Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Aktív témák
-
ody42
senior tag
Szólj valahol láttál a moderátori jogaimmal visszaélni egy vitában. Nem tudokilyenről, nem tudom hogy jön itt szóba ban?
nem, félreértettél, nem bannontál te senkit, csak azt mondtam, hogy volt nemrég egy vita, amikor egy másik mod. azért bannolt valakit, mert nagyon eldurvult a vita, és a végén átment személyeskedésbe (ezért is volt jogos a ban)
ettől függetlenül fenntartom, hogy egy fórumon a moderátor nem csak azért van, hogy a káromkodókat kidobálja és a warezra lecsapjon, hanem arra is, hogy normális mederbe terelje a témát. Nem?
ettől függetlenül, ha már ismeritek egymást Yayeval,és nem lesz anyázás,akkor hajrá, de ti is tudjátok, hogy a másikat nem fogjátok meggyőzni...
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest