Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TunerJoe
senior tag
válasz Helltak #141543 üzenetére
A Mi9T-ben Snap 730 van, ami bár elég lehet a legtöbb esetben, azért mégis csak a 845/855 lenne az igazi, ha már csúcsmobilt szeretne a kuncsaft.
goblin1983
Samsung teljesen ki van zárva? Az S10e is jó készülék, ráadásul most már jó áron is van.instagram.com/albert__gyorgy
-
Herczi
senior tag
válasz Helltak #127498 üzenetére
Kérdeztem a topikjában, de még nem válaszoltak. Memória gazdálkodása milyen? Triviális kérdés, de még nem volt Honorom. Az Axonom szinte azonnal leöli az alkalmazásokat, Messenger üzeneteket sokszor meg se kapom, csak ha megnyitom az alkalmazást, azért ez elég szívás tud lenni. Remélem itt nem így van.
-
-
pataslogeza
aktív tag
válasz Helltak #117393 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
A vásárlás nem sürgős, főleg hogy most látom, jóval drágább mint amennyit szántam rá, szóval megvárom a zenfone 4 megjelenését, hátha lejjebb megy ennek az ára.
Teljesítményben hol áll a Snapdragon 625 és a Snapdragon 805? Páromnak nem a sima S5 (G900F) van, hanem a combosabb S5 LTE-A (G901F) verzió van.
Közben találtam egy másik esélyest, és valamivel olcsóbb is mint a zen3zoom. Ez a oneplus 3T.
Erről mi a vélemény? Állítólag jó a kamerája és az akku ideje is.Amúgy jól elszállt az árakkal az asus is. A zenfone 2 is csúcstelefon volt a megjelenésekor, és én akkor vettem a 4gb/64gb 2,3ghz ww verziót 225 angol fontért, most meg ez a zenfone 3 zoom fél évvel a megjelenés után 370 font a legolcsóbb. Olyan lett ez is mint a samsung.
[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz Helltak #117386 üzenetére
Köszönöm.
Azt hiszem megtaláltam az igazit.
Zenfone 3 zoom.
Ennek jó az akkuideje, kamerája, és elég gyors is.
Azért kíváncsi vagyok erről is a véleményekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok