Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Gyermekemnek van most egy Redmi Note 8 telefonja, de sajnos kezd tonkremenni.
Szerintetek mit erdemes most nezni helyette, ha elsosorban jatekra kell?
- Árkategória: 100k (max. 150, ha van hozza valami extra szuper cucc.)
- Csak új erdekel, Karacsonyi ajandek lenne... (Ha kibirja addig a mostani)
- Hol vennéd meg? Magyar garanciaval.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Inkabb hosszu.
- Mire használnád? Telefonalas, fenykepezes, video hivas messengeren. De fokepp jatek
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android lenne jo.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy, de jo lenne 6" alatt... de nem gond a 6.5 sem, ha franko. De inkabb mindegy."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Sgr_A #165824 üzenetére
Koszi! Ez jo lehet? [link]
Hmmm... Milyen az a gyartoi garancia, ami az uzletbe szol?
Jut eszembe... Amugy a gyermek 16 eves, szoval power juzer. Mondta, hogy ROG-ot szeretne, de nekem meg nincs 300 ezrem, szoval valami olcsobb megoldas kell.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Viktor0610 #165837 üzenetére
Ertem, koszonom!
Tobb helyen olvasom most, hogy a Xiaomi Black Shark 4 egy szuper gamer telefon. Esetleg erdemes arra meg "osszerakni" egy kis zsetont? Az mondjuk 190...
Ez a konzolvilag az orszag boltja, es van 36 ezer ertekel, olyan nagyon rossz nem lehet, gondolom. Itt 140 az A52s. Ezzel gondolom nem nyulok nagyon melle. [link]
Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Vacakol a telefonom, ami egy Samsung Galaxy A40, (folyton belassul, meg nagyon lassan kapcsol be,) ezert gondolkodom, hogy kene egy masik. De amugy eddig nagyon szerettem, mert pici, jo a kijelzo, es az akku ido. Szoval valami ugyan ilyen kene, csak frissebb. De amugy mukodik, ha gyujteni kell hozza, hogy legyen egy tuti keszulek, akkor tudok 1-2 honapot varni.
- Árkategória. 120 ezer Ft. korul jo lenne, ha megallna
- Használt vagy új? Ujat szeretnek
- Hol vennéd meg? Lehetoleg függetlenül, újonnan, gyártói garanciával, esetleg a Vodafone-nal...
- Hosszú távra tervezek, 2 evre, vagy tovabb. Olyan 50-60 ezer HUF / ev, amit raszanok, de nem bizom benne, hogy egy 200-300 ezres birni fogja 4-5 evig... de fuggetlen lenne a jo.
- Mire használnád? Regimodi vagyok, beszelgetni fogok rajta, meg SMS-ezni. (Xiaomi telefonom volt, 2 is, amin nem volt kenyelmes a beszedhangszoro.) Illetve netezes. Meg egy kis MIT app inventor. Jatekra nem nagyon. WIFI hot-spotot hasznalom sokat, es jo lenne, ha nem melegedne tul. (Volt egy ilyen Lenovom, ami nem birta. Illetve tobb Xiaomi-val is volt, hogy nem ertem el a hot-spothoz csatlakozo IOT eszkozoket.)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 7cm-nel ne legyen szelesebb, vastag, meg magas lehet, az nem zavar.Jut is eszembe. Dual SIM kell, ket kulon szolgaltato kartyaja lesz benne, es nem lenne baj, ha a memoria SD kartyaval bovitheto lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz SirRasor #166199 üzenetére
Vilagos. Ezt beneztem, minel tobb RAM kell. Nekem a proci teljesitmeny nem sokat szamit, de valoban, a RAM-bol kell a sok.
Ha mondjuk beleferne a 6.5", (75mm szelesseg,) akkor van valami jo ajanlat sok RAM-mal? Ami lehetoleg nem Xiaomi, mert eddig 5-ot probaltam, de nem valtak be. (Mind nagyon franko volt, csak a hot-spot nem ugy mukodott, ahogy en szerettem volna.)Mennyire kompromisszumos egy Motorola Moto G30? Ez mar 6GB RAM-os.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Mennyire jo ez a Realme GT Master Edition? Erre gondolok: [link]
A masik kerdesem az lenne, hogy mi a kulonbseg a SM-G780F es a SM-G780G kozott? Erre nem talalok most megoldast.
-
tvamos
nagyúr
válasz yuing #166283 üzenetére
Nagyon megtetszett a 8GB RAM. Szerintem gyujtok meg hozza, es megnezem milyen ajanlatok leszenek Karacsony utan, Januar elejen. Vagy dragabb lesz minden, vagy nem...
Mindenesetre a gyermeknek nagyon tetszik az A52s. Foleg az, hogy ez vizallo is, es nem kall "annyira" felteni, ha esetleg esos idoben eloveszi, vagy ilyesmi...
Koszonom nektek a segitseget!
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Azon torom a fejem, hogy lecserelem szeretett, de egyre lassabb SGA40-em. A fiamnak van egy A52s, na az nagyon tetszik, mondjuk nekem felesleges az a proci, meg video sebesseg, nem hasznalnam ki, meg a merete nekem nagy, kisebbet szeretnek.
De hogy megvalaszoljam az osszefoglalot:
- Árkategória. 150 ezer belefer.
- Használt vagy új? Csak uj.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Tartson ki minel tovabb, mert az utobbi idoben hasznalni szeretem a telot, nem installalgatni.
- Mire használnád? Mindenre IS, kiveve jatek. Telefonalas, video cset, sok app, jegyzeteles, pdf olvasas, netezes, MIT app inventor...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nekem az a fontos, hogy ne legyen 7cm-nel szelesebb, magas, meg vastag lehet. Legyen egy kezes mod.
- Nagyon tetszik az Samsungomon az AMOLED, de ilyen 120Hz, meg retina felbontas nem kell nekem.
- Jo lenne egy hasznalhato macrora kepes kamera, de az A40 szintje mar elmegy. (Kis szodaval...)
- Nem erdekel az indukcios toltes, meg a hatlap anyaga, flip tokban lesz.
- Dual sim kell, egy kulfoldi, meg egy Magyar sim lesz benne.Mondjuk tetszene az S22, de ezek a csucs kategorias cuccok nekem dragak, nem akarok ennyi penzt szanni egy telora. Tetszik az uj Asus is, de az is mocsok sok penz lesz.
Koszonom a segitsegeteket elore is!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Ez a Xiaomi 12X is 200 a legolcsobb helyen. Hat nem tudom. Volt 5 Xiaomi telefonom egymas utan, nem szerettem oket. A MI A1-et sem, az is hol ilyen volt, hol olyan.
Nem Android csak akkor erdekel, ha ingyen van. (A ceges mondjuk ingyen lenne.)
Ezek kozul melyik a jobb? Az SE, vagy a mini? (Az iPhone 8 makro kepessegeitol nem voltam elajulva.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Sgr_A #172673 üzenetére
Nekem is 108-at ir, ha beirom neki a kodot, amit adtal, akkor meg 99-et. Probabol megadtam neki, hogy beadnam az A40-em, azer meg ad 4300-at. Hat, ez nem az az ajanlat, ami felcsigazott...
Mondjuk vettem tavaly egy A52s-t, de nem talalok kedvezmenyre jogosito e-mailt. Azt te hogyan kaptad?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Fiamnak a Samsung Galaxy A52s telefonjan berepedt a kijelzo. Ha szeretnenk lecserelni uj keszulekre, mit tudtok ajanlani?
A keszulekre szant osszeg olyan 170 ezer, a hasznalat elsosorban jatek, (de nem igenyelnek a jatekai komoly grafikus teljesitmenyt, ahogy latom,) meg zene hallgatas, illetve Youtube, meg regeny olvasas. Jo lenne, ha a meret kb. maradna a mostani.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz ata007 #188813 üzenetére
Egy Motorola Edge 40 mennyire lenne jo valasztas?
+ 1 dolog, azt kerdezi a gyermek, hogy lehet-e az uj telefon is vizallo, mint a regi volt.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz cs.zs. #188856 üzenetére
Nem tudom, melyiket valasszam az eddig ajanlottak kozul...
Tetszik mind, az Samsung Galaxy A55 is nagyon eros ajanlat, plane, hogy az A52s-sel meg volt a gyermek elegedve, de jonak tunik a Nothing Phone 2a, meg a Oneplus Nord 3 is.
A masik meg, hogy ezek a telefonok folyton osszetornek a betonon, meg beesnek a WC-be, lehet, hogy inkabb valami olcsobb kene. De ezen fog konyveket olvasni, amihez meg csak kene valami rendesebb kijelzo.
Magamnak konnyebb vasarolni...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz cs.zs. #188865 üzenetére
Probaltuk az ebookot, de mivel ezek nem olyan formatumben vannak, kuzdelem azon olvasni, tehat nem fogja ugyse. Plane a kepregeny, az tuti gyotrelem a konyvolvason. Ki meg nem verem a telefont a kezebol, akkor havonta kell masik.
Hat ez az, hogy nekem kell donteni, mert ha neki mondom, hogy dontson, akkor csak kerek szemmel nez. Vegulis, nagyon reklamalni nem szokott. Szoval ja, majd eldontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest