Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Lejárt a Kaspersky Plus előfizetésem.
Eddig a SerialCarton vásároltam. Mit gondoltok hogy hol tudnám ennél olcsóbban beszerezni, úgy, hogy "eredeti" terméket kapjak? Nagyon szeretem, hogy a korlátlan VPN is benne van.Köszi
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek valamerre billenni.
Korábban használtam ezeket a védelmi szoftvereket:
- F-Secure Safe
- Kaspersky Plus
- Eset Internet Security.Mindegyikkel elégedett voltam. A kasperskynél tetszett, hogy volt VPN a csomagban, de a firefoxos plugin annyira nem tetszett.
A felsoroltak közül melyik a leginkább ajánlott?
F-Secure Totalt is néztem. Bitdfendert eldobnám szívem szerint. Nem nagyon bízok a románokban.
Segítsetek a döntésben.
Honnan érdemes egyébként beszerezni őket? -
smallmer
őstag
válasz
Mikulásbá #76748 üzenetére
Igazából egy bajom van vele, hogy kell telepíteni firefoxhoz egy beépülő modult, különben nagyon lassú a keresés. Ez az egy ami nem tetszik.
A másik, hogy itt szoktam vásárolni:
[link]
De most azt írja, hogy "This product only activates in Germany". Jól értem, hogy ezt nem fogom tudni itthon aktiválni?Köszönöm szépen!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Eddig a Kaspersky termékeit használtam vírusirtóban.
A kérdésem az lenne, hogy van-e most valami ami kiemelten ajánlott? Maradjak Kaspersky vonalon?Köszönöm szépen!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ismertek valami olcsó/ingyenes VPN amit tudnék használni néhány esetben?
Köszi
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Vírusirtó választásban szeretném a segítségeteket kérni.
Windows 11-re most melyik a leginkább ajánlott vírusirtó / internet security?Köszönöm szépen!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tudnátok kérlek javasolni vírusirtót, ami jelenleg a leginkább ajánlott?köszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Windows újratelepítés előtt állok. Jelenleg Eset Premium Security van a gépemen. Éppen egy Számítógép ellenőrzést végez. A kérdésem annyi lenne, hogy szükséges valamilyen rescue disk futtatása szerintetek a windows telepítő létrehozása előtt vagy elég egy teljes ESET vizsgálat? Nem szeretnék még véletlenül sem valami kártevőt átvinni az új telepítés során.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, hozzászólását a vírusírtóvásárlás témámmal kapcsolatban.
Hétvégén megvásároltam a Norton 360 STANDARD 2019 -et
Egy kis "élménybeszámoló": nagyon tetszik, hogy nem lassítja/nyúzza a gépet. Nem érzem tolakodónak, tehát mindenképpen pozitív eddig.Így, hogy megvan a vírusírtó még maradt benne egy darab kérdés a témában. Jelszókezelő programot mit ajánlanátok leginkább? Olyan kellene amit több platformon tudok használni (Windows+iPhone+Macbook+iPad)
Nem lenne baj, ha a jelszavaimat nem a felhőbe mentené, hanem a NAS-omra.(synology)
Van valami ötletetek?Köszönöm szépen
-
smallmer
őstag
Jól gondolom, hogy a Norton Security egy kifutó termékük és ehelyett lesz a Norton 360?
A weboldalon ha a Norton Securityt választom akkor előjönnek a Norton 360 termékek.A Norton AntiVirus Plus-nál SafeCam nincsen. Lehet hogy a Norton 360 lesz a legjobb választás számomra. Abból is a deluxe mert elég 1 gépre csak.
Erre gondolok: https://simplyantivirus.co.uk/products/brand-new-norton-360-standard-2019-1-device
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
A fórumot olvasgatva illetve néhány fórumtag meggyőző érvei alapján arra a döntésre jutottam, hogy valamelyik norton szoftvert fogom használni.
Kérlek titeket, hogy segítsetek kiválasztani azt a terméket ami a legideálisabb számomra.
Még mielőtt nekiállnánk: a Norton Password manager mennyire jól használható megoldás?A Norton Security STANDARD 2019 vagy a Norton 360 STANDARD 2019 a jobb megoldás?
esetleg egyéb norton termék?
köszönöm szépen
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Norton Securityt van valaki aki már vásárolt G2A-ról?
Érdekelne, hogy mennyire volt elégedett. Fiókhoz köthető a kulcs?
köszönöm
-
smallmer
őstag
Uraim!
Amennyiben fizetős vírusirtót használnék, akkor mennyire lehet jó választás egy G2A oldalról vagy a hardverapróról vásárolt licence? Érhet bármi hátrány?
Van még olyan oldal, ahol a olcsón lehet vásárolni licence-t?köszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a leginkább ajánlott fizetős vírusirtó program?
Windows 10 operációs rendszerre.
A vas:
i7 4720HQ, 8GB ram, ssdköszönöm szépen
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az normális, hogy a Kaspersky Internet Security 2019 a processzor 20-30%-át megeszi? ( i7 4710HQ)
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az RTL most oldalán állandó reklámok vannak. Tudnátok mondani olyan böngésző bővítményt ami letiltja őket sorozatnézés közben?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ismét három kérdéssel fordulnék hozzátok(lassan beköltözhetek a topicba).
1.Kérdés: Windows telepítő létrehozása előtt szükség van teljeskörű víruskeresésre? Arra gondolok, hogy pl.: hoznék létre egy Kaspersky Rescue Disket és azzal lecsekkolnám a gépet, mielőtt elkészítem a windows 10 telepítőt a windows telepítő készítő programjával.
2.Kérdés: Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a Kaspersky kiadja akár a böngészési dolgaimat, a gépen lévő adataimat harmadik félnek is ha szüksége van rá. Ez mennyire igaz?
3.Kérdés: Jelszókezelőből tudtok mondani olyat amihez tudnék egy "adatbázist" létrehozni a Synology NAS-omra és oda tudnám menteni a jelszavaimat?
Köszönöm szépen előre is a segítséget
-
smallmer
őstag
Uraim megvettem a KIS2019 -et
köszönöm szépen. Beszereztem egy windows 10 licence-t is. Lassan teljesen "tiszta" vagyok
KIS-en kívül kellene még használnom valamit? AD blocker? Vagy valami?
köszi
-
smallmer
őstag
válasz
Szellem. #58102 üzenetére
Az eddigi hozzászólásaitok alapján akkor a Norton, emsisoft kilőve. Elég “bika” gépem van úgyhogy a Kaspersky mehetne fel, de volt tavaly valami nagy kavarodás a házuk táján. Erről tudtok valamit?
Eset most is van az egyik gépemen(smart security) csak gondoltam kipróbálnék újat, de ha más nem marad akkor veszek egy liszenszet.
F-secure-ról nem hallottam semmit. Mennyire erőforrás igényes?
Bitdefendernél mit jelent az hogy bugos? Ez hogyan jelentkezik?Köszi🙏
-
smallmer
őstag
válasz
Cs1csó #58095 üzenetére
- Nincs szükségem szülői felügyeletre, de mindenképpen internet securityt szeretnék.(tűzfal is legyen benne).
- Ár igazából mindegy, nem nagy különbségek vannak a termékek árai között.
- Mindössze egy gépen szeretném használni.
- Erős support-ra nincsen szükségem. El sem tudom képzelni, hogy miért kellhet.
A BitDefender jól tudom, hogy egy román cég?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Körülbelül 1 éve használom az Emsisoft vírusvédelmi szoftverét. A hétvégén le fog járni, ezért gondoltam, hogy benézek a topicba segítséget kérni az új termék kiválasztásában.
Tudom, hogy általánosságban nem lehet meghatározni a legjobb terméket, viszont azt szeretném kérni hogy adjatok iránymutatást, hogy mely termékeket nézzem meg. Az összefoglaló alapján ugye ezek a legajánlottabbak:
- Eset
- Kaspersky
- Bitdefender
- NortonEzek közül a Norton illetve Bitdefender termékeket nem használtam még. Tudnátok róluk pár szót mondani? Esetleg még valami más terméket érdemes lenne megnézni, ami nincsen benne az összefoglalóban?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az Eset Endpoint Security mennyire jó választás?
Van lehetőségem kulcsot "szerezni"
-
smallmer
őstag
válasz
Jack Oneill #56805 üzenetére
A g2a miért ne lenne legális?
-
smallmer
őstag
Amennyiben azt mondod, hogy felesleges és tartsam meg az Eset Smart Securityt, akkor nem váltok.
G2A-n olcsón be lehet szerezni a Licenceket.Ha érdemes váltani akkor melyiket ajánlanád leginkább ?
F-Secure, BitDefender, Norton? Hol találom meg a pro-kontra érveket? Esetleg tudnál írni róluk pár szót?köszönöm
-
smallmer
őstag
Tor***ezni szoktam
A NOD is megfelelt eddig, illetve az Emsisoft Anti-Malware is, csak szeretek új dolgokat kipróbálni. Kaspersky-t nem szívesen használok a múltkori balhé óta. F-Secure Internet Security(Az F-Secure safe nem tudom miben különbözik az internet securitytől ) , Norton Security, vagy esetleg még a Bitdefender Total Security.
Igazából fizetősben jobban bízok. A felsoroltak közül van olyan amire érdemes váltani? -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Újratelepítés előtt áll a gépem és mivel lejár a mostani nod32 licencem ezért gondoltam rákérdezek a topicban, hogy érdemes-e váltanom másik vírusírtóra, vagy maradjak a nod-nál. A gépemben egy I7 6700K processzor illetve 16GB ram található.
Mit ajánlanátok? A laptopomon az Emsisoft Anti-Malware amit használok jelenleg. Érdemes ezt az asztalira is vagy mást vásároljak?Köszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani programot amivel tudnám frissíteni a programokat a gépemen?
valami auto updater kellene
köszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Van egy laptopom és egy asztali pc-m. A laptopot szeretném újratelepiteni. Az asztali pc-n Eset smart security van , ezen a gépen készíteném el a telepítő pendrive-ot. Érdemes valamit futtatni(pl:rescue disk) hogy semmi képpen ne legyen vírusos a telepítő? Vagy az eset elég megbízható? Egyáltalán lehet vírusos? Vagy hogyan működik?
Köszi -
smallmer
őstag
Sziasztok,
windows telepítés előtt mindig szoktam csinálni egy ellenőrzést kaspersky rescue disk-el, hogy biztosan ne legyen vírus a gépen mikor készítem a windows telepítő pendrive-ot. Most már vagy fél éve a kaspoersky internet securityt használom. Ha ezzel futtatok egy teljes ellenőrzést (az internet securityvel) akkor kb ugyanazt csinálom mintha a rescue disk menne?
köszi -
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy ilyen teljesítményű laptopra melyik vírusirtót ajánlanátok(fizetős)?
Intel® Core™ i7-4720HQ processzor
NVIDIA GeForce GTX 980M
Memóriaméret: 8 GB
ssd és hdd is van a laptopban.köszönöm
-
smallmer
őstag
nekem nincs hálózat rescue disken. így nem tudom frissíteni a databaset. mi lehet vele? nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Valami oknál fogva nem fut a kaspersky rescue disk a gépemen. 2 féle képpen csináltam.
Gyári usb makerrel megcsináltam a pendriveot. Majd a BIOSBAN(UEFI) boot szekció override és kiválaszottam a pendriveot. felugrott egy pillanatra egy villogó kurzor és annyi vissza a boot menübe.Yumival csináltam. Ott meg valami hibát dob ugyanezeket a lépéseket elvégezve mint az előző postban.
Mi lehet a baja? alaplap: ASUS MAXIMUS VIII HEROköszi
-
smallmer
őstag
sziasztok,
egy olyan windowson szeretnék készíteni windows telepítő pendriveot ami rég volt ujratelepitve. milyen tesztet/vírusírtót futtassak hogy tuti ne legyen vírusos a telepítő? köszi -
smallmer
őstag
sziasztok,
Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget. a laptopomon ESET smart security végzi a dolgát, viszont mostanában elég sok gond volt a laptoppal és arra gyanakszom, hogy lehet valamelyik driverrel/gyártói szoftverrel akad össze az új nod. Elég erős a vas. i7 proci 8giga ram. Egy kaspersky nagyon megfogná? illetve még mindig elmondható róla hogy nagyobb a vírusészlelési ráta a kasperskynél? Eselteg még tudtok ajánlani valamit? írjak pontos laptop specifikációt?
köszi
-
smallmer
őstag
Sziaszok,
G2A-n találtam egy eset smart security 1 éves licenset 500 forint körül. 1 gépre jó. Olyan kérdésem lenne, hogyha újra rakom a gépet akkor már az a jelszó nem lesz jó ugyanarra a gépre?
köszönöm -
smallmer
őstag
Sziasztok,
kaptam az alaplapomhoz 1 év Kaspersky® Anti-Virus vírusírtót. Mennyire megbízható? mennyire fogja a gépet ?
köszönöm -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Windows 8.1-re milyen vírusírtót ajánlanátok? I7es gép 8 giga ram -
smallmer
őstag
Ugye úgy van, hogy ha feldobom win8.1-re a nodot akkor egyből inaktiv a defender
-
smallmer
őstag
srácok olyan kérdésem lenne, hogy nod32 ezzel az eset fixel mennyire megbízható?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nem tudtok valami oldalt ahol olcsón tudnék vásárolni nod32 licence kulcsot? -
smallmer
őstag
úgy döntöttem, hogy kipróbálom a comodo-t. remélem nem fogok vele félre
-
smallmer
őstag
comodo-ról valakinek véleménye vagy aviráról?
-
smallmer
őstag
azt hiszem kiprobálom a comodo-t. mit szóltok hozzá? vagy inkább a 360 legyen?
-
smallmer
őstag
ez a 360 ts érdekelne, de hallottam róla valami rosszat is.
avast is elég jó úgy tudom. avira annyira anno nem jött be
ja és még egy olyan kérdésem lenne, hogy a windows 8.1-es vírusirtot kell törölni? vagy hogy működik? -
smallmer
őstag
hát a vas erős, de nem szeretném ha nagyon megfogná, eddig nem volt baj a microsoft essentiallal. fizetni nem szeretnék érte, de ha mondotok fizetőset akkor lehet róla szó tehát mindkettő érdekel
az lenne a lényeg hogy szépen csináljon mindent magától amit kell
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
mit szóltok a windows 8.1 beépített vírusirtójához? érdemes lecserélni vagy elfogadható?
ha nem jó mit ajánlanátok? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
nagyon lassú gépre melyik vírusírtót ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest