Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mod muveletrol tudfnatok irni valamilyen magyarazatot?
RSA kodolast kene megtanulnom, de nem igazan ertem, hogy pontosan hogy is kapom meg a mod muvelet erteket

-
Sziasztok ismét
Adott egy feladat, de most vagy en vagyok nagyon faradt, vagy nem tudom, de egyszeruen megalltam rajta..
Adott egy robot, ami a szamegyenesen lepked.
Egyenlo valoszinuseggel lep kettot elore vagy egyet hatra.
Mennyi a hirerteke annak, hogy 0-tol indulva 5 lepesbol a 4-hez er?Ez ugya azt jelenti, hogy 3* elore es 2* hatra.
az informacio tartalom ugye log2 1/P
P=hasznos/osszes
De itt akkor mi a hasznos és mi az összes? Mert a lépések sorrendje nem számít, csak az, hogy 5 lépés után a 4-re ér.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
10^2-10^2 = 0
(10+10)*(10-10) = 0Eddig eljutottam, csak nekem mégse stimmelt az egész, mondjuk a 0-val való számolást mindig is értelmetlennek vettük, lehet, hogy ezért

(#4001) axioma
Köszi, akkor kerítek valahonnan egy sárga függvénytáblát. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én itt leakadtam. Vagy szokás szerint benéztem

Geometria alapjairól esetleg tudnátok linkelni egy részletesebb leírást? Ismételném a matekérettségit, de nekem ez az anyagrész teljesen kimaradt anno, szóval már a háromszögnél nem áll össze a kép

[Az érettségi feladatsorokat használom, ahogy írtátok még régebben.] -
válasz
Speedhs
üzenetére
4 (5) évig a matematika oktatás kimaradt, szóval nagyjából az egész szakközépiskolás anyag ugrik...
Az előző évi feladatsorokkal elég lenne gyakorolnom? Kicsit bonyolultabbra számítottam, beismerem, nem nagyon készültem anno az érettségire, így nem tudom, mire mennyi időt kell szánni. -
Sziasztok!
kozepfoku erettsegire valo felkeszuleshez szerintetek kb menyi idore van szukseg? Cel az 50 pont minimum...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Eredeti játékok OFF topik
- Cyberpunk 2077
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest