- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
pulguinha #191728 üzenetére
Friss 14T tulajként én az alábbiakat tudnám mondani a 13T-hez képest, részben GSMArena összehasonlítás alapján: 1 évvel újabb, szóval gondolom kb ennyivel tovább kap frissítéseket. Egy lehellettel kisebb és gyorsabb a 14T, viszont rosszabb az üzemideje. Talán egy lehellettel jobb kamerája van. A 13T-nél mintha valaki linkelte volna, hogy tapasztalta a kamera párásodást, én kifejezetten túrázom és 2 hosszabb téli túra után nem tapasztaltam a 14T-nél, pedig volt hidegből melegbe és eleve a zsebemben kicsapódik a nedvesség a telón folyamatosan, így sem.
Az üzemidőbe úgy tapasztalom a kijelző harap bele, nekem bőven elég volt az előző telóm 90Hz-e, szegényesnek találom az erre vonatkozó beállítási lehetőségeket, ha lenne ilyen én lockolnám 90-re. Viszont a túrákat jól bírta, gps, net, fényképezésre használom... míg a YT videók nézegetése bele harap rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest