Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Lehet, hogy van, de ők már tudták előre úgyis.
Nameg aki ingyen utazik, az nekem ne sírjon.
- - -
Ali_G: Na az mókás lesz, mivel nekem Pestről 1 azaz EGY darab buszom van egész nap.
De az esélyeim nem rosszak, hisz 2órával indulás előtt már ott leszek, ha lesz pénteken metró. -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem gonosz, a gonosz az, hogy úgy hallottam, /komoly helyről/, hogy pont vonatszemélyzetnek szándékoznak a jövőben diplomásokat felvenni, mert a mai fiatalok között olyan arányban vannak diplomások, hogy ezt megtehetik. A mi időnkben még az érettségi sem volt feltétel, de persze a mi korosztályunk a fiatalok egy részének felfogása szerint azért nem diplomázott anno, mert egyértelműen szellemileg alacsonyabb színvonalon áll, mivel a jelenlegi gyorsuló fejlődés az ember antropológiai jellemzőire is komoly hatással van....

-
PazsitZ
addikt
Jogos kérdés.
Mert az egyértelmű, hogy direkt erre az időszakra időzítenek, hogy minnél többen szívjanak.Ezek után persze elvárják, a szolidaritást

Mellesleg lassan a "farkast kiáltok" effektus is jelen van, mert már elég unalmas, hogy vagy másfél éve egyfolytában sztrájkkészültség van.
Ez ilyen formában nézve már egyre inkább viccesebb lenne, ha tudnék röhögni rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az esélyeim nem rosszak, hisz 2órával indulás előtt már ott leszek, ha lesz pénteken metró.