Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz King Unique #36218 üzenetére
nem védem a WD-t, bár szvsz is el lehet lenni vele ésszerű netezési szokások mellett.
viszont az merész, h "sok kiegészítő vacak", ugyanis léteznek kártevők, amik kikerülik adott vírusirtót. mert pl. kihasználnak egy benne lévő hibát.(és van bennük nem kevés, ráadásul nem is mindegyik javítja túl nagy elánnal..)pl. kasperskyről(is) volt egy cikk, h kb.lex@rták, amikor felhívta vki a figyelmüket egy hibájukra.
szóval ezért érdemesebb szerintem sok különféle vacak, jól összehangolva, mint egy IS azt csókolom....
most pl win.tűzfal + tinywall, nod32, wsa és emet fut párhuzamosan, mindenféle lassulás nélkül már 1 éve.INTJ
-
daimonion
senior tag
válasz King Unique #36218 üzenetére
A 36196+os válaszodra volt reagálás ahol megemlítetted, hogy nem igazán acélos az MS védelme.Aztán követeltél tesztet hogy mutassam már meg, hogy hol ért el 90 % ot..Most meg meg az a baj, hogy csak egy teszt és tényleg 90 % nem értelek egyáltalán
Más dolog
Tehát ha jól értelmezem ha valaki az MS cuccait használja WD +Emet akkor az EMET kiegészítő vacak és rulettezik , míg ha ezekt lecseréli bármilyen av/ is re bármire csak NE MS cucc legyen / az meg átfogó biztos védelem és igazi gondolkodó tudatos user ? lehet lesarkítottam a dolgot csak a jobb érthetőség kedvéért fogalmaztam így..Mert azért íg elég vicces..Mert az jön le, hogy ha MS cuccot rakok fel akkor kvázi " hülye" vagyok..ha meg mást akkor meg tudatos "fasza" User .Akkor mi van azokkal a felhasználókkal akik pl használnak egy Windows 8.1-et napra kész frissítésekkel
WD-vel Emettel bekapcsolt Smart Screen-el mondjuk IE 11 böngészövel ahol alapból a böngészőben le vannak tiiltva a következők
Active X
Szkriptek
Követésvédelmi listák benne vannak így a reklámoktól és egyéb csúnyaságoktól is mentes a böngészésűk.
plusz egy W.O.T. kieg az IE 11 ben. és hogy még a gyerekét is megvédje be van kapcsolva a gyereknek a családbiztonság is és azzal van korlátozva a gyerek netezése.Akkor a logikád mentén haladva ez az igazi rulettjátékos igaz Az meg csak hab a tortán ha ráadásul mindenz egy nem rendszergazdai fiókból történik.
Nem akarlak meggyözni de azért azt el kéne ismerni, hogy egy tudatos felhasználói szokások melett böven elegendőnek kéne lenni az amit az MS kínál védelem terén
-
Dhampir
félisten
válasz King Unique #36201 üzenetére
Csuda tudja, a neten sokfélét összeirkálnak, itt olvasható egy cikk.
A Debian is kikapott egy másik szösszenetben az SSL-sebezhetőség miatt.
Az Ubuntu-lencsék is rettegésben tartották a felhasználói tábor egy részét, sőt pár éve Richard Stallman egyenesen azt állította, hogy az Ubuntu Linux disztribúció akkori legújabb kiadása nem más, mint egy ügyesen becsomagolt kémprogram. Nem hiába kapott "Nagy Testvér Díjat" a kommunikációs kategóriában.
Szóval akad itt mindenféle "összeesküvés-információ".
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz King Unique #36228 üzenetére
Vélhetően ahogy a Linux népszerűbbé válik, akkor érdemes lehet megpróbálkozni a "megdolgozásával" is. Talán az UNIX-rendszerek háza táján lehetne biztonságosabb portékát keresni, például az OpenBSD vagy hasonló, még élvezhetően futtatható disztribúciót választva, OpenBSD a Wikipédián.
-
daimonion
senior tag
válasz King Unique #36225 üzenetére
Isten ments hogy bárkit is meggyőzzek , hogy mi a jó
Én csak a saját tapasztalataimról tudok írni.
3 gépem van 2 asztali és egy toshiba tablet..Asztali gépeken windows 8.1 update fut.A Toshibán 8.1 with Bing
Az egyiken már évek óta csak Forticlient van meg FF -el böngészek a másikon csak MS WD+EMET 5.2 + IE 11 asztali böngészővel böngészek
A toshibán is csak az alap dolgok ott annyi a különbség hogy ott meg a modern IE-t használom..Én magamat tudatos felhasználónak gondolom és évek óta semmi vírust nem kaptam..Ennyit tudok mondani, és az évek tapasztalata íratja Velem azt hogy bizony lehet tudatosan is használni a gépeket , úgy hogy ne kapj vírust és nem kell egyböl kukázni egy beépített védelmet csak azért, mert mondjuk Windows defender a neve. Köszönöm hogy elolvastad -
justaview
senior tag
válasz King Unique #36228 üzenetére
Nem marad más, mint saját operációs rendszert kell írni...
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz King Unique #36310 üzenetére
Jaja, én is havi kóddal használom az Eset-et, csak nem akartam reklámozni. A 360TS-nél kicsit aggaszt az router jelszavas mizéria. Lehet csak Eset lesz ebből..
.
-
426os
őstag
válasz King Unique #36312 üzenetére
Végül Eset ment fel. Egy deep scan alatt talált 26 nem odaillő dolgot, meg előtte kézzel is leszedtem pár kéretlen cuccot. Mérem az időt, meddig marad tiszta a rendszer....
.
-
dqdb
nagyúr
válasz King Unique #38760 üzenetére
Kizárólag az Windows 10 Enterprise változatában aktív a PUP elleni védelem Defenderben, a többiben úgy kell "bekapcsolni".
Az egyik legjobb ingyenes védelem PUP ellen a Next gomb vad nyomogatása helyett az értő olvasás. Nem véd meg mindentől, de rengeteg nem várt meglepetéscsomagot meg tudsz előzni vele (ahogyan a helyetted olvasó változatával, az Uncheckyvel is).
Ingyenes védelemben nem tudom, melyik hatékony PUP ellen, fizetősben az ESET és az Emsisoft igen.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Rasiel
senior tag
válasz King Unique #38760 üzenetére
22 db fenyegetést? Azt meg hogy?
Írnál párat az azonosított nemkívánatos programok közül? Illetve milyen helye(ke)n találta meg őket a program? -
daimonion
senior tag
válasz King Unique #38765 üzenetére
How to Enable or Disable Windows Defender PUA Protection in Windows 10
aztán a defendered is tudja azt amit a nagyok .Csak be kell kapcsolni nemrég lett engedélyezve igaz csak az enterprise ügyfeleknek de home verziókban is elérhető egy kis ügyeskedéssel -
daimonion
senior tag
válasz King Unique #38768 üzenetére
Nem szemét az ..Nekem az egyik gépen ez van ugyanazokat csinálom rajta mint pl TE Elvenar , Prohardver , hírolvasás levelezés , word excel powerpoint és azon a gépen semmi sincs még egy open Candy sem .Igaz amikor lehetett bekapcsoltam a Pua védelmét
-
daimonion
senior tag
válasz King Unique #38771 üzenetére
Kinek a pap kinek a paplan mindenki azzal és úgy védekezik ahogy tud.egy a lényeg, hogy a gép fertőzésmentes legyen
-
blattida
nagyúr
válasz King Unique #39038 üzenetére
Valóban nem mérvadóak.
Viszont tendenciák kimutatására alkalmas, de az időfaltorra is érdemes figyelni, mert nagyon nem mindegy, hogy történt az adott vizsgálat, ez jogos észrevétel volt viralmind részéről.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
viralmind
aktív tag
válasz King Unique #39094 üzenetére
Minden motor be volt kapcsolva.Nalam csak telepites utan porgette a procit , elso telepiteskor atnezi az egesz rendszert, es meghajtokat attol fuggetlenul hogy ezt te akarod vagy nem, es ezt jellemzoen akkor teszi amikor idle a gep, tehat nem dolgozol massal, ezert lehetett nalad a telepites utani terheles.Miutan vegez , nem vettem eszre terhelest, csak frissiteskor porget naponta 1x , de az nem tart tovabb 1 percnel.
szerk:szinten win 10 alatt hasznalom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz King Unique #39100 üzenetére
Ó, efelett átsiklottam, elnézést.
Teljesen jó az ESS, meg van most hozzá licencem is, így maradÜdv. core2
-
Cs1csó
félisten
válasz King Unique #46987 üzenetére
Nem értek egyet, Már a második mondatomban a JÖVŐBEN történő adatmentésre hívom fel a figyelmét, hiszen ezen már túl vagyunk, és adatai továbbra is keletkezni fognak és adatmentés nékül továbbra is veszélyben leszenk. Az ELSŐ mondatomban pedig az adatmentés és az EGYSZERI adatvisszaállítás kötségét akartam egymással szembeállítani, de ezt is azzal a szándékkal, hogy még nyílvánvalóbbá váljon: BÁRMIKOR MEGÉRI BELEVÁGNI AZ ARCHIVÁLÁSBA. Sőt külön kiemeltem, hogy a rosszándékú embereken kívül is mennyi veszély fenyegeti a PÓTOLHATATLAN adatainkat.
Az pedig nem is írtam, hogy ne fizessen, hiszen ezzel egy bűnszervezetet támogat akiket tovább ösztönöz a tevékenységük folytatására, hiszen gondoltam, hogy nem a SZOMSZÉDOK összes az ami kárba ment. -
Jack Oneill
veterán
válasz King Unique #48044 üzenetére
Miert baj az, ha tobb helyen kerdezi meg? Ha te kivancsi vagy valamire, csak 1 embert kerdezel meg? En is tobb topikban szoktam kerdezni.
-
Kékes525
félisten
válasz King Unique #48053 üzenetére
Plusz sokkal könnyebb tájékozódni a legközelebb hasonló problémába ütköző usernek, ha egy helyütt (legmegfelelőbb topikban) vannak a válaszok.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest