Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz qestion #1683 üzenetére
Valami kikotoratlanabb embernek állj elő ilyen alaptalan érvvel. Akkor a tabu első átlépése után is kitörően jól kellett volna éreznie magát. A kleptománok szerinted a 20. lopás után kezdik örömüket lelni a lopásban? Épp azért folytatják vég nélkül, mert az elsőt akarják újra élni...
Utánam a kondenzcsik!
-
Nowhereman
őstag
válasz qestion #1688 üzenetére
A "természetes" szót meg a tolerancia érdekében emlegetni oltári nagy ostobaság. A természetben kvázi minden tabu előfordul : pedofilia, vérfertőzés, kanibalizmus, szodómia... Viszont egy dolgot valahogy nagyon nem ismer a természet : a toleranciát!
Utánam a kondenzcsik!
-
Nowhereman
őstag
válasz qestion #1692 üzenetére
Pontosan. Emiatt "természetes" címszóval és a természetbeli példával jönni. Uralkodunk bizonyos szintig a képzeteinken. Rosz lenne belegondolni, ha minden oidipusz komplexusu meghágná az anyját. - mondjuk a "melegek" nagy része ilyen tendeciát leplez homoszexuális viselkedéssel...
Utánam a kondenzcsik!
-
Nowhereman
őstag
válasz qestion #1695 üzenetére
ha fölös vitatkozni akkkor minek vagy itt? nem kéne kihúznod a fejed a homokból, senki sem az ülepeddel akar társalogni.
szexualitás >> komplexus - ez melyik bolygó melyik fajára igaz? mert az emberi fajra nem.
"10-ből 1 ember meleg, ezzel fölösleges vitatkozni, nem lehet/kell őket megváltoztatni" - nem, minden ember kb. 36C meleg - ami betegség esetén megemelkedik néhány fokkal - már amíg ki nem múlunk. Aztán van néhány ilyen-olyan okból homoszexuális viselkedést mutató egyén aki ki óhajtja sajátítani a szót. A libidó pedig senkinél sem egy konstans.
Utánam a kondenzcsik!
-
törölt tag
válasz qestion #1700 üzenetére
Téves sok kigyúrt melegre lehet mondani, hogy kiskosztümös lányok, asszonyok
Én vékony vagyok, inkább fiús, de sokan néztek már passzívnak, de nem vagyok az. Max uni, de azt is inkább kapcsolatban.
Az utolsó párom (vagyis eddig mindegyik) teljesen férfinek nézett ki, mindenki heteronak nézte, közben meg ő volt a lány
Szóval a kinézet nem számít, vagyis az alapján simán lehet tévedni.
Persze vannak egyértelműen kinéző melegek.Nem vagyok hű de férfias, irodában dolgozom, de aktív vagyok.
A volt párom férfias, fizikai melót csinál, mégis ő a passzívKi mit szeret, viselkedésben nem mindig nyilvánulnak meg a szerepek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qestion #1706 üzenetére
Botlottam, igen
Az első komolynak induló kapcsolatom egy "hetero", házas, kétgyerekes apával lett volna...
De átejtett, 3 hónap múlva közölte velem valójában mi a helyzet. No ekkor nekem kellett reagálnom gyorsanVolt pár hetero, akikkel meleg helyen találkoztam. Általában szabadkoztak, hogy ők csak lekísérték a barátnőjüket, meg csak éppen szabad este van és lejöttek nézelődni, mert kíváncsiak, stb...persze meglepődtek, amikor megkörnyékeztem őket, mert nem vagyok szívbajos fajta
Nem volt még negatív tapasztalatom ebből a helyzetből. Ha rossz utcába tévedtem, mindig kedvesen hárítottak, és mondták, hogy ők nem olyanok.
-
Nowhereman
őstag
válasz qestion #1698 üzenetére
Amit mondasz az egy oltári baromság. Az ember fixált libidó nélkül születik. Senki sem születik hetero-bi-homo-a-sexuálisnak. És azt kell hogy mondjam ezek a fogalmak is olyan elvetéltek, mintha egy festményt egyetlen szinével próbálnál jellemezni. Tudom hogy ez baromira trendi, de tudod volt egy légybajuszos bácsi, aki szerint a genetikai örökségünk teljes determinitást ad : a zsidók ugye genetikailag simlisek, a cigányok pedig munkakerülő megélhetési bűnözők. És mivel nem lehet őket beilleszteni a társadalomba csakis a fizikai megsemmisítéssel lehet kezelni a problémát. Szóval miközben a baromira "felvilágosult" és "liberális" hangot próbálsz követni, közben szellemi közösségben valahol máshol vagy. Bár tegyük hozzá, hogy szerintem nálunk a leginkább az SZDSZ által prezentált "neo-liberalizmus" és sarjadványainak eszmevilágára találóbb szó lenne az individuál-nácizmus.
Utánam a kondenzcsik!
-
Nowhereman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites