Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv topiklakók.. Telefonvásárlás előtt állok és 3 telefonon gondolkodom amit a T-nél vásárolnék meg januárban mivel akkor jár le a hűségem...az S3 LTE,Note II vagy esetleg Mega 6.3...igazából vagy 2évig megint nem tudok majd váltani így egy időtállóbb megoldást keresek Android fronton,mert eddig IOS-es voltam.
Hogy őszinte legyek a Mega-ra fáj a fogam a mérete miatt,csak elég átlagos hardver van benne így laikus módon új Android verziókat hanyagolni foglyák róla (persze fogalmam sincs csak ezt gondolom első blikkre)
Mivel nem az igazi a Mega így jött számításba a Note II, S3 LTE ami pont jó lenne nekem hardveres szempontból is..csak ugye megint ott tartok,hogy Android szűz vagyok és nem igazán értek ezekhez a ROM meg root dolgokhoz. Elmondaná nekem pár ember a véleményét,hogy melyik telefont miért venné?
Esetleg nem tudom,de létezik olyan oldal ahonnan komolyabb módon elsajátíthatnám az Android csínját bínját?...szeretném behatóbban ismerni, mi vel egyre több ismerős talál meg,h informatikus révén biztos értek valamit a telefonukhoz is. Válaszotok előre is köszönöm6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
Mod vége sorry ( )
Azt mondogatják,h ne legyek szűk látókörű (ne csak Samut nézzek) esetleg ezek közül melyik lenne még jó választás és miért?
Ebben az árketegóriában jelenleg Xperia Z,One Mini,Lumia 920,Z10,S3 LTE,4S van és ugye drágábban a Note II meg a Mega...
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
Unalmamban olvasgattam a Huawei A P6-ot és eléggé dícsérték, 10K körül hozzájutnék....valamint az előzőekben SGS3 LTE-t ajánlottátok,de azért 60K-ért jutnék hozzá.
Szerintetek mivel jobb az SGS?
Megér ennyi felárat?6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv...ismerősöm telefont szeretne venni,de nem tud dönteni.
A lehetőségei: 4S,P6,L9,SP
Melyik lenne jó választás 2 évre köbö?6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Jogosan teszem fel a kérdést,h mi éri meg nekem a legjobban?...
Az iOS a maga megkötéseivel,de sokkalta jobb optimalizálásával és jó támogatással?...Esetleg egy Android sok módosítási lehetőséggel,de harmat optimalizálással és jó támogatással?...vagy egy másik kötöttebb rendszer a Wp személyében jó optimalizálással,de gyengécske támogatással?....Fogalmam sincs mit tegyek...iOS-em volt,de szeretnék egy legalább 4,5"-os kijelzőt most már és ezt az iOS nem tudja megadni...Wp-re váltottam volna,de lebeszéltek az ismerőseim a nevetséges programok száma és azok minősége miatt még akkor is ha stabil a rendszer...most akkor maradt az Android,biztatnak,h a 4.X-es Androidok már nem hasonlíthatóak össze a régi akadós 2.X-es verziókkal,de akkor most mivan?...Ez se jó még?...akad,szaggat,lassul,fagy?..Hogy tudnám nyugodtan elkölteni a nehezen megszerzett pénzem,ha nincs egy olyan rendszer a kínálatban amire azt mondanám,mint 3éve a Iphone 3GS-re,h ez igen,ez kiszolgál 2-3 évre...
Fogalmam nincs mit tehetnék igazából,h biztos jó rendszerem lehessen[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz csababarca #35582 üzenetére
Hát ez mind szép és jó csak sajnos az már meghaladja a keretem..Telekomnál van egy MMánia L-es előfizum azt bőven elég havonta kipengetni gondoltam ha már platinás vagyok sőt még 2évet aláírok az előfizetésre meg 2-a Telekomhoz és még beszállok 50ezerrel csak kapok egy olyan telefont aminél nem azt kell lessem,h mi mennyi ramot eszik -.-
Samsung S3 LTE-t tudok venni 47e-ért 4S-t 29-ért 75-ért meg Xperia Z-t
Z-vel már így is kereten kívül vagyok ellenben jó magy kijelzője van,de mindenhol lehúzták a TFT-jét...4S kijelzője picike nagyon az S3-meg öregszik és akárkit kérdeztem a lassulásra a megoldás a "dobj fel egy másik romot"..nem nem szeretném a felesleges időm arra pazarolni a családom helyett h a gyártó cég hiányos optimalizálását én végezzem úgy ahogy sikerül...komolyan lehet hogy túlreagálom a dolgot,de elszomorít h a pénzemért se kapok értelemes eszközt...6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv..
Barátnőm telefont szeretne venni és S4 Mini vagy P6 között gondolkodott....Nagyrészt játékra és facebookra használná a telefont úgy egy nap 20órát ...szóval valami strapabíró kis okostelefon kéne neki....
Telenornál vásárolná és hosszabb távra gondolkodig,nem függ semmilyen oprendszertől. IOS-es telefonom nagyon szereti,de Andoriodból még csak 2.3-at nyomkodott így az nem mérvadó,h nem nagyon jött be a szaggatás.. Szeret fényképezgetni így fontos lenne a fényképező minősége is.
esetleg ha ebben az árkategóriában tudtok jobban kérlek te tartsátok magatokban..[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
Számomra érthetetlen módon a T-nél MédiaM L-el az 5C 16GB 80K...van valakinek infója,h miért csak ennyi?
Lehet csak egyéni elképzelés,de ennyi pénzért igencsak jó vételnek érzem...ennyiért T-s áremelések után csak S3 LTE-t tudnék venni ami akárhogy is nézem nem egy kategória vele.6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv...
75eFT-ig kerestem független telefont barátnőmnek és szerintem a legjobb választás az Xperia SP lenne. Valakinek lenne jobb 5lete? ...Játszana rajta,facebook,net,viber (chat) nagyrészt...Androidra a sok program miatt gondoltam,de Lumiákat sem vetném meg a stabilitása miatt..
-
Petya2900XT
aktív tag
Független Xperia SP-t szeretnék venni..melyik boltot ajánljátok? Én az XXLGSM-et néztem ott egész jó árba van és a gari is viszonylag sok...
-
Petya2900XT
aktív tag
Értem,köszönöm. Visszaolvasva én is ezt szűrtem le.Csak Telenor vagy független lehet a telefon,így Telenornál 95 ezer sajnos egy 20K-val több,mint pl az XXL-nél. Én úgy érzem,hogy van rá egy év gyártói és két év bolti azaz gari akkor is lesz rá egy év ha meghal a bolt...Nem tudom ,ha reálisan gondolkodom úgy érzem azt a ki nem adott 20ezer esetleges szervíz költségekre is lehet költeni esetleges hardveres hiba esetén. Még talán akkor beljebb vagyok,mintha szolgáltatónál venném drágán.
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv
Karácsonyra meg szeretném lepni magam egy telefonnal. Telekomnál vásárolnék és árban az 5S vagy G2 lenne a max...Sajnos a 2 telefon közül nem igazá tudok választani...kellene a nagy kijelző,de szeretem az iOS-t és még nem járt 2.3-as Androidnál újabb telefon a kezembe, félek akadozna meg szenvedne a rendszer amit elfeljtettem már mióta iOS-em van :/..
Erős nagyon a G2,de optimalizálva azért az 5S sem semmi...meg kérdés meddig ad ki rá az LG frissítéseket,mert u Apple szerintem a múltra való tekintettel 2,5-3 évil tuti...melyik lenne időtállóbb?6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz tzsolesz #38117 üzenetére
Egy percig sem vitatom a meglátásod mivel teljes mértékben úgy van ahogy mondod annyi különbséggel,h kinőttem már a diszkós,menőzős korból jócskán
Ma elmentem és adtam egy esélyt a G2-nek,de nyomogatás közbe rájöttem,h elmentem magam meggyőzni,h ez nekem nem lesz jó. ...Az árát nem nézem,mert,igaz,h 25ezerFt különbség sok,de nem akkor,ha 2évre veszi az ember és napi 4-5órát nyomkodja minimum. A felsoroltak közül fáj a szívem nagyon a kijelzőért a nagyobb akksiért is,a hangcsipért is,de a bivaly hardvert amíg Android fut alatta erőforrás pazarlásnak érzem. Idegesítő tendencia,hogy nem optimalizálják úgy a szoftverük a gyártók,mint ahogy kéne és erővel kompenzálják a lustaságuk. ...Ha vennék Androidot akkor az a Nexus lenne,azt fogdostam már...előítéletek nélkül ismerkednék össze egyel és úgy érzem jó társam lenne,csak hát ott is az a baj,h Telekomnak esze ágába sincs felvenni a készülékei közé,mert számomra instant get lenne az 5S helyett.
Köszönöm segítségetek rájöttem,hogy nem is a hype miatt,de apple fan lettem mindezt azért,mert nem tudtam,h az elmúlt 2 évbe milyen telefonom volt még ha ehhez fel is kellett áldoznom a szabad beállítások lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest