- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ha-ha-ha.
És a fém ház minden? Jelenthet valamit, de ugyanúgy mókusvakításnak is nevezhetem. Mennyi olyan Almáról hallottam, aminek lekopott a széle, betörött, szétesett, minden baja van...és ez a MINŐSÉG.
SIII-ról nem hallottam ilyen hibákat, pedig 1-2 abból is szaladgál.
Nem is beszélve a ronda, és testreszabhatatlan iOS-ról. Phö... -
quailstorm
nagyúr
Melyik kínai? Mert az oké hogy megtanulod a mandarint (vagy elszórakozol órán), de attól még nem fogsz tudni beszélni egy átlag kínaival. Max olvasni a szövegeket. Az egyszerűsített kínait.
Ja és másszál fel skype-ra, hamár felvettek akkor pár infó+kép az iskoláról.(#414) HuMarc : van az a műanyag amiért az alut dobom szívesen. A W810 háza atomtámadást is kibír(t).
-
Wa2x_
veterán
Javaslom neked is meg nektek is, hogy okosan válasszatok nyelvet, még nem vagytok elkésve semmivel.
Német: A szomszédoknál bizony rengeteg a munka és nem kevés pénzért, nem 12 havi, hanem bizony 14(!) havi fizetést kaptok egy évben, ahol a minimálbér € 800, ha jól tudom (de átlag munkás megkapja min. az € 1000-et), plusz cafeteria stb. Ezért érdemes elgondolkozni a német nyelv tanulásán. Nem beszélve a hazai német turisták számáról, így a magyar vendéglátóhelyeken is hasznos lehet.
Angol: A világ legtöbb helyen beszélt nyelve, ám hazánkban nem sok hasznát vesszük (legalábbis én). Hiába van nyelvvizsgám, nem nagyon kellett használnom még, mindenhol a német. Persze nagyobb cégeknél, egyéb európai nyelvű turistákkal jó el lehet beszélgetni, meg a világhálón is, de az életben itt MO-on sztem a német kelendőbb jelenleg.
Orosz: Igen, az orosz. Nem vesztik észre, de rengeteg céget és szállodát uralnak már az oroszok. Nem beszélve a rengeteg orosz turistáról szerte az EU-ban. Annyi vállalat van orosz kézen nálunk is, hogy hajjajjj. Ezért ebben a nyelvben mindenképp van potenciál és úgy gondolom nem sokára reneszánszát fogja élni.
A latin nyelvek hasztalanok a való életben, csak specifikus területen jók, mint tolmács vagy tanár.
-
Švejk
őstag
Én is kínai és német közül dönthettem 9.-ben. Sokat vekengtem, német lett, de megérte mert a kínai csoport alig halad, a tanár meg a kézzel-lábbal nyelvet jobban beszéli mint az angolt.
Latin nyelvekről nem sok embert hallottam hasonlóan vélekedni. Általában mindenki odavan értük. -
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
Aki tud az én vagyok
De tényleg, minden nagyképűség nélkül, szerintem remek ízlésem van hozzá
De látok olyanokat, hogy hű...azt hiszik attól lesz szép, hogy hülye animációkat használnak, giccses betűket, meg Word-Artot, esetleg anyagmintát a háttérbe. Ettől igazán gagyin néz ki mindegyik!Egy fiúplakáton meg látszik, hogy fiúplakát. Összehányva, széfolyva a ragasztó, ferdén a szöveg, idétlenül elrendezve, sz*r képekkel-ez egy tipikus férfias munka. Amit a tanárok, nem is értem miért nem képesek felfogni, és rossz jegyet adnak rá
A lányokkal meg itt kivételeznek, mert nekik gyerekjáték az igényes és ötletes plakát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest