- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bubibaba31 #117484 üzenetére
Itt.
-
lezuvius
őstag
válasz
bubibaba31 #117395 üzenetére
Kettojuk kozul S8, jobb akkuban, hardveresen erosebb, kameraja is jobb es a kijelzoje is szebb.
iPhone szoftveresen nagyon eros es szoftverfrissitesben a legtovabb tamogatott de hardveresen kisse el van maradva jelenleg. Vàrj par hetet es nezzd meg, hogy milyen lesz az i8 vagy mi lesz a neve, vagy a holnap befuto Note 8 is erdekes lehet a szogletesebb dizajnnal. -
zojjektum
őstag
válasz
bubibaba31 #93032 üzenetére
Akkor letudod menteni .csv fájlba az outlook.com-ról, számítógépen. outlook.com bejelentkezel, 9 pötty balra fent ott people, manage, a lenyíló ablaknál export for outlook.com and other services
-
zojjektum
őstag
válasz
bubibaba31 #93017 üzenetére
Szia! Adatátvitellel (wpn alapból telepítve van) blutooth-on keresztül átmásolod wpről androidra. Csak addig ne törölj semmit a 930-ról amíg meg nem csinálod.
-
mike1334
veterán
válasz
bubibaba31 #93021 üzenetére
Sajnos nem tudok, de én is várom a választ
Nekem egy öregecske 620-am van. Az utódja még nem biztos. Samsung A3 (2015), Huawei P8 lite és Xiaomi redmi 3 van kinézve, de lehet más lesz. A váltás oka, hogy már elég sok hibája van (akksi, memória kevés, lassú, stb.). Windowsból nincs megfelelő alternatíva, plusz pár alkalmazás hiányzik, így most majd egy droid jön.
-
mike1334
veterán
válasz
bubibaba31 #93019 üzenetére
Én is cserélem, igaz azért ennyit nem szánok a cserére
-
mike1334
veterán
válasz
bubibaba31 #93017 üzenetére
Mit cserélsz mire, és főleg miért?
-
Lacix29
őstag
válasz
bubibaba31 #92376 üzenetére
Van nem bőr hátlapos is.
-
válasz
bubibaba31 #92368 üzenetére
szia,
s6 edge+, g4, 950 (xl), 6s plus
a köztes típusokat nem írom, mert van még más samsung, nokia...stb., illetve ha nem zavar az ois hiánya, akkor a nexus 6p is szóba jöhet, illetve akár a z5 is. -
voyager4.4
senior tag
válasz
bubibaba31 #92368 üzenetére
Még mindig a lumia 1020.
Amúgy a G4. -
DaWe94
senior tag
válasz
bubibaba31 #91701 üzenetére
Mondom, az új motorolákban van hasonló funkció.
fireman123: nekem pedig a Note 3 Pro lesz a következő jelölt
-
cs.zs.
veterán
válasz
bubibaba31 #91677 üzenetére
6S , meg S6 is említve volt, ezért mertem ajánlani. Olcsóbb mint amiket Te felhoztál
-
törölt tag
válasz
bubibaba31 #91683 üzenetére
Miért akarod amúgy lecserélni a 930-at?
Glance Screen androidon nem lesz, talán app van rá.
LG G4: kiváló kamera még a Lumiákénál is profibb manuális móddal, várhatóan hosszú terméktámogatás, erős hardver.
Lenovo Vibe Shot: kamerára kiélezett telefon, bár azért ezen a téren nem tökéletes, de a jobbak közé sorolható. Korrekt hardver, gyönyörű dizájn, kompaktabb (5") méret, olcsóbb árfekvés.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Vagy egy Huawei P8 ...
Olvasd el a tesztjét! -
DaWe94
senior tag
válasz
Megint csak a Motorolát hoznám szóba ha fontos a "Glance". Konkrétan a Moto X Force-ot. Brutál hardver,gyors és sallangmentes szoftver,remek kamera, ütésálló, ismert gyártó és még sorolhatnám...
Ha a kijelzőre pillantasz, felvillannak az értesítések. -
cs.zs.
veterán
válasz
Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy Xiaomi vagy Huawei manapság nem sorolandó a nevenincs gyártók közé. Az, hogy olcsó eszközöket is gyártanak, nem jelenti azt, hogy kizárólag azt gyártanak.
Lumia 640XL-t nem nézted? Igaz nem egy aprócska db, de jó kamera, jó üzemidő... ? -
DaWe94
senior tag
válasz
Vedd meg akkor a Sony-t ha nem akarsz "nevenincs" telefont.
Csak az általad említett két nevenincs gyártó eléggé feltörekvő lett, nem véletlenül.
[link] -
lezuvius
őstag
válasz
bubibaba31 #91673 üzenetére
Szia
Abban a meretben nagyon komoly hardveresen. Eros SoC,jo akku,gyors szoftver es egeszen jo kamera (nem a legjobb de boven jo). Lehetne femkeret meg tobb RAM benne de ezek hianyaban is teljeseggel elfogadhato es az ara is lassan jo lesz.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
bubibaba31 #91369 üzenetére
több oka lehet. pl knox, tw, vagy valakit zavar hogy a 100+ezres telefonjával megegyező dizájnnal létezik még 400 felé semmire való belépő szintű mini ace duos lite s9ezer nevű samsung telefon
-
voyager4.4
senior tag
válasz
bubibaba31 #91046 üzenetére
Amerikaiaknak van kitalálva. Szerinted mennyire nehéz ?
-
Kbali
nagyúr
válasz
bubibaba31 #91016 üzenetére
Lenézik, mert nem ismerik, mindenkitől azt hallják, hogy "szaracsempe". Én közel két évig használtam egy Lumia820-at, semmi ilyen problémám nem volt, mint amit írsz (és droidon sincs már egyedi hangolás). Egyedül a kijelzőt kellett cseréltetnem, mert az amoled beégett (amit te írsz az nem az, emlékeim szerint az első szériás 930-ak voltak érintettek, garanciában 1-2 óra alatt cserélik). Megannyi droidos készüléken sincs állapotjelző led, pláne glance (az tényleg jó volt a 820-on).
Szóval én inkább javíttatnék, mintsem váltanék. -
Kbali
nagyúr
válasz
bubibaba31 #91005 üzenetére
Van-e bármi problémád a 930-cal? Mert ha nincs, én nem váltanék a helyedben.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
bubibaba31 #91010 üzenetére
G4-et ajánlom én is egyébként.
-
BenHans
addikt
válasz
bubibaba31 #91005 üzenetére
Ha ennyire fontos a kamera akkor az LG G4 is nagyon jó választás de az S6-tal sem jársz rosszul.
Előbbi szoftveresen erősebb, utóbbiban a SoC erősebb. Kijelző azonos felbontású, csak eltérő méretű és technológiájú, az LG 5.5" Quantum IPS a Samsung 5.1" Super Amoled. Ízlés és/vagy megszokás dolga hogy kinek melyik tetszik jobban.
Az LG-ben van FM rádió, ha ez fontos...Ciccuka: Mennyit szánnál rá maximum? Melyik funkció kiemelt jelentőségű? Méretkorlát van? Csak telekom+hűség vagy független is szóba jöhet? Ha előbbi akkor milyen csomag (az esetleges kedvezmények miatt)?
-
hroberto
veterán
válasz
bubibaba31 #65735 üzenetére
Nem. Ha töltés közben játszom, akkor tapasztalható erőteljesebb melegedés. Amúgy csak langyos, legalábbis nekem nem sikerült felforrósítanom.
-
törölt tag
válasz
bubibaba31 #65519 üzenetére
Amire te használnád szerintem a 930 is bőven kielégítene. Időtálló hardver, a szoftver pedig 2 évig biztosan fog támogatást kapni, jó példa erre a lassan 2 éves Lumia 620 amihez még a jövőre érkező Win10-et is rebesgetik.
-
Zsocy155
őstag
válasz
bubibaba31 #65541 üzenetére
A Xiaomi az 5. mobiltelefongyártó a földön (egyenlőre).
-
Zeki
nagyúr
válasz
A Huawei Prémum cucca a Honor 6 miért nem jó neked? ITTHONRÓL AZ EDIGITALBÓL MEGVEHETŐ.
-
Flind
senior tag
válasz
Az, kínai. Cserébe az egyik legjobb szoftver van rajta, garantált támogatással, ízléses külsővel, és olcsóbb árral. De ha nem, hát nem.
Akkor viszont inkább a Lumia szerintem. -
Flind
senior tag
válasz
Szerintem Lumia 930 lenne pedig a legideálisabb. Természetesen minden van WP-re amiket írtál, és elég jó a kamerája. Androidon pedig én is a Xiaomi Mi4-et mondanám, sokkal inkább bízok benne mint mondjuk a Samsungban. Vagy ha nagyon nem tudsz megbarátkozni a márkával, akkor Sony Xperia Z3 / Z3 Compact. (Mellesleg a Xiaomi a 3. (vagy a Lenovo szerint a 4.) legnagyobb mobilgyártó cég, jóval megelőzve a Sony-t, szóval nem értem mire ez a nagy félelem.)
(#65525) Archanon: Motorola Moto E. Úgylátom emag-nál van rá 2 év gari.
-
Remekelek28
őstag
válasz
bubibaba31 #65534 üzenetére
Motorola, és LG ilyen téren elég megbizható. Családban van G2,igy azt tudom ajánlani. Nincs probléma vele. Vagy még a Nexus 5 is jó.
Irok egy privát üzenetet -
Zeki
nagyúr
válasz
bubibaba31 #65534 üzenetére
Honor 6
A kamerája jó.Na meg 8 magos. Na meg 3GB ram van benne. 105-ért tied az edigitalban.
-
Remekelek28
őstag
válasz
bubibaba31 #65530 üzenetére
Az LG G2-t nézted már? kamerája egész jó.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Xiaomi Hongmi 1S-t nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- PS Plus előfizetések