Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz lolnext #59141 üzenetére
Hol szeretnéd venni? Függő, független, új, használt?Ha 5,5"ig keresel akkor itthon nem fogsz beleférni ebbe a kategóriába. Eseteg a dual sim-es telókat megnézhetnéd kínából. Én inkább ennyi pénzért külföldről próbálkoznék. Pl xiaomi redmi note, zopo, thl stb...
Itt tedd fel a kérdést. Jobban képben vannak.Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
-Faceless-
őstag
válasz lolnext #59141 üzenetére
Nokia Lumia 630/635, Moto G, xiaomi 1s (edigital).
Motorolát az expansysról ajánlom elég jó az ügyfélszolgálat, és a garanciális ügyintézés is elég simán megy. Ha beválalósabb vagy, akkor amazon, és még olcsóbban is hozzá juthatsz.A navon, karbonn, és androidos nokia csodáktól ha nem baj inkább óva intenélek hidd el nem akarsz olyat venni.
-
voyager4.4
senior tag
válasz lolnext #74195 üzenetére
Én mindenképpen lebeszélnélek. Akivel csak beszéltem M.M.-os ismerőssel mind azt mondja, hogy többet hoznak vissza a népek mint amennyit elviszenek. Nekem tipikus Zs-brand. Az a helyzet, hogy kínával gyártatnak (nyilván), de nincs olyan kifinomult szűrő/tesztelő rendszerük, mint mondjuk a Waqteq-nek (így utóbbinál jóval kevesebb a selejtesen forgalmazott darab). A software-es támogatásról már ne is beszéljünk, no meg a garanciáról se.
Honor 3c élhető alternatíva, nyilván a 2 giga RAM vonzó, viszont a koros Soc miatt én hosszútávra már nem ajánlanám (de még mindig inkább azt mint a pr*stikat meg Mizu?-kat ). Redmi 2s-re érdemes lenne várnod (na most ez a kérdés megint, hogy tudsz-e) Az mondjuk inkább 60-on fog nyitni, de beesik 50párezerre úgyis. Ha nem, akkor marad a 3c, ami jó készülék, de vannak korlátai, ha ennek tudatában veszed, nem érhet csalódás.
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest