Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:47:56

LOGOUT.hu

Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5012) tamáspapa válasza Ance (#5009) üzenetére


tamáspapa
aktív tag

Szia!

A fiam formázta meg a wincsit NTFS-re, hogy eközben mit látott és választott, nem tudom. A szgép kb. 2,7 TB-ot mutatott használható tárhelynek, másoltunk rá filmet, hogy kipróbáljuk, de nem látja a med a wincsit. A szgépen le tudtuk játszani a rajta lévő filmeket. A GPT particiót mikor és hol kell választani? Esteleg formázzuk ujra és menet közben ez majd előjön és akkor kell választani?

Amikor rákötöm a medre a wincsit és bekapcsolom a medet, elindul a wincsi is. Csak éppen nem látja a med. egyáltalán hol kéne látnom a wincsit: a saját médiákon belül az SMB server, UPnP server és NSF servert látom. Csak éppen nem tudom, mi mit jelent.

Másik gondom, hogy nem látom a szgépen lévő médiafájlokat sem. Internetre kimegy, nézegettem különböző dolgokat, filmelőzeteseket is, tehát a kapcsolat a rooterrel megvan. Ugyanakkor a Youtube-ot nem hozza, kiír valami olyat (nem otthon vagyok), hogy menjek valami oldalra és válasszam ki a ... / devicepartners-t. Na ezt sem vágom, hogy mi ez.

Ami érdekes, hogy amikor megvettem dfecemberben és rákötöttem a hálózatra, minden hókuszpókusz nélkül egyből látta a szgépen lévő médiafájlokat, le is játszotta. Két hete felraktuk a Windows-8-at, és most nem megy semmi. Pedig kifelé meg van osztva minden. :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.