Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Azt a homo közösség tagjai is elismerik, hogy náluk bőven több a partner váltás, partner elhagyása mint a heteróknál. Ebből következik, hogy a "szerencsés" homo pároknál elhelyezett gyerekeknek, a heteróknál lényegesen nagyobb százaléka élhetne csonka családban vagy állandóan változó szülőkkel."
egyebkent, ha agressziv lennek, mar bannoltak volna a forumrol es a hsz-eimet is toroltek volna...
egyebkent meg ne beszelj hulyesegeket, honnan is ismerhetnel engem...?
de tudom mire hajtasz, fel akarsz bosszantani, hogy aztan majd teged igazolva agressziv legyek...nos, okosabb vagyok ennel, nem fog osszejonni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- iPad topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest