Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz Blackmirror #1108 üzenetére

A Samsung zárt rendszerű telefonjai szarok. MIND. Nagyon drágák is rohadt idegesítőek. A legjobb egy SE, a második a Nokia, utána a többi moslék. Egy két LG-t láttam, ilyen Shine meg chocolate, érdekesek, minőségiek, de hiába, nekem nem az kell, hanem egy pofonegyszerű gyors és sokoldalú készülék.
    Innen ered a gyűlöletem. Nameg az állandó rendszercsatlakozóváltás...
    Mostanába csináltak egy két kevésbé rossz modellt, pl S5350, vagy S5610, de az se az ő érdemük szoftveresen, a qualcomm megcsinálta helyettük...

"A mini2-re pedig lehet jobb is, hogy nem tették rá a JB-t szerintem így is vergődik(egyik munkatársamnak az van)." ez fájt, láttál-e tipot? Repül mint a villám. Nem vergődik, repül. A JB-nek meg kisebb a gépigénye mint az ICS-nek. Marketing áldozata lettél. 512 RAMtól a JB inkább előny, persze csak ha CM10.1 agyonoptimalizálva. Vagy ha eltaláltak valamit mint a sony.

qwerty-ből a Motorola droidok meg a Samsung captivate glide érdekelt volna csak ugye nem lehet kapni(milestone 1-2 régi, meg van N900 képében, HW ugyanaz).

Nokiának legalább kevés nagyon rossz telója volt és nem tévedtél el a menüben akkor sem...

N73 méretét és stílusát meg imádom, de ez egyéni dolog már.

Új hozzászólás Aktív témák