Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Mit értessz azon hogy nem lehet bekapcsolni?Inaktív a menü megjelenítésben?
Bekapcsoltad, de nem müködik?
LG47LM660S ez a TV-d igaz?Illetve (#743) AndrewTdi kérdése is jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Disque
aktív tag
Nem. A hdd főkönyvtárába csinálj egy TV Series könyvtárat abba egy Band of Brothers könyvtárat abba egy Season 01 könyvtárat és abba tedd a 10 rész fájljait valahogy így:
Mivel ez egy TV sorozat a szkenelése is máshogy működik.
ITT leírják hogyan is a TV-SOROZAT SZKENNER címszó alatt keresd[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
Ha olyan "egyberendszert" veszel, amiben van BD lejátszó is, akkor sajna benne lesz a cinavia védelem, egy ideje kötelező. Az LG BH7540T pont ilyen.
Én a Samsung BD felvevőmmel jártam így. Eredetileg nem volt benne, de lelkesen frissítgettem a firmet és egyszer csak jött a meglepetés (addig a Samu médialejátszóját használtam, gyakorlatilag mindent vitt). Így aztán megvettem a med-et.
A kérdés az LG-vel kapcsolatban kicsit árnyaltabb:
1. Az LG beépített médialejátszója a cinavia-s filmeket biztosan némán fogja lejátszani.
2. Külső forrás esetén (pl. med) ez attól függ, hogy a hang átmegy-e a másolásvédelmi "egységen", vagy közvetlenül, azt kikerülve megy a dekóderre (gyanítom, hogy nem lesz ilyen szerencséd).Sajnos a kölcsönzőkben a hangot nem szokták manipulálni, egy az egyben megy a ripre. De ha még akarnák is, a cinavia igen makacs jószág, hiába konvertálják át a hangot bármibe, a cinavia megy vele. És egyre több az ilyen film.
Összefoglalva: esetedben nem a med a gond, hanem az LG. Fenti okok miatt messze elkerülném. Tudom, hogy a házimozi topikban hogy viszonyulnak a bögreszettekhez, de ez esetben tényleg olyan megoldást kéne találnod, ami nincs összeépítve BD lejátszóval. Attól az még lehet egy kis 5.1-es HM erősítő bögrékkel ( ), használtan nagyon olcsón lehet ilyeneket találni.
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
-
z123456789
addikt
Nincs mit!
Más:
1., Most olvasom hogy ez az aggregált jukebox igazából nekem pont hasznos lenne. Eddig azt sem tudtam hogy ez mit jelent. Ha jól értem, akkor ez egyetlen felületen jeleníti meg az összes filmet amit mondjuk két NAS HDD-n, és egy belső meghajtón tárolok?
Mekkora munka ezt kivitelezni ha mondjuk jelen pillanatban a fent említett tárolókba külön be kell lépnem a Kedvenceken belül? Tehát sima jukebox-ot használok. Bekeverne nekem valamit ha szimplán rányomnék az aggregált jukebox-ra?2., Illetve a minap beszereztem egy új filmet, áthelyeztem a többi film mellé, rányomtam a mappa szkennelésére, és a MED azt írja ki hogy No ID3 Tag data found (vagy valami ilyesmit). És ha belépek ebbe a mappába, akkor nem is jeleníti meg az újonnan odamásolt filmet. Mi okozhatja ezt?
-
legenda
az úgy nem feltétlenül jó, mert feldobálja ugyan a magyarokat, de nem minden esetben (csak) az adott verzióhoz valót, mivel csak a film címe alapján keres, így nézni kell a release milyenségét is.
szata.68; innen az x3d magyar gyári skin; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
aldebaran
őstag
Mi a pontos hibád? Amikor Atmos-os hang van, akkor nem hallod a hangfalakban? Vagy mi?
Nekem is Atmos-os az erősítő, de össz. 4 hangfalam van, de szólnak a hangfalak az Atmos-os hangoknál.
Neked hány hangfalad van?
Mi a fw verzió a med-en?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
apszi
őstag
Aldebaran hozzászólását picit tovább gondolva...én is csak ötletelek...engedélyezve vannak az Atmos-hoz kapcsolódó hangfalak az erősítőn?
Pillanatnyilag ugye azt írja ki, hogy TrueHD + Dolby Surround...ez elvileg manuális kiválasztás eredménye.
Az erősítőn a hang automatikus érzékelésre van állítva?
Med-ben a hang beállítás áteresztés, Bitstream?(#6748) Ulf:
Ahogy 206 cc is írta, ez elég összetett, és szerintem kisebb nagyobb átviteli hibákba mindenképp bele fogsz szaladni...bár nincs tapasztalatom adott eszközzel, de én személy szerint szintén nem ajánlom a wifi-s megoldást.[ Szerkesztve ]
-
-
Monngoose
aktív tag
(#6757) aldebaran hsz.-ét azzal egészíteném ki, hogy azóta saját tapasztalatból is mondhatom, hogy a med-nek nincs gondja az Atmos-szal.
Pár hónapja van meg a Marantz 7010-esem, először csak 5.1 volt hozzá, akkor nálam is csak THD-t jelzett ki. Azóta kiegészítettem +2 (Atmos) hangfallal, így már minden OK.
ill. a TV-n az infó:Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
galaxys80
veterán
-
-
Monngoose
aktív tag
1. Ha analóg kimenetet használsz: mindig (ahogy gboszi is írta).
2. Digitális kimeneten:
a) a HDMI ill. az SPDIF kimeneten Sztereó lekeverést állítasz be
b) az AAC/MP3 hangok dekódolását bekapcsolod.Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
206 cc
senior tag
Hálózati elérés,ha win10-et nézzük, samba (smb) vagy telepített NFS szerver progi segítségével lehetséges.Egy fontos dolog saját tapasztalat a win10 Pro. esetében ne rendszergazdaként jelentkezzünk be a pc-re mert akkor nem lehetséges a med-ről elérni a gépet,mivel a pc nem hitelesít semmilyen felhasználót.Szóval a pc-n hozz létre egy felhasználót add meg a szükséges belépési nevet és jelszót,osszd meg a könxvtárat,meghajtót vagy amit akarsz és ezen felhasználó adataival lépj be a med-en smb megosztást használva. Amennyiben NFS-t akkor telepítsd a pc-re a HaneWin progit ,add meg a tűzfal kivételei között a szükséges fájlokat -4 fájlról van szó) majd a HaneWin-ben állítsd be az elérési utvonalakat..mit osztasz és honnan.Erre volt itt link azok ott jó infók és kész is a dolog.
Remélem tudtam segíteni...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest