Hirdetés
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz Helsing #184988 üzenetére
Pixelből inkább a 7-es széria, sokkal jobb lett mint a 6. Nekem egy 7 pro van és nagyon jó. Játék közben nem tudom, milyen. Elvileg melegszik, én ezt hétköznapi használat során nem tapasztaltam, legalábbis szerintem egyáltalán nem vészes. Kamera az top, és az összes többit is tudja, amiket leírtál. Viszont a pro széria óriási amúgy, nem tudom, ez mennyire deal breaker nálad.
-
akos727
senior tag
válasz Helsing #184986 üzenetére
A 12gb ramon kívül minden másnak megfelel az s23. Sajnos kicsikben nem nagyon van optikai zoom, meg a sima kamera sem nagyon jó félhomályban (a plus, ultra, pro testvéreik mellett persze) a kisebb szenzorméret miatt . Asus Zenfone 10-ből van sok ramos, de az nagyon drága itthon.
Nothing amúgy egy feltörekvő, megbízható márka. -
sting2
addikt
válasz Helsing #176632 üzenetére
Magam is ebben a cipőben járok csak egy P30 proval.
Nem kevés lóvé ez már, nem mindegy mit választasz.
Várj.
Pár hét és jönnek az idei modellek sok márkánál és bízom benne, hogy ez jó hatással lesz a tavalyi felső kategória árakra.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
ghiottone
nagyúr
válasz Helsing #176638 üzenetére
Nekem a 9-es bejött (Pixel 6, 6a, 7, Samsung Galaxy S22, S22+, Moto Edge 30 Fusiont is kipróbálva). Kamerában viszont kell rá gcam, de ez nálam lehet a Pixelek miatt kell. A 11-es elvileg nem lesz annyira drága a kínai árak alapján. A 8-es széria azért már csak 2 éves lesz lassan - még 1 főverziót és 2 év biztonsági frissítést fog kapni.
Ami viszont alapból is jó kamerás mobil az a fotós topick alapján az OP10 Pro testvére, az Oppo Find X5 - arra még vess egy pillantást."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Norbi.
őstag
válasz Helsing #152818 üzenetére
A Huawei agresszív memóriakezelése miatt kevésbé érzékelhető a 6 vs 8 GB ram, mint más gyártóknál. P30 Pro-ból is van 6/128, meg 8/256. erre figyelj, ha ennél döntesz.
Nem igazán van egyébként konkurenciája, S10 lenne, de az még drágább.
Xiaominál nincs IP védettség, Oneplus szintén drágább.Esetleg használt S10 Plus van 140körül, ha kifogsz egy újszerű, 2 év garisat, az is egy jó választás.
Timeola: Nem hinném, hogy ezzel szórakoznának.[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz Helsing #146890 üzenetére
Hát, ha nem teccik, akkó' nemteccik. Nővel erről vitatkozni halott ügy.
Kicsit valszeg nagyobb lesz a fogyasztása a Mediatek procinak, ezt ellensúlyozza a nagyobb akku, ha nem játszik akkor proci teljesítmény kb tökmind1. A Mediatek procis telók frissítés szempontból hátrányt élveznek a Xiaominál, ezt észben kell tartani, ha fontos, bár MIUI verzió jön rá valószínűleg, így talán kevésbé lesz probléma. A képernyőbe épített olvasókat én jelenleg hátránynak gondolom inkább, tehát a kettő közül a Note 8 Pro jobb választás szerintem.
Joezyka: Xperia 10-et akartam írni, ha úgy is Sonyt preferálna, de 3GB ram,
Redmi Note 8? -
-
basaja
senior tag
válasz Helsing #103983 üzenetére
Az Xxl-től vásároltam már,többször is,nagyon korrekt társaság,,legalábbis szerintem.Amennyire èn tudom,az N5X-hez-mivel az LG gyártotta-jár a gyári gari,ha az IMEI szám fel van tüntetve a számlán...de majd jönnek a nálam okosabbak ès pontosítanak
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
vilmose33
őstag
-
nyisziati
veterán
válasz Helsing #103016 üzenetére
Nálunk nem, de a Fastcardtech-en van, most akciósan 205$-ért.
-
-
nyisziati
veterán
válasz Helsing #103011 üzenetére
Nincs infóm a BQ megbízhatóságáról.
Z2-t nem látom még magyar árral.Ha a bevált, kiforrott típusokat kedveled, akkor a Honor 6-ot nyugodtan megfontolhatod. Hiába nem mai, folyamatosan frissítik a szoftvert, a hardvere pedig ma is bőven elég, főleg a 3 giga RAM.
Vagy a Xiaomikat. Kiválóak azok is.
-
nagyúr
-
basaja
senior tag
válasz Helsing #103005 üzenetére
Hali.Nekem a Moto G4 Plus 2 gigás verziója van.Mivel stock Droid,így ez a mennyiség bőven elég, semmi lassulás, akadás nem jött még elő a használat során. Igaz,èn játèkra nem használom, viszont a napi használatra szvsz tökéletes.
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
nyisziati
veterán
válasz Helsing #103005 üzenetére
Sajna ebben a méretben nincs más igazi alternatíva. Végignéztem a kínálatot, de 5 collban ilyen BQ Aquaris M5, Doogee T5 meg Blackview BV 6000 van.
Igaz, azok már 3 gigásak, de neked hosszabb távra kéne, ezért a "noname"-ek nem annyira opciók.
Ha Budapesten használod szinte kizárólag, akkor a B20-at gondold át. Nekem Xiaomim van, de gyakorlatilag Pesten és környékén végig 4G-n használom (Telenor). Persze vidéken más a helyzet (most még, de ott is fejleszt a Telenor és a Telekom is a B20-on kívül).
Akkor bejön még a Zuk Z2, Honor 6, Redmi 3S, Mi4. Ezek már 3-4 gigások. És minőségibbek, 2-3 évre nyugodtan ajánlhatók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest