Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
XP NINJA
üzenetére
Ez lenne az egyik 6201 sebesvonat (Záhony - Budapest-Nyugati)
Erről átszállnék egy másikra(7008 belföldi gyorsvonat). Ezen tudom,hogy van külön kocsi is.Ugyan ez a fáma visszafelé is. 709 TORONTÁL IC (Szeged - Budapest-Nyugati)
Majd átszállnék, 2830 személyvonat (Cegléd - Szolnok). Ezeken írja is hogy van külön kocsi.A torontál IC-n elég ha a sebes vonat részére veszek jegyet és pótjegyet ugye? Nem kell külön Helyjegy ha nem megyek az IC részével. Plusz ugye a kerékpárjegy.
Tudsz adni valami tanácsot hogy hogyan tudom feltenni a biciklimet meg levenni majd a vonatról? Sajnos alacsony vagyok nagyon és olyan hatalmas erőm sincs.

-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem.Beállítottam az Elvira menetrend keresőben,hogy melyik városból melyikbe szeretnék menni és hogy kerékpárszállítással.Kiadott egy csomó vonatot de ha részleteket megnézem akkor csak egy két vonatnál írja hogy lehet biciklit is szállítani. Akkor ahol nincs külön írva ,vagy piktogrammal jelezve a kerékpárszállítás akkor nem is lehet azon a vonaton szállítani?
Ha így van akkor az elég durva hogy a Szolnok - Budapest-Nyugati vonalon hajnali 3:15-től 7:05 között közlekedő vonatokon lehet csak biciklit szállítani ami azért egy elég forgalmas vonal szerintem.
A másik pedig hogy akkor miért adja ki ezeket a vonatokat is az Elvira ha beállítottam hogy kerékpárt is szeretnék szállítani. -
Directors
senior tag
Teljesen egyet értek veled. Múltkor én nem tudtam leszállni a vonatról mert nem nyílt ki a kocsiban az ajtó. Egy idősebb urat kértem meg,hogy segítsen de még mire kinyitotta elindult a vonat és nem tudtam leszállni a haverral. :S Szerencsére a kaller nem büntetett meg. Ha megbüntetett volna akkor tuti meghúzóm a vészféket és megyek is onnan.
Trágya. Elég sűrűn késik. Fizetsz mint az állat. Nekem kivételesen nagy szerencsém van mert a cég fizeti a jegyemet de akinek nem annak a gatyája is rámegy. Az ember azt sem tudja mikor fog odaérni mert kiszámíthatatlan. A másik pedig hogy egy olyan nagy kaliberű város mint Kecskemét, onnan az utolsó vonat Cegléd felé ami egy közlekedési csomópont 20:47-kor indul el a vonat.Az első vonat ami Kecskemétre beér az meg 6 óra valamennyi. Kérdem én,hogy aki 3 műszakba tolja a melót az hogy a fenébe járjon be dolgozni mikor normális közlekedés sincs. Szégyen ami itt megy. Így is nehéz találni melót,így meg hogy közlekedés sincs még nehezebb. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van itt egy menetrend és nem tudom,hogy mi a különbség a két vonat között vagy hogy miért írják két vonatnak mikor ez a kettő szerintem egy és ugyan az ?
Meg az egyikre miért kell Pótjegyet a másikra pedig Helyi jegyet venni?
Vagy egy vonat lenne csak több kocsival ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért köszi.