Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz BigManus #18828 üzenetére
IE10-et használok és elsősorban olyan megoldás jöhet szóba ami támogatja az IE-t a TL sajnos nem
De ha összehasonlítom a két cuccos oldalát akkor a Fortiguard oldala valamivel informatívabb mint a Bitdefender TL oldala....
Viszont nem teszteltem még de ha lennél olyan kedves és küldenél pár oldalt amit a TL blokkokt és a Forticlient nem nagyon szépen megköszönném ..ha elküldenéd..
-
mrszitya
senior tag
válasz BigManus #18828 üzenetére
Én nem látok olyan nagy különbséget, a webszűrő kiemelkedően jó a Fortiéknál is... (Nem is beszélve a testre szabhatóságáról.) Én egy pár hónapja teszteltem, és meg is lepett. Inkább a már letöltött (0-napos) kártékony cuccok futtatásánál van talán jobban lemaradva a legjobbaktól, (meg van egy pár bug, amit még nem orvosoltak benne.)
Pl. a Panda (Cloud) webfiltere nevetségesen gyenge ezekhez képest, hogy csak egyet említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest