Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz Geri89 #112937 üzenetére
Mindegyik jó vétel szerintem. Garancia szempontból P9 a legjobb mert ha hivatlaos akkor 3 év gari van rá, utaán a honor 8 2 év garival, utána az iphone 6s 1 é garval 2 év szavatossággal. Igaz hogy az iphone-t mindenhol javítják de sokan szétbarmolják, pl. ismerős ocsón akkut cseréltettett és rosszabb lett mint volt.
Neked kell eldönteni mi a legfontosabb, 6S-nek jobb a támogatása frissítése, a P9-nél a 3 év gari kecsetető.
Mindegyik mobil elég erős szintet hoz mindben gyorsaság, kamera, kijelző minőség, támogatás, stb. rosszul nem dönthetsz szerintem. -
xmaas
őstag
válasz Geri89 #66669 üzenetére
Ahogy irtak fentebb lumia 735 vagy Moto G ,vagy ha nem idegenkedsz kinai markaktol abbol is van par keszulek ha akarsz droid vonalon maradni , nem nehez megszokni WP rendszert egyszerubb mint a droid csak az a kerdes ha megakarja szokni a felhasznalo vagy sem eloszor menj el a fateroddal valamelyik uzletbe nyomkodjon meg egy lumiat lassa ha megfelelo neki a rendszer vagy sem
(#66670)Maacaw Arra amire a hugodnak kell boven jo lesz egy Lumia 520-530 vagy esetleg picivel tobbert Lumia 630 as de siman eleg a 520-530 arra a celra dontsd el mennyit akarsz kolteni
-
Flind
senior tag
válasz Geri89 #66669 üzenetére
Pont az életkor miatt ajánlottam a WP-t. Szvsz sokkal egyszerűbb mint az Android, nagyon könnyű használni. És biztos nem fog pl. lefagyni sok év után sem, de a frissítések érkezni fognak még jó ideig.
(#66670) Maacaw: Akkor egy L630/635 pont megfelelő lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
válasz Geri89 #52818 üzenetére
A legnehezebben szerelhető telefon.
Ulta(gagyi)pixel kamera. 4MPx? Vicc de komolyan...
Snapi 600 meg 2GB RAM van. De support kérdéses, és nem új modell.
LG meg snapdragon 800, valamivel erősebb.Igazából nincs olyan egetrengető különbség, de én leírtam miért nem választanám a HTC-t. Főleg az első kettő ok nyomós nálam. Jó persze az LG se egy kameraguru, de más az ha 4mpix zajos mint ha 13...
-
xperiasigi
őstag
válasz Geri89 #52814 üzenetére
Hát alapból egy jó telefon de mint minden droid így abba is vannak hulyesegek,laggok.valamint sokak premiumabb a külseje a 925-nek
Bucsi13: a Sony átlagban bugosak,laggosak.nem hiszem h már nagyon frissíteni fogjak.a f6 lte ,lg rendszer ami köztudottan jobb okosabb újabb így több frissitest fog kapni és jó a hw-ja is
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem egy kraitos proci kellett volna hozzá, de így se rossz az összkép a JB-vel sokat fog gyorsulni és folyékonyabb lesz az egész.
(#8784) biroatis: Értem nekem kompaktabb a one x én azt írtam ha sokat netezel nagyon akkor a note jobb választás illetve játékok terén a tegra3 küzd optimalizálatlansággal ezután érdemes utána olvasni 1-1 konkrét játéknál amivel játszol.
(#8782) somé: Tudtommal már majdnem mindegyik új telefonról lehagyják sajnos, még a spica volt anno ilyen amin volt de az 1.6-al jött ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest