Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aleks782
csendes tag
Ellopták az S4 minimet, most a pótláson gondolkozom.
Az S4 mini-t kizártam a következő okok miatt:
- néha melegedett ok nélkül pl.: 10 perc böngészés után (ami blog olvasgatás volt, nem youtube)
- A gyári T-mobilos ROM néha gyenge hardverigényű játékoknál is laggol (nem a lag a jó szó rá, kb 30 másodpercenként megakad 1-2 másodpercre). Ezt valószínűleg a frissítés megoldja, mert a custom ROM-os verzióknál nem panaszkodnak ilyesmire.
-Van benne valami ROM figyelő, úgyhogy custom ROM esetén el lehet felejteni a garit
-Nincs értesítő LED
-Amikor vettem akciós volt, most drága.Két jelölt van igazából, amiben nem tudok dönteni:
-Alcatel IDOL S
-Sony XPeria SPAz Alcatel mellett szól:
- Szebb, nagyobb kijelző 4.7" IPS vs.4.3" TFT (tudom hogy a Sony 4.6"-os, de a virtuális gombok miatt gyakorlatilag ez 4.3").
- A Sony alsó értesítő LED-je kicsi bazári nekem.
- Ez a fölé rakom a kezem és lekapcsolja a kijelzőt feature jópofa.A Sony mellet szól:
-nagyobb név, supportja is van, jön rá 4.3-as android, bár nem tudom hogy hoz-e ez igazán valami forradalmi dolgot
-a vas erősebb 1.7 vs 1.2 GHz Adreno 320 vs Adreno 305,annyira nem vagyok hardcore gamer, inkább hosszú távon jönne jól a kakaó. Bár valószínűleg hosszú távon az 1 GB RAM lesz igazán midkét telónál kevés
- több belső tárhely 8 GB vs 4 GB, mondjuk ezt egy SD kártya orvosolja szükség esetén, az Alcatel kb. pont annyival olcsóbbAmi a kérdés volna tud valaki valaki valamilyen érvet még valamelyik mellett?
Iletve milyenek a szervíz tapasztalatok az Alcatel és Sony esetén?
Köszi! -
Aleks782
csendes tag
válasz #77081088 #40939 üzenetére
Szia,
Ez nem bug hanem feature. Maga az android rendszer meg a szolgáltató által telepített szemét eszi le a hiányzó részt. A te telód tesztjénél nem írják, de pl.: ha megnézed a z XPeria SP tesztjét a specifikációknál láthatod, hogy annál a telónál a 8 GB-ból 5.3 GB szabad. -
Aleks782
csendes tag
válasz dokee78 #40941 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Az S4 mini azért 1.7 Ghz 1.5 Gb RAM-mal, bár sokat nem ér ha full optimalizálatlan a hivatalos ROM.
Amúgy én is az Alcatel felé hajlok a 4.7 col miatt. Az a baj hogy LTE-s 4.7"-os nem nagyon van más. Elvileg az LG Optimus G lenne még, de az már csak sufni GSM-ben kapható horror áron.
Valószínűleg erre még aludni kell egyet.[ Szerkesztve ]
-
Aleks782
csendes tag
válasz Coolmat #40966 üzenetére
Köszi a részletes választ.
A Moto G-n én is filóztam, igazából az LTE hiánya miatt esett ki.
Az Idol S megtaperolása megvolt az XPeria SP-t sajnos csak kikapcsolt állapotban láttam.
Az LG F6-ról azt hittem csak telenoros. Hirtelen rákeresve 7650Ft-ot írnak a kikódolásra, de ez az infó már több mint egy éves. Amúgy nem tudom, hogy megy ez, egyből kikódolják? Nincs valami várakozási idő? Mindenestre utánnanézek az F6-nak is. -
Aleks782
csendes tag
válasz Coolmat #40985 üzenetére
Nekem bejött az LTE, ami a régi defy-n 8-9s volt, az S4 minin pöccre bejött, bár az tény, hogy csak Budapesten van értelme. Amúgy nem fogyaszt több netet vele az ember csak kevesebb a homokórázás.
A függetlenítés témában, pont az F6 topikjában fejtegetik, sajnos 10000:
[link]
Az SP-t meg az F6-ot még megnézem, meg persze alszok is a dologra egyet.
Köszönöm szépen a segítséget!
Jó éjt! -
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
Ismerős kap céges mobilt. LG G3S-t vagy Samsung A3-t. Melyiket válassza?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-04
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs