- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Bogyee_
csendes tag
Nekem tetszik nagyon. Igazából még nem játszottam ilyen fajta játékkal de elég hamar rákaptam a dologra

Az egekig magasztalt WoW-nál körökkel szebb. Persze nem egy EQ2 a grafika de igazándiból nem is baj.
Ha picit tetszettek a Matrix filmek szerintem érdemes vetni rá egy pillantást. Hat napja játszok így még csak elég felületesen tudtam beásni magam a játékba de iszonyat sok lehetőség van a karaktered fejlesztésére ill. arra, hogy milyen irányba fejlődjön..
Ellenfelek változatosak, mindenféle utcai bandák, bűnöző program.. pár napja voltak ilyen N30 nevezetű ügynökök azokat eléggé meg tudták szopatni az embert. Egyik éjszaka (ill. gondolom az USA-ban akkor délután) volt egy nagy ilyen N30 ügynök támadás akkor aki élt és mozogott ellenök harcolt
Szerintem nagyon hangulatos volt még úgy is, hogy akkor elég fejletlen volt a karakterem.
Igen, holnap jelenik meg Európában ha minden igaz, nálunk még nem láttam egyik boltban sem, hogy előrendelhető lenne.
Itt vettem a játékot egyik kedves fórumozótól
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs