Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jaffa75

őstag

válasz totron #8113 üzenetére

Kérdés, hogy mire használnád, és dízel vagy benzines lenne a választás? A benzines Skyactive motorok meglehetősen jók, fogyasztásban is, illetve h nem kell a halálba forgatni őket, h menjenek is! Ahogy Moleman is írta, nagyban függ a rohadási kérdés a használattól, illetve, hogy a gyári alvázvédelmet esetleg az új tulaj megfejelte-e egy komolyabbal.
    A beltér és ergonómia szerintem rendben van, elektronikailag is megbízhatóak, a korábbi modellek kijelzője nem annyira jó (napfény hatására a sarkokkal lehet gond), illetve nyilván egy 10+ éves felbontás azóta sokat fejlődött :DDD

• Moleman

addikt

válasz totron #8113 üzenetére

Nekem Nissan volt előtte, ég és föld a minőségérzet. Az anyaghasználat, összeszerelés, átgondoltság, szerelhetőség.
    Persze ideális esetben nem kéne szerelni, de mikor megvettem, szétbontottam a fél utasteret néhány extra kábelezéshez, nagyon profi a gyári szerelési útmutató, még azt is lerajzolták egyesével, hogy melyik panelt merrefelé kell pattintani. Ehhez képest a Nissan útmutatójában egyetlen A4-es oldal volt a komplett műszerfal/középkonzol robbantott ábrája, a többit találd ki magadnak. :DDD

A rohadás erősen függ az autó múltjától, de nem rohad jobban, mint bármelyik másik márka. Az én CX-5-öm egész életében garázsban aludt, így közel 13 évesen is rozsdamentes.

Sajnos a mostani Mazda kínálat már nem nekem szól, úgyhogy előre félek, hogy milyen autót fogok tudni venni legközelebb, ami méltó utódja lehet.

Új hozzászólás Aktív témák