Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lj510126
tag
Sziasztok!
Évek óta használom több gépemen is a McAfee különböző verzióit (korábban a Total Protectiont, az utóbbi időben a LiveSafe-t) és eddig nincs különösebb panaszom rá.Egy hónappal ezelőtt viszont kénytelen voltam újra telepítenem a PC-n a Windows XP SP3 operációs rendszert (a Windows XP leállása miatt a frissítések csak nehezen elérhetőek, de azért egy működő XP SP3-at sikerült összehoznom a gépen).
Az XP SP3 sikeres telepítése után szerettem volna a McAfee LiveSafe szoftvert is feltelepíteni. A McAfee honlapjáról letöltöttem a LiveSafe trial (próba) telepítő programját, majd ezt követően ráklikkeltem a Run ikonra.
Ennek ellenére sajnos most semmi sem történt, nem indult el a telepítő program.
Kapcsolatba léptem a McAfee technical support csoportjával élő chaten keresztül a probléma megoldása érdekében. Készséggel segítettek is volna, szerették volna a távolból leellenőrizni a gépem beállításait, a szükséges módosításokat elvégezni.
Az ennek érdekében letöltött McAfee segéd program viszont szintén nem indult el a Eun ikon klikkelése után sem.
Távoli üzemmódban szerették volna átvenni a képernyőt, hogy jobban belenézzenek a beállításaimba, de a gépeink nem voltak képesek összekapcsolódni (a képernyőm jobb felső sarkában csak egy pillanatra villant fel egy McAfee ikon, de még eben sem volt látható semmi sem, pedig egy tartósan látható OK ikonra kellene klikkelnem, ezzel engedélyezve a képernyőm átvételét és különféle beállítások elvégzését a gépemen).
A problémát abban vélem felfedezni, hogy a Windows XP újratelepítése után, a legelső McAfee telepítés előtt néhány beállítást kellene még elvégezni az XP-n a sikeres McAfee telepítés érdekében. Ezekről viszont nem tudok semmit se.
A kérésem tehát az lenne, hogy legyetek a segítségemre abban, hogy milyen XP beállításokat, frissítéseket kell előzetesen elvégezni, hogy később a McAfee LiveSafe telepítésekor nem merüljön fel semmilyen probléma sem?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest