- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy-1998
tag
Ha valakit érdekel jó áron medence porszívó itt megtekintheti: link
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Tavaly vettem a medencéhez egy csomó kiegészítőt, és idén már nincs szükségem rá egyikre sem, így akit érdekel jó áron ezek a kiegészítők itt megtudod lesni; Medence kiegészítők -
-
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
link ez a cucc jó klórsokkolni a medence vízét, mert ezt adtam hozzá a 4678 literes medencéhez, viszont előtte megpróbáltam feloldani 50g-ot, de nem akart feloldódni így bele borítottam a medencébe, most meg ott van az alján, ez így rendben van? Köszi a válaszokat! -
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Ha valakinek kell ilyen link 400 mikron vastagságú teljesen új szolártakaró 3,5x2 méterben az írjon privit! -
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Nem rég rendeltem be egy 366x100-as femvázas medencét ami az első komolyabb nekem, így még kezdő vagyok ebben a témában, aztán most nézegettem, hogy mit vegyek meg hozzá, pl egy ilyen xps lap jó lenne hozzá?: link Valamint mik a bevált cuccok amit érdemes egy ekkora medencénél beszerezni? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest