Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
-
veterán
válasz vence #186930 üzenetére
De azt hogyhogy nem érted meg, hogy az emberek különbözőek?
Neked nem fontos hogy egy telefon úgy tudjon fényképezni mint egy iphone pro, más pedig hajlandó érte sokszázezret fizetni, és mellé vízálló is lesz a prémium telefonja (ami neked szintén nem prioritás), stb stb, jó sokáig lehet sorolni.
A windowst sem kell szidni, hanem akinek nem jön be, válasszon jobbat. Én speciel a win 11 Pro-t kifejezetten szeretem, mert nekem jók vele a tapasztalataim.
Te látsz valamit valahogy, más meg máshogy. A keserű italok közül neked a Tonik izlik, másnak meg a sör. Másoknak a gyümölcsfagyik, nekem a csoki+puncs. Próbálj elfogadni olyan alap dolgokat, hogy a világ sokszínű, és aki más színt igényel mint te, az nem egy barom, hanem csak máshol másképpen él, és más neki a megfelelő! Amennyiben pedig más neki a megfelelő mint neked, akkor ne a sajátodat sulykold tovább, hanem nyílj meg:
van egy csomó fagyi-NK, meg végtelen fajta ital-UNK, önnek melyik lenne a megfelelőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest