- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Fi-relére legyen gondod! Én bekapcsolt szivattyú mellett egyáltalán nem engedem senkinek a vízben tartózkodást!"
Én igazából eddig erre nem is ügyeltem, bevallom.
Ám jobban belegondolva... nem biztonságos úgy fürdeni a medencében, hogy közben üzemel a vízforgató?
Nálunk egyébként még nincsen "Fi-relé"... bár egy ideje már gondolkodom rajta, hogy érdemes volna beépíttetni az itthoni hálózatba.
-
FőDudu
veterán
Amugy amig kisfeszultsegu es kettos szigetelesu a pumpa - pl. Bestway az 12V/5A es 40W fogyasztasu es kulon traforol uzemel - addig nem lehet gond. A nagyobb cuccokkal viszont lehet. Jo hogy emlited, le kell ellenoriznem, hogy a fem resze foldre van-e kotve gyarilag. Ha nincs, akkor rakotom.
Az egesz ala teszek ilyen sarga deszkalapot (zsalutabla ha jol tudom), tegyek a szivattyu ala gumilapot, vagy ezek nem hajlamosak a rezonanciara?
-
FőDudu
veterán
Van. A medencehez kihuzott dobozban is van egy 30mA-es verzio illetve az egesz hazban van kozponti.
De persze a szivattyu is olyan, hogy el van valasztva a motor a viztol:"NOTE: Motor and pump shaft do not come into contact with swimming pool water. It is a block pump with integrated fibre catcher. "
Amugy IPX4 - azaz froccseno viz ellen vedett.
Majd kitalalok ra olyan fedelet ami rendesen ved - leven a medence mellett lesz.
Valami olyat ami hatulrol engedi szellozni, de a medence felol nem tud ramenni a viz.Ti hogyan veditek a szivattyut?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest