Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
karib
addikt
Én sem vagyok igazán a nyereséges, kvázi monopolhelyzetben levő multinacionális vállalatok szubvencionálásának a híve, de ez van.
Nemtom, mindenki a net miatt sír, de nekem az ''ingyé'' telefonálás is nagyon fog hiányozni. Mert nekem a Mindenkinek ezt IS jelentette. Azaz telefon+net, ingyenes szolgáltatóval nagyon megérte, és nekem elég is volt.
Ha előfizetnék netre, valszeg ADSL lenne, mert nem olyan drága és jó, bár utálom, hogy olyasmit kényszerítenek rám, amire nincs szükségem. De a telefonálást az ADSL sem hozza vissza.
Francba, menjünk a Pannonhoz és vegyünk GPRS-telefonokat oszt kész. Matáv bekaphassa.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest