Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Semmilyet. Szénhidrát gyanánt krumplit sütök meg főzök, plusz pár éve rájöttem arra, hogy a krokettet meg lehet venni keményítővel elkészítve is, attól nincsen semmi bajom (nekem csak mezei IBS-em van, nem Crohn). Utoljára több mint 5 éve ettem szendvicset pl. Vagy pizzát, hamburgert.
Nagyon gyakran reggelizek viszont olyat, hogy egy nagyobb darab, előző nap elkészített héjában megsült burgonya, plusz magasabb keményítőtartalmú zöldségek (sima mexikói keverék) meg egy kis darab teavaj fűszerrel a tetejére.
Azt én se mondtam, hogy nálam van a kulcsa az örök élet rejtélyének, nyilván nem, én is csak okoskodom, mint bárki más. De nevetségessé azzal ne tegyük már magunkat, hogy 50 meg 100éves orvostudományi alapvetéseket nem fogadunk el a vérzsírról. Milliószám hosszabbítja meg a már keringési beteg emberek életét szerte a világban a statin pl, amit ugye koleszterincsökkentőként ismer a köznyelv. Szerk: ez az utsó offba rakott mondat amúgy nem Neked szólt, csak ezt látom itt több embernél is, sajnálatomra........[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Fujifilm X
- Marvel Snap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest