- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
E-jegyen hol látom, hogy melyik helyre szól a jegyem? Amikor külön nyomtatott volt a pótjegy, azon volt kocsi szám és helyszám, most nem látok olyat.
-
törölt tag
ez az egesz orszagban igy van, aki dolgozik, az nem tud megelni
fizetesbol tuti nem
igy mindenki sztrajkolhatna...
en egy szolgaltatast nyujto cegnel melozom, ha annyiszor sztrajkoltam volna, ahanyszor jogosnak ereztem volna, az utobbi 1 evben nem dolgoznek...
pazsittal is egyetertek, a nagy cegeknel a vezetok mindenhol szetlopjak a ceget, azert vannak hianyok es ezert is mennek csodbe egyes cegek, vagy szunnek meg...
en max egyutt tudok erezni a sztrajkolokkal, de basszus, ha most haza kene mennem, nem tudnek, en igeneis kerem azt a szolgaltatast es olyan minosegben, amennyit el mernek kerni erte...
az utobbi 3 evben meg nem volt -10 fok, ho se nagyon, nem most kellene ezen gondolkozniuk... -
törölt tag
nekem csak annyi bajom van az IC-kkel, hogy Cegled fele ha a nyiregyhazival megyek, akkor 500, ha a szegedivel, akkor 350...
a tav ugyanaz, Cegledig ugyanazon a vonalon kozlekednek a vonatok, megis van arkulonbozet...
egyik szombathelyi baratom panaszkodott par eve nyaron, hogy az IC-n nem volt legkondi, megsultek a kocsikban, mire leertek...
en szemely szerint utalom a mav mocskos, zsufolt kocsijait, ezert is utazom IC-vel, eddig meg nem volt problemam vele, de ha majd lesz, akkor beirom -
törölt tag
en ezert utazom helyjeggyel
van klima, futes, hutes...
es kenyelmes is
nekem megeri azt a par szaz forintot -
törölt tag
válasz
glutamin #470 üzenetére
nekem azt tunt fel, hogy a volan juttatas elleneben fuvarozgatja az utasokat...
ez mit jelent? a volan fizet a mavnak az utasforgalom utan? na ne mar...
raadasul igy is hianaya van a mavnak, a tobbnapos sztarjk alatt tobb tizmillio beveteltol esik el a mav, igy tuti nem lesz mibol megegyezni/kifizetni a sztrajkolokat...
de ami nekem pl nagyobb problema: en nem tudok busszal hazautazni, esetleg nagy kerulovel + 4 oraval...
gondolkodjanak mar egy kicsit...
eppen kezdtem megszeretni az ic kocsikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Autós topik
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest