Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Cracovia nemzetközi gyors dettó.. A kocsik hátsó felét (talán még többet is) Hatvannál lekapcsolják (és megy Salgótarjánba), ebben a részben átlag 1kocsira jut két ember, tök üres. A másik fele, ami Miskolc felé megy tovább, aztán Hidasnémeti, az meg tömve van. Ráadásul az első kocsi csak külföldi forgalomnak van fenntartba azt hiszem. Biztos van valami oka ennek is, csak akkor elég idegesítő tud lenni.
Egyébként elég sokat vagyok kénytelen vonattal utazni, a szolgáltatást már kezdem megszokni, fel se veszem az apróságokat, hogy nincs fűtés, kések, viszont a kedves utastársakat elég nehéz. Az egész társadalom képviselteti magát..de ez már off.
brownus: az azért nem működne szerintem, mert a kedves utazóközönség úgy intézné, hogy ne működjenek az automaták, aztán arra lenne fogva a jegy meg nem vásárlása. Persze az emberek elenyésző száma miatt volna ez így, a többség biztosan szívesen fogadná, főleg mikor keletiben kéne jegyet váltani délután 5kor.. (volt, hogy több mint egy órát vártam, na azóta veszek mindig menettértit)[Szerkesztve]
-
ipgirl
tag
soha nem mertem még Tarjánban fölülni a vonatra. csak a buszmegállóból szemlélem az állapotát.....a buszok sem jobbak, de arra a vonatra nem ülnék föl. Pláne, hogy Pestről járok Tarjánba busszal, és ha vonattal mannék, akkor az iszonyatsok idő lenne.
Az állomások állapotáról már ne is beszéljünk....és miért nem gondolkoznak már végre el azon, hogy miért jár olyan kevés ember arrafelé vonattal?
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest