- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uyuarasy
tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Hello, en, de pont hat eve, szoval nem tudom azota merre valtozott a dolog (tippre a magyar burokracia nem valtozott…)
Ceges auto volt, szoval digitalis szerviztortenetem volt csak, fapadossal repultunk ki, ha nem lett volna vasarlas akkor ujevi turabak fogtuk volna fel a dolgot. Valaki irt itt blogot a behozatalrol (piros rendszam, ketnyelvu adasveteli, stb.) az alapjan abszolvalhato volt a dolog, februarra mar sajat rendszammal kozlekedtem itthon.
-
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Egy utólagos alvázvédelem jól jöhet.
Szilveszterkor havazott, felsózták az utakat. Amíg egy kiadós eső le nem mossa, nem veszem elő a garázsból az MX-et. Láttam egy kedves fórumtárs ugyanilyen fehér autóját amint eső után barnás lé folyik a hátsó sárvédő mögül.Az enyém 2016-os 2.0 Skyactiv, jól fogyaszt, 3 éve vettem, csak olajcserét kér, hajtva van, mégsem fogyasztja a 0w20-at.
A motor jó, a kezelőszervek jók, a belső tartós. Alvázvédelmet ajánlok. -
-
-
flegga92
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Inkább EU-n belül rendeld, VÁMon harapnak rá. Nem az eszközzel van a baj, hanem a mellé rakott CD-vel, tele van tört programokkal. ebay.co.uk-n tudsz EU-n belül is keresni.
[link] Persze nem kell minden szavát elhinni a cikknek, de több helyen olvastam, hogy elkobozták és 50-100k-s megsemmisítési díjat kértek. -
lemmy71
őstag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Két három ezres kábelnél tök mindegy honnan veszed, mind kániban készül
ELM327 USB OBD2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mini-ITX
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

T0mBd1gg3R