- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
2.5 éve lakunk bent a házban, egész eddig abban a hitben voltam, hogy a HMV cirkulációból kihagyták a konyhát és csak a többi vizes rész van bekötve.
Most hogy szóba került felhúztam ezen magam, gondoltam megnézem a terveket. Azon rajta van. Na akkor megnézem az építés közbeni fotókat. Ott be van kötve a konyha is, igaz csak egy ~4 méteres leágazással.Így rájöttem hogy 2 okból voltam eddig tévedésben:
-A cirkulációs szivattyú a fürdőszobákban lévő mozgásérzékelőre kapcsol be. Így a konyhai tevékenykedés során nem működik.
-Ha véletlen a fürdőszobában aktiválva lett a konyhában elsőre a +4 méter cső miatt akkor se jön azonnal a meleg, csak pár másodperc után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest