Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz IkszIpszilon #25491 üzenetére
Egy Optimus G is jó lehet, az olcsóbb de bivaly telefon. Szerintem mindennek megfelel.
A felső árkategóriában abszolút az S4 a nyerő, mármint arra amire neked kell, és megfelel a követelményeknek.BrianScott: Ha tényleg beleférne, akkora HTC Onet ajánlanám inkább, tekintve hogy erősebb valamivel mint a Z, képernyője szebb, kidolgozásra mindkettő prémium. Egyébként a Z és az One is nagyon jó döntés most a T-nél, tekintve, hogy akcióban van, a Z most 108 ezer, az One 135, annyi % kedvezmény jár rá, ahány fokos a Balaton vize
Úgyhogy ha már nagyon vennél valamit, szerintem Z, ennyiért best-buy, de 1 hónap múlva az One a nyerő.suspect: Annyira bejön a WP8? Nem érdemes rá SIII-at cserélni
[ Szerkesztve ]
-
phobeus
aktív tag
válasz IkszIpszilon #23624 üzenetére
Ohh bocsánat nem figyeltem erre, hmm ha érdekel kinai cucc akkor meizu mi2 jó lehet, abban lehet aksit cserélni, viszont ha jól tudom azon sincs kameragomb.
szerk: bár nem tudom, hogy van e állapotjelzője :|
[ Szerkesztve ]
LG Nexus™ 4
-
batai15
félisten
válasz IkszIpszilon #23617 üzenetére
az első az fogós.- talán ilyen nincs is. többit meg a kollega ajánlotta.
-
phobeus
aktív tag
válasz IkszIpszilon #23617 üzenetére
első kérést inkább más véleményezze, második, hát ha S3 és S4 is játszik akkor HD kijelzősöknél nexus 4, optimus G, ha feljebb akkor meg HTC one, xperia Z
LG Nexus™ 4
-
Neck
veterán
válasz IkszIpszilon #23465 üzenetére
Ha nincs árkeret, akkor bajosan tudnak segíteni...
Ilyen telefonból elég sok van...
Kb a Nexus 4 / HTC One-on kívül a legtöbb négymagos cserélhető akksival, és SD kártyásan jön.Kicsit pontosítsd a szempontokat!
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Picike8
aktív tag
Egy S3 lett. Maradhat?
-
ablack
senior tag
Mennyit költenél rá?
Mekkora kijelzőre lenne szükséged? -
Picike8
aktív tag
válasz IkszIpszilon #18918 üzenetére
Az S4-ből a 32 gigás verziót nézted?
-
borg315
aktív tag
válasz IkszIpszilon #18700 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Sajnos nekem az fog hiányozni, hogy ránézek az asztalon/ágy mellett levő, kikapcsolt screen-ű telóra és egyből tudom hogy történt-e valami, bekapcsoljam-e a screent. Talán a jackre lehetne hákolni egy dugaszt LED-del és appot írni rá ami pislogtatja.
-
pit stop
addikt
válasz IkszIpszilon #18552 üzenetére
Sony xperia SP szinte mindenben megfelel - egyedül ha jól látom két magosként lóg ki, de az Krait két mag elég jó órajelen.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
batai15
félisten
válasz IkszIpszilon #18552 üzenetére
Az a gond, hogy amik az igényeid, eggyik másik üti a másikat.
Például : sony telefonok, de nem cserélhető akku.
Én egy galaxy s3at ajánlok, vagy valami hasonlót, de olyan telefon szerintem nincs most ami minden kritériumnak megfelel. -
pit stop
addikt
válasz IkszIpszilon #17695 üzenetére
Tudom, csak az volt ami egyén kívül összes többit teljesíti, és még nem került szóba ha jól láttam. Legkevesebb kompromisszumos talán.
Más: Mit csináltok akksikkal hogy mindenki ráállt cserésre?
-
pit stop
addikt
válasz IkszIpszilon #17637 üzenetére
Cserèlhető akksin kívül Xperia Ion ráillik leírásra ha jól láttam.
-
ferrari1
őstag
válasz IkszIpszilon #17654 üzenetére
Valld be őszintén, mikor és miért kellett cserélned aksit utoljára? Lehet szerencsés vagyok, de nekem eddig soha egyik telefonomban sem, pedig elég erős aksizabáló vagyok. Ha nem cserélhető, akkor nem fog lötyögni a hátlap sem, ami plusz ad egy kis minőségérzetet.
-
jooker82
nagyúr
válasz IkszIpszilon #17651 üzenetére
Az átlagos telók akkumlátorai 500 töltést birnak,max hatóerejükig,utána apadnak,ez kb 2-2,5 év a G-ben levő aksi 800 teljes feltöltést bir,ez kb 4 év is lehet..... Ettől is tovább tartanád a telefonod?
Amúgy az jobb,hogy,ha leejted 1 méterről és széthullana az egész telefon és kitudja mi minden sérülne benne?? köztük az aksi is... Mindennek megvan az előnye hátránya hidd el. Ilyeneken nem szabad fennakadni meg vacilálni...
A G vagy az One,lagalább 2 év múlva se fog nyekeregni,mert össze vannak rakva.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
batai15
félisten
válasz IkszIpszilon #17649 üzenetére
ÉS a garanciával mi a baj? legalább szakszerűen cserélik.. Illetve azért ezek az aksik nem arról híresek hogy könnyen tönkre mennek..
-
jooker82
nagyúr
válasz IkszIpszilon #17641 üzenetére
A G-ben üveg kijelző van,elég minőségi,a felhasználók szerint,prémium összhatása van. 32 gb belső memória van. és a hangerőgombok kameragombok is egyben.
Az akku meg olyan kényes dolog,hogyha bármely telefonban cserélni szeretnéd,biztosan egy vastagabb hátlapot is kell venned hozzá,ami vélhetően már nem lesz minőségi.
Én is a G-t veszem hamarosan,stabil rendszerű és jól összarakott telefon.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
mikersz1
senior tag
Nokia lumia 925 Catwalk.
http://mobilarena.hu/hir/lumia_925_neven_debutal_a_catwalk.html -
törölt tag
válasz IkszIpszilon #17641 üzenetére
Wp-s telefonokban van kameragomb,és legtöbbje bővíthető
-
jooker82
nagyúr
Kompromisszumokkal a HTC One, Optimus G,vagy valamelyik Sony tán a P,vagy S...De szerintem olyan telefon niincs,amely neked mindenben megfog felelni.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest