- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Piftuka #1229 üzenetére
En megmondom oszinten, hogy 32x250x18-as PVC csotoldobol csinaltam a skimmer belso szivo agarba passzolo adaptert. A veget kicsit csiszolopapirral lereszelve becuppan a 38mm-es skimmer csovenek kitalalt idom belsejebe. A 32mm-es vegere meg raktam 5 meter 32mm-es fekete csovet.
Porszivozas eseten csak skimmer lehuz, cso bedug, szivattyu meg sziv mint allat.
A homokszuro beallitasatol fuggoen szuri vagy uriti a vizet.
Tegnap ezzel a modszerrel engedtem ki vagy 1000 liter vizet, kozben jol kiporszivoztam kb mindent.A problemadra reagalva: biztosan sav az a sav amit beleraktal? Nem valami lug ami uti a klort? Gyanus, hogy pont raktal bele es utana a klornak nyoma sem volt. Letakarva.
Vagy az van amit mondtam, a tesztered nem kepes megmerni annyira magas - de akkor legalabb szaga lenne.En kristalyos pH csokkentot hasznalok (7,5kg egy vodor), de pl a tegnapi durva eso utan is jo volt meg a pH. 7.4, szoval nem nyultam hozza. Klor is jo volt, de a biztonsag kedveert adtam neki 2x20g gyorsklort. Ma delig ugyem ment bele senki.
Este hattol tizig ment a szivattyu - azalatt 2-3x atforgatta a vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest