Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• morcosharcos

őstag

válasz totron #56 üzenetére

Semmilyet. Szénhidrát gyanánt krumplit sütök meg főzök, plusz pár éve rájöttem arra, hogy a krokettet meg lehet venni keményítővel elkészítve is, attól nincsen semmi bajom (nekem csak mezei IBS-em van, nem Crohn). Utoljára több mint 5 éve ettem szendvicset pl. Vagy pizzát, hamburgert.

Nagyon gyakran reggelizek viszont olyat, hogy egy nagyobb darab, előző nap elkészített héjában megsült burgonya, plusz magasabb keményítőtartalmú zöldségek (sima mexikói keverék) meg egy kis darab teavaj fűszerrel a tetejére.
    Azt én se mondtam, hogy nálam van a kulcsa az örök élet rejtélyének, nyilván nem, én is csak okoskodom, mint bárki más. De nevetségessé azzal ne tegyük már magunkat, hogy 50 meg 100éves orvostudományi alapvetéseket nem fogadunk el a vérzsírról. Milliószám hosszabbítja meg a már keringési beteg emberek életét szerte a világban a statin pl, amit ugye koleszterincsökkentőként ismer a köznyelv. Szerk: ez az utsó offba rakott mondat amúgy nem Neked szólt, csak ezt látom itt több embernél is, sajnálatomra........

[ Szerkesztve ]

Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”

Új hozzászólás Aktív témák