Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Mibol gondolod, hogy nem igaz? Szerintem ez igaz. Pont errol szol az egesz, hogy a melegek azt szeretnek, hogy ez legyen kiterjesztve ferfi-ferfi es no-no kapcsolatra is. Es itt fel lehet ismerni, hogy je, tenyleg, a polgari hazassag fogalmabol ha kivesszuk ezt, hogy csak ferfi-no kozott lehet, attol meg a tobbi ugyanugy mukodhet, es ha ket ember a vagyonaval es jogaival kapcsolatban igy szeretne rendelkezni, hat tehesse. Mert amugy az osszes tobbi kulsoseg ettol nem fugg, enelkul es ezzel egyutt is hordhatnak gyurut, rendezhetnek unnepseget, ha osszekoltoznek stb. Ez csak a papir, ami regisztralja az onkormanyzatnal, hogy pl. mostantol ami lovet szereznek az kozos. Nem is ertem, hogy miert lehet ezt elvitatni. Szal ha a no otthon takarit, es a faszi meg dolgozik, sok penzt keres, akkor bevedjuk a not, hogy ugyanabban a haztartasban kiveszi a maga reszet, szal ha szetkoltoznek, a faszi nem hagyhatja ott egy filler nelkul, de ugyanezt ha ket faszi vagy ket no csinalja, akkor nem akarjuk bevedeni az otthon dolgozot?
-
-
lenox
veterán
Marmint igy kene legyen, pont ezt mondjak a melegek is, de nem igy van, errol szol az egesz meleghazassag tema. Szal aki kitalalta nyilvanvaloan nem tevedesbol irta bele, hogy ferfi-no, hanem mert ugy gondolta, hogy ez csak rajuk vonatkozik.
Amugy erdekes kerdes, nem tudom, valaki tudja-e a valaszt, de hogy volt ez a gorogoknel, romaiaknal? Ugye ott nem volt ilyen problema melegnek lenni, mint manapsag, sot, de vajon volt regisztralva egy ilyen kapcsolat? Ha jol sejtem az agyas fogalma ki volt talalva a tortenelemben sok helyen es idoben, es az biztos vonatkozhatott ugyanolyan es kulonbozo nemure is (legalabbis ezt tippelem), de vajon a hazassag? Bar igazabol ezt meg is tudom valaszolni, valoszinuleg nem, mivel regebben a hazassagnak abban is szerepe volt, hogy az altal lett kijelolve a torvenyes utod, aki pl. orokli a hatalmat, szal mivel feltetel volt az utod, nem lehetett, csak kulonbozo nemuek kozott. Mivel ma mar nem orokolnek az emberek altalaban kiralysagot, nemesi rangot, stb. ezert ez mar nem erdekes, raadasul mivel nalunk a monogamia a divat, ezert ez az agyas tema is eltunt, ugyhogy maradt belole a regisztralt elettars. -
törölt tag
''1952. évi IV. törvény
a házasságról, a családról és a gyámságról, egységes szerkezetben a hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló 1952. évi 23. törvényerejű rendelettel, valamint a végrehajtásáról szóló 7/1974. (VI. 21.) IM rendelettel és a 4/1987. (VI. 14.) IM rendelettel...
...Csjt. 10. § (1) Házasságot nagykorú férfi és nő köthet.''
[link]
No lássuk, tudsz e valamilyen hivatalos forrást linkelni, miszerint ez nem igaz! -
Kit érdekel a polgári jog a házasság szempontjából?
Nem a polgári jog intézménye találta ki a házasságot, már évezredek óta létezik!
Felvilágosult demokrácia? Nézd meg a nagy történelmi birodalmakat. Az után kezdtek el hanyatlani, miután a társadalom elfogadta a homoszexualitást. Szinte mindegyik, kivétel nélkül. Ez vár a mi ''felvilágosult'' demokráciánkra is...Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ToRR3nt3
senior tag
Tehat ha valakinek nem tetszik a kepe, mert akarmi, akkor jol megverhetem es igazam van? Vannak akik kevésbé tudnak parancsolni az indulataiknak, ha provokálják őket. Megoldás: nem kell provokálni a népet rózsaszín tangában, rózsaszín Bibliával, és akkor nem lesz pofáncsapva. 1xű, nem?
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
tildy
nagyúr
Illetve még egy fontos tény: homoszexuális ''gyerekek'' nem homoszexuális mintát láttak otthon, hiszen hetero (édes)szüleik voltak.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dr faustus
senior tag
-
maddog
tag
kifogasaim a kifogasaiddal kapcsolatban
1. lehet hogy tenyleg nem ezert irtam hogy tfh
+tobbszor is irtam hogy pont ez a kerdes hogy normalisnak tekintjuk-e
2. lehet hogy meg nincs ilyen adat hiszen remelem meg nem sok ilyen gyerek van de hajlamosabb vagyok azt hinni hogy hatassal van.
ha nincs akkor termeszetesen ez nem jelenthet tobbe problemat
3.ez meglehet -
maddog
tag
figyelj lecci ne kezdd mar megint azt hogy te nem allitasz semmi ertelmeset csak lenezed a masikat es kotozkodsz
(ha annyira kotozkodni akarsz megtehetjuk eloben allok elebe)
addig nem lehet veled vitatkozni amig semmi mast nem teszel csak furod a masikat de te nem mondasz sajat velemenyt
amiket pedig mondaszl azt is ugyanilyen konnyu megfurni (ahogy eddig is tortent)
melleselg nehogy mar ne szamitson hogy az emberek mit hisznek el es mit nem
[Szerkesztve] -
-
maddog
tag
utoljara mondom: nem en kezdtem hanem te meg regebben es nem erdekel ha mast hazudsz
viszont orulok hogy hajlando voltal utananezni valaminek es vegre erveket hozol fel ......kodes helyett
eltekintve attol hogy az irasban levo referencia nem talahato ez mar legalabb egy erv
(pechemre sajnos pont semmit sem hiszek el ami az usa-bol mondanak de ez mar az en bajom)
azt viszont sajnos vitatnom kell hogy ez egzakt tudomany lenne -
maddog
tag
''Ekkor viszont arra jutunk, hogy ami a termeszetben van, az nem lehet termeszetellenes, marpedig a homoszexualitas nyilvan itt van a termeszetben, ergo nem lehet termeszetellenes.''
persze tudjuk hogy ez nem igaz mert a termeszet is produkal eletkeptelen mutaciokat
pontosan eletkeptelenseguk miatt nevezhetjuk oket termeszetellenesnek
ilyen szempontbol a homoszexualitas reprodukciora valo keptelensege pont termeszetellenes
amugy itt van meg egy link arrol hogy nem gaz a homo szulok:
http://www.webmd.com/mental-health/news/20051012/study-same-sex-parents-raise-well-adjusted-kids
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Bocs, ha a Terry Black a Kiskegyedben nyilatkozza azt _saját magáról_, hogy anyuci miatt lett az, ami (direkt sarkítok), és később nem kér cáfolatot, hajlamos vagyok elhinni, függetlenül a forrás ''irodalmi értékétől''...
''De, egy normalis liberalis demokracia pont igy mukodik, a default nem a ''tilos'', hanem a ''szabad'', es az allami beavatkozast (minden teren) komolyan meg kell indokolni, nem eleg az, hogy ''mert csak''.''
Baromira nem vonzó kilátás az _anarchia_, mivel ez már csak egy pici lépés attól, amit felvázolsz.
A továbbiakban légyszíves kímélj meg a véleményedtől (sokakkal egyetemben, nekem is jelentősen tele van a tütüm veled. Ha tucatnyian mondják, hogy részeg vagy, feküdj le aludni).
[Szerkesztve]"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
parandroid
félisten
''nem tartom magam képesnek arra, hogy gyengéd fizikai kontaktusba kelljen lépnem egy férifitársammal''
''Azert tegyuk hozza: valoszinuleg eleg sok olyan no is van, akivel szinten nem akarnal igy erintkezni. ''
Mondasz valamit. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem hiszem, hogy tudnál mutatni olyan férfit, akivel el tudnék képzelni ilyesmit. Nőneműekből azért kicsit szélesebb a skála.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
maddog
tag
1.
csak szerinted koteles az ember minden mondatat forrassal alatamasztani!!!
szerintem barki elmondhatja a velemenyet, gondolatait anelkul hogy oknyomzasba fogna
2.
okkal szemelyeskedek mert mar bizonyitottal
viszont nem megsertodom hanem csak siman megvan a velemenyem rolad szinten okkal
mar mondtam parszor hogy hagyd abba a kotozkodest es ervelj
3.
amugy a vitaalgoritmusod forrasat mellekelned kellene mert addig persze nyilvan nem lehet elhinni- ezt en is mondhatnam minden hozzaszolasodra de nem teszem mert engem a velemenyutkozetes erdekel nem a kotozkodes
4.
ha ennyire formalis vagy a vitaval kapcsolatban akkor jegyezzuk meg hogy a vita talan legfontosabb resze pont a masik fel allitasaira valo reagalas lenne amit te nagyon szivesen kerulsz ha eppen nem talalsz rajta fikaznivalot (vagy ha esetleg kiderul hogy baromsagot mondtal)
5.
direkt megjegyeztem hogy az az en maganugyem hogy kinek hiszek el valamit hogy ne kezdj azon is kotozkodni-de te megtetted
6.
mellesleg (fuggetlenul az elobbitol) ugye nem akarod azt mondani hogy te minden esetben elfogadsz barmilyen forrast?
mert ha nem akkor mi alapjan differencialsz?
talan ezzel is sikerul ravilagitanom hogy barmennyire is szeretned a vitazast egzakt tudomannya menni nem fog menni mert nem az hanem szubjektiv dolog -
Egon
nagyúr
1. TB csak példa volt, már nem emlékszem a konkrét szereplőkre (tehát akár nyugodtan figyelmen kívül is hagyhatod, mivel forrást sem tudok túrni hozzá - ergo nem érv ugyebár). Nincs itt szó szakértésről: két _tény_ van: a/ anyuci lánynak nevelte, b/ a szexuális irányultságában is lányt ''alakít''. Mivel _több esetben_ olvastam hasonlót (többen is nyilatkozták, többek között ha jól emlékszem az ''Éva, sok-sok Ádám és ...'' című, a rendszerváltás környékén megjelent dokumentum-könyvben is volt hasonló, ami az akkori ''kurva-ipart'' mutatja be interjúkkal), hajlamos vagyok összefüggést felfedezni közöttük.
Ha veszek egy Codegen tápot, meg a haver is, és mindkettőnknek elfüstöl a cucc, hajlamos vagyok gagyinak elkönyvelni a márkát, akár anélkül is, hogy valami elismert szakértő elismert lapban publikált, tudományosan bizonyított cikkében olvasnám ugyanazt. Én már csak ilyen deviáns köcsög vagyok.
Hajlamos vagyok azt hinni, hogy időnkét szándékosan érted félre a szavaimat (mivel már nem először fordul elő, ebben a topicban is, pl. amit Izraelről írtam, szándékosan ironikusan fogalmazva a konkrét _tényeket_.). Emiatt sem óhajtok tovább kommunikálni veled (ha úgy tetszik te nyertél: a gyengék másik végső menedékébe, az ignorálásba menekülök)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Johnny
senior tag
Gondolom neked vannak ezzel a véleménnyel ellentétes adataid. Nincsenek ? Vajon miért ? Tanulmányokat olvashatsz, amik személyes véleményeket tükröznek. Pro és kontra - kinek éppen mi a szívügye.
Alatta írtam egyébként miért. Ami megint csak személyes vélemény.
Homosexualitás előfordul a természetben, de mindig csak egyedi, elszigetelt esetként, erről az evolúció gondoskodik. Nem tudom, miért akar egy kisebbség ezen erőszakot tenni, amikor ez a többség érdekével ellentétes. -
Johnny
senior tag
Azt azért tudod, hogy olyan szervezetre hivatkozol, akik pár évtizede még természetesnek vették, hogy kivegyék gyógyítási célzattal a pácienseik fél agyát vagy elektrosokkal kínozzák őket Vajmi kevés közük van a genetikához, örökléstanhoz.
Ezügyben olvasd el légyszi: http://www.otkenyer.hu/m6-2-16.php
Kíváncsi vagyok, hogy ezután is azt mondod, a homoszexualitás az nem természetellenes.
Egyébként ha ezen lovagolsz: ez magyar szó, egyértelmű a jelentése, nem kell definiálni. -
Racecam
nagyúr
Önmaguktól nem tudnak.
De ez egyébként is inkább egy irónikus válasz akart lenni, mert akinek szólt, azt képzeli, hogy a melegek örökbefogadása (mesterséges, vagy ''kényszer megtermékenyítése'' leszbikusok esetén) az egyben ''melegszaporulatot'' is jelent.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Kriza
őstag
válasz dabadab #1001 üzenetére
Olyan heves ellenérzéseket váltott ki sokakból ez a felvonulás, hogy csak ártottak vele, mint használtak. Egyébként láttad, hogy a felvonuláson sokan hogy néztek ki? Fényes nappal az utcán. Mi ez, ha nem szándékos cukkolás?
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz dabadab #1013 üzenetére
A legfontosabb érvem a természetellenesség.
A másik az, hogy valahol meg kell szabni a határt. Most házasság, holnap örökbefogadás. És ez utóbbi a még természetellenesebb, ahogy azt a fenti HSZ-ben leírtam - szerintem.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz dabadab #1018 üzenetére
A szakértő a megrendelő elvárásainak megfelelően szakért. Nyilván vannak olyan szakértők is, akik meg pont ennek az ellenkezőjét állapítják meg.
Az érintetteket egyébként megkérdezték már a harcos liberálisok, h akarnak e házasodni? Vagy ez csak egy újabb húzás, amivel lehet tovább osztani a társadalmat?
Most lesz népszavazás, tegyék fel ezt a kérdést is, egyből kiderülne, elég érett e már a társadalom az eféle perverziók befogadására....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Kriza
őstag
A dolgot ragozhatnánk tovább, de sok értelme nincs, mert nem jutunk sehova. Érvek és ellenérvek sokasága van már a topicban.
Kifejtettem a véleményem - erre jó egy ilyen topic - vitatkoztunk egy kicsit, de a vitának nem látom a végét. Meggyőzni nem fogsz az igazadról és én sem foglak téged, ez egyértelmű.
Annyira meg nem érdekel a dolog, hogy kutatásokat olvassak a témáról. Maradok a józan paraszti észnél meg a ''hagyományos'' életmódnál. És közben remélem, nem fog fejetlenül haladni a világ egy rossz irányba (ennek persze csak egy apró momentuma a topic témája).Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz dabadab #1023 üzenetére
Az érveimet felsoroltam, hogy Te mennyire tartod racionálisnak nem érdekel.
Amit írtam, azért írtam, mert nem szándékoztam többet hozzászólni a védenceiddel kapcsolatban. Főleg nem, mert szinte biztos voltam benne, hogy valaki bele fog kötni. Igazam lett...
azért peace
[Szerkesztve]Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz dabadab #1030 üzenetére
A meleg élettársi kapcsolattal különösebben nincsen bajom, ám legyen. kapjanak meg minden jogot, egyedül a gyerekvállalást nem tartom jó ötletnek én sem.
Nincsenek kőkemény érveim, csak annyi h a természet biztos nem viccből alkotott két különböző nemet a fajfenntartáshoz.
Egy kutátási anyagot megnéznék arról is, h vajon a meleg párok által nevelt gyerekek szeméylisége hogyan alakul? Mekkora taruma az nekik, h el kell viselni a többi gyerek cikizését például? Vagy, h mennyire befolyásolja a gyerek szexuális érdeklődését az otthoni példa?...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
rii
nagyúr
'' ............ Egyreszt jo lenne, ha definialnad, hogy mi az a termeszetellenesseg ........... ''
nem hallod meg amit monani akar, mert nem akarod meghallani.
benne van szóban: természetellenesség ....
látni a természetben homoszexualisást? nem.
ezért természetellenes ha két egynemű együtt akar élni.
a delfinek sem csak a ztódnemzés céljából, hanem örömszerzés miatt is élnek szexuális életet, mégsincs két azonos nemű delfin közt szex.
'' ............ Holnaputan meg a vilaguralom, ugye ............. ''
nem kellene ebből viccet csinálni, sem a dolog élét elvenni
aki egyszer a melegházasság, vagy társkapcsolat mellett dönt, az mondjon le a gyerekről.
a kettőt nem lehet egyszerre.
hogy egy gyerek egészséges személyiséggel rendelkezzen, mire eléri a 15-17 éves kort, szükség van többet között egy stabil családi háttérre, egy női, és egy férfi jellemre is a családban nagyon sok minden mellett persze.
de szerintem nem tudnak jól felnevelni egy gyereket, ahol két egynemú van.
ha két férfi, ott az egyik férif megmarad férfi erős jellemnek, a másik pedig erősen a női jegyet kezdi visleni megnyilvánulásaiban.
a fiú gyermek vajon honnan tudja milyen lenne egy férfi jelleme, ha két teljesen eltérő példát lát otthon?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz dabadab #1030 üzenetére
a melegházasság mellett sohasem tudnak ugyanazok az érvek állni, mint egy heteroszexuális kapcsolat, házasság mellett... csak azért mert védeni akarod, nem állíts ilyeneket.
a heteroszexuális házasság mellett az az érv szól, hogy egy férfi, az nemző apa, és egy nő, a szülő anya neveli fel, közös gyermeküket.
Olyan kapcsolat ez a szülök közt (hogy van egy közös gyermekük, ami mindekettőjüké, ami mindekettőjükből, és csakis őbelőlük egy rész), és olyan kapcsolat ez a szülők és gyermekük közt, hogy ő az apukája, és hogy ő az anyukája a gyermeknek, amit egy melegházasságban levő sem mondhat el, ha egy befogadott gyerekük lesz ....
ne mondja senki sem, hogy ugyanaz a szeretet egy másik gyermek felé, mintha a sajátod lenne ...
ösztönös plussz szeretet alakul ki abban, aki nemz, vagy szül egy gyereket
namármost a melegházasságban hiányzik ez a kötelék. valaki más gyermekét fogadták be, mert ők a kapcsolatuk mivotla miatt alkalmatlanak gyereknemzésre. Nem azért mert nem tudnának nemzeni, hanem mert természetellenes a kapcsolatukpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz dabadab #1032 üzenetére
Nagyon is belátod te. A házasság célja alapvetően a szaporodás, fajfenntartás. Két azonos nemű meg nem tud szaporodni. De nem is kéne engedni, h adoptálhassanak.
Amit leírtál, h egy nő előbb szül aztán meg rádöbben h ő valójában leszbi és összeáll egy nővel, ott meg döntsön a bíróság, ki nevelje a gyereket....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
rii
nagyúr
válasz dabadab #1073 üzenetére
semmit nem mondtál ebben a POSTban a homoszexuiálisok gyerekvállalása mellett.
azért, mert rengeteg gyerek ki van téve a széthulló, vagy tragikus állapotba került családok poklának, nem ok arra, hogy már egy olyan párkapcsoltba kerüljenek (homoszexuális pár), ami nem tudja a családmodellt megvalósítani (szülök, gyerek) a legelső pillanattól kezdve.
a homoszexuális párkapcsolat életképtelen a fajfentartás szempontjából is.
Mert maga a pár nem tud utódot nemzeni.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz dabadab #1074 üzenetére
'' ...... Nem, azt irtam le, hogy ket leszbikus no egyutt el es az - egyebkent homoszexualis - ismeros fiutol kapnak spermat. ........ ''
fantasztikus ...
a legelső pillanattól kezdve megfosztják önző érdekük miatt hogy a gyereknek legyen apja.
Ha megkérdi a kisgyerek, hogy ki az ő apoukája, akkor mit fog majd mondani?
Ja persze, szerintetek ez nem fontos. Az hogy legyen egy gyereknek stabil családi háttere, az szét lehet rombolni önzpő hedonista élvezetek, szexuális eltévelyedés miatt. Esélyt nem kap az a gyerek, hogy valaha is igazi cslaádban nőhessen fel.
Az a fontos, hogy homokosoknak lehessen gyereke.
Miért olyan fontos ez?
Miért ártatlanm kigyerekeket áldoztok fel a homoszexulitás oltárán?
Miért nem vállalják a homokosok hogy az áletformájukkal együtt gyerek nem vállalható?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz dabadab #1078 üzenetére
'' ............... Bocs, artatlan kisgyerekeket te aldoznal, ugyanis nem engedelyezned a megszuletesuket. ............... ''
kiforgatod a szavaimat. Én nem ''nem negedélyezem a megszületésöüket'' hanem felőlséget éreznék egy hasonló helyzetben, a férfi helyében. Legyen akár hetero vagy homo kapcsolat, aki a spermát ''igyényli'', a férif nem cselekszik helyesen, ha spermát ad szerintem.
Én a spermabankba sem mennék el, még ha fizetnének sem, mert ha nekem gyerekem lesz, akkor csak egy nőtől, és csak csak kettőnknek.
Tplem távol áll, hogy azon filozfálgassak, vajon van-e még egy, vagy több leszármazottam valahol a viálgban .....
és nem tudhatod, hogy egy homoszexuiális kapcsolatban a felnövekvő gyerermek milyen lelki irtányulsátog vesz fel. A hatásokat nem ismered.
Továbbá.
El kellene hagyni a homoszexuális párok gyerekvállalása melletti érvelést azzal, hogy folyton a rossz családi körüölmények közt sínylődöket emlegetitek.
ugyanis egy ilyen gyerek élete sem fog megoldódni, ha a homoszexuálisok gyereket vállalhatnak. Ugyanis ők nem ilyen helyről fogják a gyereket kivenni, továbbá senki nem garantálja, hogy a homoszexuális pároknál a gyerek nem lesz ugyanilyen atrocitásoknak kitéve. Senki nem garantálja, hogy a felsoroálásaiddal éljek, hogy a homokos pár vaamileiky tagja nem fogja 10 éves kora előtt megerőszakolni, aztán kicspani prostinak, nem lesz alultáplált, nem fog kapni szeretetet.
Ezt senki nem tudja garantálni.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz dabadab #1081 üzenetére
Igen ... a legszörnyűbb dolog.
Mivel semmi garancia arra, hogy a gyereknek jobb sorsa lesz, és mint mondtam, a hatások nem ismertek. Minek kisértletezni?
Mi lesz, ha mindaz a rossz, ami csak megtörténhet egy heteroszexuélis kapcsolatban születő gyerekkel, meg fog történni egy homoszexuális kapcsolatban levővel is?
Van egy jól bevált családmodell.
Apa-Anya-Gyerek.
Ezt kellene csak jól csinálni.
Inkább abba kellene eneergiát belefeketni, hogy az ilyen társas kapcsolatok helyreálljanak.
Továbbá, egy olyan családmodell helyett, ami már évezredek óta működiok jól, és a jelenkor vad viharai miatt szenved csorbát, majd akkor egy a szintén a jelenkor vad viharai miatt kilaalkult új kapcsolati forma majd múködő képes lenne?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest