
3.- Továbbá érdemes-e egyáltalán ott venni, mármint olcsóbb-e?Köszönöm a segítséget előre is!
-
AssAssynn
őstag
ERRE valaki?
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Látom sok a kérdés, de hátha beleférek.
Telefont keresek a következő célokra: telefonálás, SMS, FB messenger (tehát wifiset). Ennyi, másra nem kell.
Ami még fontos, hogy a kijelzője kicsi, 4-4,5" legyen csak.
Lehetőleg új készülék, de ha a best buy használtba van, azt is meghallgatom. Köszönöm!"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Dr. 444Hertz ; Ádám16: Köszönöm! Samsung Galaxy S4 mini plus-ról esetleg valami vélemény?
-
AssAssynn
őstag
Üdvözletem!
Xiaomi Mi A2 Lite 3/32 vagy Xiaomi Redmi Note 5 3/32?
Melyik a jobb telefon?Az árkülönbség nem számít. Azt látom, hogy egy-két paraméterben van különbség, de nem tudom megítéli ezeket. Egyébként ajándék lenne egy 50 éves úriembernek. Aki főleg telefonálna és GPS-nek használná. Gondolom ehhez elég a 3gb RAM. Kérnék mielőbbi útbaigazítást.
-
AssAssynn
őstag
válasz Viktor0610 #134829 üzenetére
Köszönöm!
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Asszonynak szeretnék telefont karácsonyra.
Ezeket kell, hogy tudja, a többi nem számít:
- nagyobb kijelző (kb 6")
- jó hátlapi kamera
- csajos szín (tehát nem fekete, nem kék, hanem piros, rózsa, arany, fehér)
- olcsóMit ajánlanátok?
Aki hiányolna több információt: tényleg csak ennyi a kritérium. A legolcsóbb telefon, ami megfelel a fentieknek, az nekünk tökéletes lesz. Köszönöm.
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Keresnék autós kihangosítót, vagy valami eszközt, amivel meggátolhatom, hogy egy családtagom mindig telefonnal a kézben autózzon.
Tudom nem az a topik, de nem találom hol tehetném fel a kérdést.Mit ajánlanátok?
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Karácsony előtt 40 ezerért tudtam venni Redmi 8, 64/4gb verziót, most ugyanez 47 alatt nem kapható.
Ez általános, hogy kari előtt így lemegy az ára? Azt hittem, hogy pont akkor lesz magasabb.
Nem tudjátok mikor lesz legközelebb az árakban ilyen mély-hullám?
Köszi."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
A következő 3 telefon közül melyiket választanátok?
Xiaomi Redmi...
...Note 8T
...9
...Note 9
Mind 4 Gb-os változat, 64/128 Gb tárhellyel.Egyszerre kellene beszereznem két embernek, akik a következőkre használnák:
- férfi: sok telefonálás, sms, néha mobilnet, gps
- nő: gyermeke fényképezgetése, facebook, meg úgy minden médiatevékenység
Játék egyik oldalon sem lenne.Kinek, kinek mit ajánlanátok?
Elsősorban ez a három közül érdekelne, de ha mást írtok, az sem gond, csak férjen bele fejenként a max. ~60 ezerbe. Használt nem, csak új játszik. Köszönöm."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Üdv,
egy hölgynek szeretnék új telefont. A lényeg, hogy nagy legyen és jó képeket csináljon. Xiaomi Redmi Note 8T-n gondolkodtam eddig, de kérdés, hogy vajon nyernék-e vele, ha a 9 szériából választanék helyette. Vélemény?
A másik: mi a legolcsóbb, vállalható teló? Sok telefonálás, néha mobilnet, GPS, ennyit kell tudnia. Köszi a tippeket.
-
AssAssynn
őstag
aprokaroka87 és Ricardo: köszönöm!
A másik kérdésre esetleg?
"mi a legolcsóbb, vállalható teló?""Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
aprokaroka87: Amennyiért még vállalhatót adnak. Nyilván tesztelgetni nem akarok, ezért kérdezem. Ha nem is 15 ezerért, de 20-30 között is vannak.
Tapsi75: Köszi. Sima redmi 8 fél évvel ezelőtt már 40-ért ment, azt hittem olcsóbb lesz, de valahogy inkább csak feljebb ment az ára.
-
AssAssynn
őstag
válasz aprokaroka87 #154232 üzenetére
Éppen jó lehet, de abban már csak 2gb ram van ugyebár, és hasonló memóriával vannak olcsóbban is telefonok. Persze nem értek hozzájuk, ezért járok itt, de van pl. Honor 8S ~30 körül, stb, ilyenekre is gondoltam.
-
AssAssynn
őstag
válasz aprokaroka87 #154238 üzenetére
Ja, tudom... igazából csak a GPS, meg a mobilnet miatt van szükségem okostelóra, egyébként bármilyen buta is teljesen megfelelne beszélgetni.
-
AssAssynn
őstag
Napok óta lesegetem a Note 9S-t... de tegnap, vasárnap inkább pihentem.
Most nézem ÁK-n, hogy egyetlen egy nap erejére a min. ár leesett 58 ezerre... persze pont vasárnap."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Olvastam, hogy már lehet rendelni külföldről a Redmi 9A-t. Lehet bepróbálkoznék vele, kb. 30 ezerből kijönne. Viszont még nem rendeltem soha a
banggood-ról. Vélemény? Mire figyeljek oda?
Vagy mire megkapom, már lesz a hazai üzletekben is?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Viktor0610 #154322 üzenetére
Az biztató.
Külföldről felejtős a gari, nem?
Mire megjelenik hazánk boltjaiban kb mekkora felárra kell számítani?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Viktor0610 #154324 üzenetére
Na jó, de akkortájt mennyi volt Kínából?
-
AssAssynn
őstag
válasz Viktor0610 #154326 üzenetére
Nos, akkor ennyi erővel ki is várhatom. 10-20 munkanap alatt érkezne meg, addigra akkor valószínűleg itthon is lesz már. Ráadásul, ha kb. ugyanannyiért, akkor nem paypal-ozgatok....
Köszönöm a segítséged."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Redmi 9A első alkalommal jelent meg itthon.
A 30-ból 46 ezer lett.
Nem pont erre számítottunk, de remélem a többi bolt megjelenésével az ára is lekúszik."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Látom, mostanában szinte mindegyik telefonnál, az elkészített fényképek alján ott van, hogy melyik telefonnal készült (xiaomi quad camera, etc...). Ezeket ki lehet kapcsolni, vagy muszáj elcsúfítania a képet?
-
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #154482 üzenetére
Amíg nem olvastam róla a fórumban, azt sem tudtam mi az az NFC. Bár ÁK szerint a sima változatban van.
A MP különbséget láttam, de nem tudom még megéri-e a nagyobb. Mármint, hogy érezhetően, valóban annyiban jobb-e a 64MP."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Cyborg #154490 üzenetére
Fizetésre biztosan nem használnám az NFC-t, mondom a fórum előtt nem is tudtam, hogy mi az.
Szóval nem az NFC, de azon túl minden más lehet szempont.
Ahogy nézem a 9S-ből a 6gb-os verzió kb ugyanannyi, mint a 6/64-es Pro. Ezért is a dilemma. Persze lehetne 4gb-os is a 9S-ből, az úgy tényleg olcsóbb.Mindenki másnak is köszönöm a választ.
-
AssAssynn
őstag
Üdv,
amikor árulnak ilyen "tiltott" mármint letiltott telefonokat, azokkal lehet kezdeni valamit? Akár függetleníteni, új romot rakni rá, amitől rendesen használható lesz? Pl. Note 8T esetében?
-
AssAssynn
őstag
-
AssAssynn
őstag
Üdv.
Redmi Note 9S-re milyen tokot ajánlotok? Vagy elég lesz majd a gyári? (még úton van)
Néztem ezeket a "flip" tokokat, de nincs tapasztalatom velük.
Honnan, milyet érdemes?
Köszönöm!"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #155067 üzenetére
Köszönöm. Az ilyen bujtatós tok sajnos nem jó, mert akinek lesz az egyik, ő hajlamos használat közben is elejteni, vagy véletlen leverni az asztalról, úgyhogy inkább biztosabbat szeretnék. Nem venném jó néven, ha pár napra rá betörne a kijelző.
(#155068) Viktor0610: Köszönöm a tanácsot, és a felvilágosítást. Érdekes, hogy lehagyták róla ezt a funkciót, mert az ezer éves tabletem is tudja.
-
AssAssynn
őstag
Na megjött ma a Note 9S. Mindkettő.
Mert, hogy végül nem csak az asszonynak, hanem magamnak is ezt választottam. Rájöttem, hogy fontos a helymeghatározás, de az olcsóbbakban, csak simán GPS van, nincs a többi (Galileo, stb), és nem akartam, hogy gond legyen belőle. Sosem volt még ilyen jó telóm.
Érdekes különben, hogy az egyik 70, a másik csak 43%-on volt, illetve az enyémnél kérdezte, hogy melyik keresőmotort akarom használni, az övénél viszont nem, fura.
Remélem sok évig fogják húzni. Nem tudom van-e még valami, amire érdemes odafigyelnem?
Egyúttal nagy köszi a segítségért!"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Norbi. #155128 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem korábban a flip tokot, vagy valamit, ami megvédené ettől.
(#155129) TeeJay: Psszt, nehogy azt mondd, hogy feleslegesen vettem drágábbat. Csak van különbség a Redmi 9A és a Note 9S helymeghatározása között, vagy nem?
Közben megnéztem a beállításokat. Hála Istennek globalos mindkettő, viszont az enyémnek 11.0.3.-as verzió szám volt írva, a másiknak meg 11.0.8., tehát újabb.
Mindkettőnél nyomtam egy rendszerfrissítést, amit talált is, és mire a végére értem ennek, már fel is rakta, de a vicc az, hogy az egyik még így is csak 11.0.4. lett, a másik meg 11.0.10., ugyanakkor egyik sem talál további frissítést, mégsem lett egyforma. Akkor ez hogy van?(#155130) Fredo78: Nem titok, TelefonCenter.hu Az ÁK árak között a legolcsóbb volt, ráadásul 2 év garanciát adnak, a többi bolt 1 éve helyett.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #155132 üzenetére
Az rendben van, hogy a 9S pontos, de vajon a másik (9A) is tudta volna ezt?
Késő bánat... Inkább nagyvárosban kell a pontosság tapasztalataim szerint.A ROM-okkal kapcsolatban a kérdésem, hogy ha nem egyforma, akkor miért van ott nagybetűvel mindkettőn az, hogy Global? Illetve, hogy lehet-e ezzel élni, vagy haladjak mindenképp a global felé? Mennyire nehéz átrakni, mi kell hozzá, jár garanciavesztéssel, stb?
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #155134 üzenetére
Nyilván gyengébb a 9A, de nekem meglehetősen alap dolgokra kell egy telefon csak. A "gps" volt csak a lényeg.
Ezek alapján még nem tudom pontosra, hogy kell-e az international. Persze ott van bennem, hogy "engem ne limitáljon senki se", de nem akarom, hogy garivesztés legyen belőle. Meg egyáltalán kérdés, hogy pontosan mik ezek a korlátozások. Így hirtelen, ami inkább szembetűnő, az az, hogy később jön az eu-ra a frissítés. Hát ezt még lehet megrágom magamban.
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #155139 üzenetére
Köszönöm, akkor utána nézek, bár ahogy látom nem egységes az álláspont a garanciavesztéssel kapcsolatban. Így, hogy van mindkét változatból, kíváncsi leszek rá, hogy találok-e használatbeli különbséget köztük. Tárcsázóban (mármint "telefon" alkalmazásban) eddig nem találtam.
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #155145 üzenetére
Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e. A tárcsázó az, ami ott van alapból bal alul, egy telefon a jele, és a kocka gomb megnyomása után is "Telefon" néven található? Mert akárhogy nézem, abban semmilyen változást sem vélek felfedezni, még az ikonjában sem.
-
AssAssynn
őstag
Google alkalmazásoknak van külön témájuk?
Megint én, meg az új teló (Note 9S)... az van, hogy még a régi telefonon megtelt a SIM, és elkezdtem a google fiókomra szinkronizálni őket. Szépen tudtam is váltogatni a "megjelenítés"-ben, hogy sim és/vagy szinkronizálási névjegyek látszódjanak. Működött. Örültem is neki, minden új névjegyet eztán így is mentettem el. Ráadásul jó sokat.
A gond ott van, hogy az új telón bár be vagyok lépve abba a gmail fiókba, és a szinkronizálás aktiválva is van, de a névjegyzékben mégiscsak a sim-en lévőket látom csak, és az újabbakat, amiket később adtam a fiókhoz, azokat nem látom. Keresgéltem részletesebben is a telón, és voltam egy mappában, ahol lehetett váltogatni az "eszköz", a google fiók és az "összes" között, és bizony a gmail fiókra váltva egy árva névjegyet sem hozott be.
Na most lehet, hogy mégsem szinkronizálta a régi telefon megfelelően a gmail fiókomra a névjegyeket, vagy ennél az újnál vagyok képtelen előszedni azokat?
Ez most elég nagy gond, mert sok fontos szám hiányzik... sajna a régi telót sem tudom beüzemelni már, hogy megnézzem ott megvannak-e még. Ötlet?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Viktor0610 #155177 üzenetére
Ajjaj, ettől féltem.
-
AssAssynn
őstag
Az egyik szekrényben megtaláltam a régi telefonomat.
Gondolom erről már nem fogom lementeni a képeket...
További képek: [kép] [kép] [kép] [kép]
Vajon mi történne, ha töltőre tenném ? (Nem fogom.)
Így is féltem, hogy az arcomba robban, amíg fotózom.
Gondolom le kellene adnom valahol, csak még nem tudom helyben hol lehet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest