Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aleks782
csendes tag
válasz #77081088 #40939 üzenetére
Szia,
Ez nem bug hanem feature. Maga az android rendszer meg a szolgáltató által telepített szemét eszi le a hiányzó részt. A te telód tesztjénél nem írják, de pl.: ha megnézed a z XPeria SP tesztjét a specifikációknál láthatod, hogy annál a telónál a 8 GB-ból 5.3 GB szabad. -
DS39
nagyúr
válasz #77081088 #40947 üzenetére
ez teljesen normális, a 4 GB a teljes belső tárhelye, nem amit te használhatsz belőle., az általában 2,5 szokott lenni megosztva telepíthető appok és belső sd-re (olyan telóknál amikre az van írva hogy 4GB ROM)
(azt a részt amit nem használhatsz itt nem fogja mutatni, mert azon van a droid meg a gyári cuccok, amiket csak mókolással tudsz elérni, átlag userként nem)szerk. a mobilarena teszt nem egy szent írás, és valóban így megfogalmazva félrevezető.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz #77081088 #40947 üzenetére
4gb az össz beépített. Ebből neked fájlkezelőben es számítógépre kapcsolva csak a szabadon felhasználható részt mutatja. Magyarul a rendszer a tobbit levalasztja magának es így a fennmaradó 1.78gb-on tudsz te fajlokat tárolni
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz #77081088 #40956 üzenetére
Van ami torolheto es van ami nem. Ami nem azoknak is egy reszet lehet tiltani (beállítások>alkalmazasok>kiválasztod az alkalmazast es letiltás). Természetesen le tudod cserélni a kamera appot (az en véleményem szerint nem igazan jobban a kulso kamera programok de en nem vagyok pro mobil fotos). Karbantartásról csupán annyi h időnként illik ujra telepíteni a telefont (mint pl awindowst pc-n)
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Ájvé
veterán
válasz #77081088 #105907 üzenetére
Kamera jó benne (Sony IMX278 van benne, de a Honor 8-ban még jobb IMX286 szenzorral), rendszer sebességre azt írták a tesztben, hogy jó és gyors, fórumba beleolvasva viszont már írják, hogy nem olyan pörgős az (nyilván huzamosabb használat után valamelyest lassul), ez a nem túl erős SoC és FHD kijelző miatt van jórészt (meg rátesz még erre az EMUI is egy lapáttal).
Szóval Honor 8 minden tekintetben jobb lenne. -
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz #77081088 #119955 üzenetére
Ezt mondd azoknak akiknek a zsebükbe meghajlott a telefon, no nem egy ilyen olcsó Honor 6X hanem egy 200+k Ft-os iPhone. Van benne igazság még ha némileg túlzás is amit Jerry művel. Szerintem ennek köszönhető hogy a gyártók kicsit jobban odafigyelnek. Egyébként meg azok gyártónak meg sikerül olyan telefont csinálni ami állja a próbát, érdekes.
-
Ájvé
veterán
válasz #77081088 #119976 üzenetére
Mindenki magából indul ki (jobb esetben), én is. Nálam gond lenne ha meghajolna farmer zsebbe, főleg egy ilyen drága készülék, de még egy Honor 6X szintű is igazából. Van akinek ez nem szempont pedig elég fontos. Honor 6X áll kijelzőből, alaplapból akksiból és hátlapból. Lényegében a hátlap tartja össze, ez pedig elé szomorú. Megint leírom más meg tudja csinálni normálisan ugyan ennyiből, akkor szerintem jogos elvárás,
részemről biztosan. Ha tudom hogy ilyen papír telefon én nem veszem meg, nálam a minőség részét képezi ez is.(#119970) Dilikutya:
Nem, Aqua.hu egy nagyobb magyar áruház(lánc), írhattam volna az extremedigitalt is, de az drágább, szóval akkor már Aqua. Hivatalos forrásból való beszerzésre értettem. Egyébként "Drágábban vannak" szeretett volna lenni helyesen a mondat, csak telefonról írtam és nem figyeltem a szöveg helyességére. -
Ájvé
veterán
válasz #77081088 #119984 üzenetére
Ha sebesség szempont akkor jobban jársz stock vagy stock közeli Androiddal, Honor 6X-es EMUI nem biztos hogy hozza ezt a nagy mértékben átszabott rendszer miatt. Szóval itt is A1-et mondanám, de lehetne mondani Motorolát (kis mértékben különbözik csak a stock droidtól) vagy Sony készülékeit is. Egyre többen szállnak be a Google Android One projectbe, érdemes ezeket figyelni, legjobb rendszer sebességet a módosítatlan Android miatt ezek tudják, Google szoftver támogatás sem annyira elhanyagolható ha fontos a rendszer frissessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Külpolitika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest